TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#276 Postautor: Cz@rek » 28 lipca 2005, o 22:33

Zaraz,zaraz przeciez mecze filmuje DonKamizi :!:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#277 Postautor: Cooper » 28 lipca 2005, o 22:38

Cz@rek pisze:Zaraz,zaraz przeciez mecze filmuje DonKamizi :!:

Też 8)

My jako fanklub mamy swojego operatora incognito :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#278 Postautor: Madlene » 28 lipca 2005, o 22:41

Nieważne od kogo, ważne żeby było :wink: To da się coś zorganizowac :wink: ? tylko mam prośbę żeby to pobyło trochę dłuzej na serwerze.... :wink: jeśli oczywiscie można prosic :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#279 Postautor: sadychor » 28 lipca 2005, o 23:32

fanta pisze:(...)Niedługo już wracam do domu i chciałam się pożegnac..// ..i co złego to nie ja ..tak się mówi na pożegnanie ? cześc FANTA

Cześć :!: :!: Wpadnij jeszcze do Nas kiedyś. Sprawiłaś, że to Forum nabrało nowego wymiaru. Nie wiem jak inni, ale ja będę tęsknił. :cry: Kurde, pare dni mnie nie było, a tu takie zmiany.

Ja tam nie mam do Ciebie Dannie pretensji o skaperowanie Geesta do sekcji darcia gęby. Wy dwaj plus Piotrusss nieźle momentami dawaliście.

Acha, Kiry weź zrób coś z tym swoim editem. Takie teksty nie przystoją adminowi, a tym bardziej, że odnoszą się do dziewczyny :evil:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Geest
Senior

#280 Postautor: Geest » 29 lipca 2005, o 10:01

Fakt, ja wróciłem tam, gdzie spędziłem cały ubiegły sezon. Teraz za to namiętnie oglądam wszystkie programy żużlowe na Pulsie i Tele5, co by w razie czego nagrać, ale jak dotąd w tym tygodniu leciały: finał SK (3x - TV Puls), półfinał IMP (Ostrów, 1x? - Tele5), Rybnik - Rzeszów (3x? - TV Puls). Może przegapiłem jakieś powtórki, ale naszego meczu na bank nie puszczali póki co.
W związku z tym trzeba będzie DonKamiziego prosić o udostępnienie materiałów operacyjnych :wink:

wojteko
Senior

#281 Postautor: wojteko » 29 lipca 2005, o 10:06

Geest pisze:... trzeba będzie DonKamiziego prosić o udostępnienie materiałów operacyjnych :wink:

Nie wiem co sie stalo :?: ale server DonKamizi'ego niedziała juz kilka dni :cry: pewnie ma wakacje :wink: :D

mihjagi

#282 Postautor: mihjagi » 29 lipca 2005, o 15:47

Pozdrawiam kolegów z Lublina a szczególnie meeshe i kolegów z którymi piłem Perłe na stacji benzynowej :roll:
Ps. Możecie wrzucić te fotki z cpn-u tutaj albo na nasze forum ?? ... 8)

dumbli
Szkółkowicz

#283 Postautor: dumbli » 29 lipca 2005, o 17:35

wojteko pisze:
Geest pisze:... trzeba będzie DonKamiziego prosić o udostępnienie materiałów operacyjnych :wink:

Nie wiem co sie stalo :?: ale server DonKamizi'ego niedziała juz kilka dni :cry: pewnie ma wakacje :wink: :D

Dzisiaj w barku słyszałem Jak DonKamizi mówił, że mu serwer padl i to po całości...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno Oceny

#284 Postautor: _piotrusss » 29 lipca 2005, o 21:41

Moje oceny:
Daniel - Dobrze, że w tamtym sezonie tak nie jeździł... bo patrząc na politykę klubu byśmy go już u nas nie mieli (przykład: Seba). A kreuje się powoli na naszego lidera... no przynajmniej na naszym torze. Brawo za profesjonalne podejście i oczywiście jazdę. Jeszcze gdyby tych defektów mniej było... Ocena 4+/5
Franek - Chce to potrafi... ale jednak w moim odczuciu nie jest to zawodnik, który miałby budować jedno z ogniw naszego teamu na przyszły sezon... Nie jest to pewniak na torze, nawet jak przywozi 3... Dodać do tego zupełny brak profesjonalizmu i fatalne podejście do swoich obowiązków... Ale jeśli chodzi o mecz to ocena 3+/5
Piszczo - Jeszcze przed meczem nie byłem przekonany czy za wszelką cenę negocjować z Tomkiem kontrakt na przyszły sezon... Ale w meczu pokazał, że ma naprawdę talent i przede wszystkim potrafi myślec na torze... motor Mu nie szedł, starty średnio... a i tak było dobrze. Moim zdaniem warto w Niego "zainwestować" na przyszły sezon. Podsumowując... Ocena 4/5
Adaś - Wreszcie bardzo podobała mi się Jego jazda... ale niestety na takim torze jakiego ja nie lubię... Nie jestem przekonany do tego zawodnika. Potrafi jeździć tylko na niektórych i odpowiednio przygotowanych torach... na innych nie jest juz tak różowo. Ale za mecz ocena 4/5
Joonas - pomimo dobrego wyniku... nie błyszczał na torze tak jak w poprzednich meczach w Lublinie... myśle, że też chętnie (jak ja) powróciłby do toru przyczepnego. Szkoda upadku... ale widac, ze chłop twardy i nic Mu nie bedzie. Ocena 4/5
Krzysiek - Ehh... wiecej odwagi i będzie naprawdę dobrze. Gdyby nie zamykał gazu w walce z innym zawodnikiem móglby namieszać wiecej niż 1 bieg... Ale i tak podobał mi się... Ocena 3+/5
Adrian - Pierwszy raz zobaczyłem tego zawodnika na torze... i spodobała mi się Jego chęć walki i odwaga... tylko, zeby jeszcze troche lepsza technika i przede wszystkim sprzet. Ogólnei było ok. Ocena 3/5

Kibice - Zarówno Lubelscy jak i goście z Krosna, ocena 4++/5 :) Byłoby 5 gdyby nie te gwizdy na próbie toru...
Tor - Jestem gorącym zwolennikiem toru przyczepnego jaki był w poprzednich sezonach. Moja bardzo subiektywna ocena to 1+/5
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

go!
Trener

#285 Postautor: go! » 30 lipca 2005, o 02:07

Moje oceny w skali od 1-10
Daniel - 6
Franciszków - 1
Tomasz P - 4
Focus - 5
Joonas - 8
Mały - 3
Adrian - 2

Kibice - Nie wypowiadam się, bo nie kibicuję. Nie wiem jak to z bliska wygląda więc chyba by nie było na miejscu gdybym kryrtykował, bo wiele rzeczy mi sie nie podoba. Np. Dlaczego nie było pokazów myśliwców przed ostatnim meczem?????? Mój szwagier przegania kruki w Radawcu i powiedzial , że spokojnie by tam F-16 wylądowały..... Według mnie taki pokaz to niezły wypas - ale oczywiście u nas się nie chce nic nikomu. . . Reasumując - kibice - totalne dno...

Koper
Trener
Kontakt:

Re: TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno Oceny

#286 Postautor: Koper » 30 lipca 2005, o 03:46

_piotrusss pisze:Kibice - Zarówno Lubelscy jak i goście z Krosna, ocena 4++/5 :) Byłoby 5 gdyby nie te gwizdy na próbie toru...
Gwizdy to nie byly na probie toru tylko po prezentacji kiedy byla przygotowana laweta dla zawodnikow obu dryuzyn aby goscie nie mogli za bardzo sprawdzac jaki jest tor przygotowany juz po probie toru a zawodnicy z Krosna jednak nie weszli na ta lawetye i stad byly gwizdy ale po przejsciu 1/4 okrozenia i oni zdecydowali sie aby zabrac sie na lawete i bylo wszystko ok :lol:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

Re: TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno Oceny

#287 Postautor: _piotrusss » 30 lipca 2005, o 06:10

Koper pisze:
_piotrusss pisze:Kibice - Zarówno Lubelscy jak i goście z Krosna, ocena 4++/5 :) Byłoby 5 gdyby nie te gwizdy na próbie toru...
Gwizdy to nie byly na probie toru tylko po prezentacji kiedy byla przygotowana laweta dla zawodnikow obu dryuzyn aby goscie nie mogli za bardzo sprawdzac jaki jest tor przygotowany juz po probie toru a zawodnicy z Krosna jednak nie weszli na ta lawetye i stad byly gwizdy ale po przejsciu 1/4 okrozenia i oni zdecydowali sie aby zabrac sie na lawete i bylo wszystko ok :lol:

Chyba przyspałeś troszkę... na pierwszym wyjeździe na próbę toru zawodników z Krosna slychać było dość donośne gwizdy... po chwili zostaly troche przytłumione przez brawa.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#288 Postautor: Cooper » 30 lipca 2005, o 11:24

go! pisze:Moje oceny w skali od 1-10
Daniel - 6
Franciszków - 1
Tomasz P - 4
Focus - 5
Joonas - 8
Mały - 3
Adrian - 2

Czemu wg Ciebie Franek byl w meczu z Krosnem (bo taki jest temat tego watku) byl slabszy od Smieji?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

go!
Trener

#290 Postautor: go! » 30 lipca 2005, o 13:52

Cooper pisze:
Czemu wg Ciebie Franek byl w meczu z Krosnem (bo taki jest temat tego watku) byl slabszy od Smieji?

Bo go kurwa jakoÅ› nie lubie

Awatar użytkownika
cheeroke_re

#291 Postautor: cheeroke_re » 30 lipca 2005, o 14:01

go! pisze:
Cooper pisze:

Bo go kurwa jakoÅ› nie lubie

heheheheee
Troszki ciężko lubić kogoś kto tak swoim zachowaniem daje do zrozumienia, że ma gdzieś klub. To, że w kilku meczach pojechal jak powinien to nie robi z niego wartościowego zawodnika na nowy sezon a tymbardziej nie powoduje, że nagle go lubimy...
IMO należy bezwzględnie podziękować temu (jak to ktoś napisał i całkiem słusznie) "kloszardowi".
Ja osobiście uważam, że Piszcz zasłużył na wysoką note, pokazał, że jest naprawde wartościowym zawodnikiem. Oczywiście jak każdy zawodnik ma swoje słabsze strony ( "lubi" się uszkodzić co sezon..) I wydaje mi się, że to iż właściwie non-stop jechał jako drugi to nie dlatego, że mu motory nie ciągneły tylko, że jako doświadczony zawodnik takie miał zadanie - blokować przeciwników. Czy "fokus" dałby sobie lepiej rade a może Franek - nie sądzę.

pozdrawiam
"che"
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#292 Postautor: Talib » 30 lipca 2005, o 14:05

Ło Jezu! O czym tu dyskutować? Franek? Won, do Piły! Nie zarobisz tam kapusty :lol: , to idź sobie gdzie chcesz... albo gdzie cię zechcą...