Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#351 Postautor: Lublin_Fan » 6 września 2005, o 11:23

A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?

Przecież ta pani w dużej mierze umożliwiła i zorganizowała Gollobowi pierwszy poważny sezon na wyspach, starty w Elite Leaque w barwach Ipswitch. Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Pozdr.

wojteko
Senior

#352 Postautor: wojteko » 6 września 2005, o 11:35

Lublin_Fan pisze:A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?
Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Konrad............ja domyslam sie o czym oni gadali ! a wiesz dlaczego ? Bylem b.blisko i zaluje ze niezdazylem zrobic fotki jak Tomek czyscil buty P.Louis (autentycznie taka scena miala miejsce) :!: :!: :!: to jak myslisz gadali o Fizyce Kwantowej :?: jak to Gawrzyk mowi :wink: :mrgreen: :mrgreen:
P.S wazelina bez szamponu :mrgreen: :mrgreen: tu pozwolilem sobie zacytowac Kyniaka :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#353 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 13:30

go! pisze:
Cooper pisze:Magda Zimny Louis....mmm :D Mummy Yummy :P Ile ona ma lat? :D :wink:

Prosze cie, Cooper, chyba jej nie widziałeś z bliska
Ma jakieÅ› zachwiane proporcje, to karykatura kobiety
Yummy :?: :?:

Heh, na szczescie umiejscowilem duzo emotikonow:) Yummy? Hmm, sam nie wiem: Ale fajnie brzmi :mrgreen:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Józek

#354 Postautor: Józek » 6 września 2005, o 14:54

Bardzo podobała mi się postawa Dominiczaka , otóż nie wiem czy wiecie , ale zawodnik ten podziękował rzeszowskim kibicom za to jak pożegnali go po upadku , chciał być też na meczu z Rybnikiem niestety stan jego zdrowia na to nie pozwalał , był za to jego ojciec i również bardzo dziękował kibicom za to jak sięzachowali po jego upadku.

Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

JAG
Senior