Skład na sezon 2006
Skład na sezon 2006
Nowa ankieta
-
sledzio
miejmy nadzieję że wezmą pod uwagę głos kibiców kogo chcemy oglądać w przyszłym sezonie
PS.
Lee prawdopodobnie nie będzie mógł jeździć w I lidze bo pewnie dostanie "dziką kartę" w GP
PS.
Lee prawdopodobnie nie będzie mógł jeździć w I lidze bo pewnie dostanie "dziką kartę" w GP
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2005, o 13:04 przez rob7, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiscie, ze Joonas
. Nie bede sie powtarzal dlaczego tak uwazam, bo pisalem to w innych tematach. Na Lee bym nie liczyl, gdyz jak dostanie dzika karte w GP to bedzie po ptokach. Peter - zawodnik nie mlody i nie tani, a poza tym Iskra pewnie bedzie chciala go zatrzymac (jezeli oczywiscie zostana w 1 lidze).
Takze nie szukajmy daleko, skoro pod nosem mamy bardzo dobrego Joonasa
.
Takze nie szukajmy daleko, skoro pod nosem mamy bardzo dobrego Joonasa
Postawiłem na Joonasa. Dlaczego?
1. Myślę że jest tańszy od Petera i Lee, tak więc pieniądze ewentualnie zaoszczędzone na jego transferze można zainwestować w polski skład. A to trzeba zrobić, bo możemy oglądać maszynę do zdobywania punktów i 4 przeciętniaków plus 2 słabeuszy (oczywiście przy obecnym regulaminie)
2. Gwarantuje niezapomniane emocje sportowe i sporo kibiców tylko dlatego na mecz przyjdzie.
3. Gwarantuje mimo wszystko duzą zdobycz punktową. 5 miejsce w lidze to nie przypadek. Ktoś powie - dobrze ale w tamtym sezonie Peter był najlepszy. OK, ale ja uważam że ten 1-2 punkty na mecz więcej można poszukać u reszty zespołu.
1. Myślę że jest tańszy od Petera i Lee, tak więc pieniądze ewentualnie zaoszczędzone na jego transferze można zainwestować w polski skład. A to trzeba zrobić, bo możemy oglądać maszynę do zdobywania punktów i 4 przeciętniaków plus 2 słabeuszy (oczywiście przy obecnym regulaminie)
2. Gwarantuje niezapomniane emocje sportowe i sporo kibiców tylko dlatego na mecz przyjdzie.
3. Gwarantuje mimo wszystko duzą zdobycz punktową. 5 miejsce w lidze to nie przypadek. Ktoś powie - dobrze ale w tamtym sezonie Peter był najlepszy. OK, ale ja uważam że ten 1-2 punkty na mecz więcej można poszukać u reszty zespołu.
- Łoptymista
- Trener
zaglosowalem na Joonasa gdyz dzieki niemu mielismy troche emocji w tym sezonie,widac bylo ze chlopak zintegrowal sie z druzyna i z kibicami, co do Lee to jedyna przeszkoda wydaje sie byc mozliwośc przyznania mu dzikiej karty w gp na przyszly sezon, dlatego tez "Janusz" wydaje sie byc bardziej realny choc prawde mowiąc najlepszym rozwiazaniem byloby zatrudnic obu, Peter wprawdzie to gwarant okreslonej liczby punktow w meczu ale jezdzi beznamietnie start i do przodu
Dla mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie
JOONAS
!!!!!! Nikt inny tylko on !!!!!!! 
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2005, o 15:37 przez Ziuta 85, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawić się na całego"
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ludzie przestańcie wypisywać jakieś teksty typu "jeśli będzie w Lublinie żużel", "dochodzą mnie niepokojące wieści"... Jak macie coś do powiedzenia na ten temat to napiszcie co to za wieści i na ile są prawdziwe, a nie siejecie panike... i plotki.
ps. Jestem za Lee ew. Joonas. Dla Karlssona stanowcze NIE!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Ziuta 85 pisze:Dla mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznieJOONAS
!!!!!! Nikt inny tylko on !!!!!!! No o ile jeszcze bedzie żużel w Lublinie, bo dochodzące mnie wieści z różnych źródeł są niepokojące
![]()
![]()
![]()
![]()
Już nieraz to było poruszane Ziuta...albo coś wiesz i piszesz... albo gdzieś coś słyszałaś i nie piszesz bo dostajesz ostrzeżenie za rozsiewanie plotek... (Bimmer mimo całego szacunku Ciebie też to powinno dotyczyć) .... znowu zaczynaja pojawiać sie jakieś dziwne niedomówienia i powody do plotkowania. Najgorsze jest to, że i Gawrzyk coś tam zaczyna przebąkiwać że jest nienajlepiej ... ale nie podaje żadnych szczegółów. Jak sie powiedziało A należy powiedzieć B a nie "Wiem cos ale nie powiem, bo ja jestem lepiej poinformowany niz wy wszyscy..."
Jeśli chodzi o obco to ja bym postawił na Joonasa
- _piotrusss
- Kadrowicz
Saint pisze:Gawrzyk coś tam zaczyna przebąkiwać że jest nienajlepiej ... ale nie podaje żadnych szczegółów.
No więc ostrzeżenie i dla Gawrzyka
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Moim zdaniem Joonas jako pierwszy obcokrajowiec to kiepski pomysł. Jeździ widowiskowo, walecznie, chwała mu za to. Na twardych torach traci jednak 30% swojej skuteczności. To za dużo. Obcokrajowiec (ten podstawowy) ma za zadanie przywozić 13-15 pkt. na swoim torze, oraz 11-14 na obcym torze. Czy joonas gwarantuje takie zdobycze w każdym meczu? Niekoniecznie.
PS. Wiem, że jest wcześnie, ale dlaczego w ankiecie jest tylko 3 zawodników?
PS. Wiem, że jest wcześnie, ale dlaczego w ankiecie jest tylko 3 zawodników?