Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#351 Postautor: Lublin_Fan » 6 września 2005, o 11:23

A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?

Przecież ta pani w dużej mierze umożliwiła i zorganizowała Gollobowi pierwszy poważny sezon na wyspach, starty w Elite Leaque w barwach Ipswitch. Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Pozdr.

wojteko
Senior

#352 Postautor: wojteko » 6 września 2005, o 11:35

Lublin_Fan pisze:A skÄ…d wy wiecie o czym oni gadajÄ… ?
Swoją drogą, tamten klub to królestwo rodzinki Louis. Chyba mają prawo sobie porozmawiać i nie koniecznie musi to by kwestia kontraktu ;)

Konrad............ja domyslam sie o czym oni gadali ! a wiesz dlaczego ? Bylem b.blisko i zaluje ze niezdazylem zrobic fotki jak Tomek czyscil buty P.Louis (autentycznie taka scena miala miejsce) :!: :!: :!: to jak myslisz gadali o Fizyce Kwantowej :?: jak to Gawrzyk mowi :wink: :mrgreen: :mrgreen:
P.S wazelina bez szamponu :mrgreen: :mrgreen: tu pozwolilem sobie zacytowac Kyniaka :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#353 Postautor: Cooper » 6 września 2005, o 13:30

go! pisze:
Cooper pisze:Magda Zimny Louis....mmm :D Mummy Yummy :P Ile ona ma lat? :D :wink:

Prosze cie, Cooper, chyba jej nie widziałeś z bliska
Ma jakieÅ› zachwiane proporcje, to karykatura kobiety
Yummy :?: :?:

Heh, na szczescie umiejscowilem duzo emotikonow:) Yummy? Hmm, sam nie wiem: Ale fajnie brzmi :mrgreen:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Józek

#354 Postautor: Józek » 6 września 2005, o 14:54

Bardzo podobała mi się postawa Dominiczaka , otóż nie wiem czy wiecie , ale zawodnik ten podziękował rzeszowskim kibicom za to jak pożegnali go po upadku , chciał być też na meczu z Rybnikiem niestety stan jego zdrowia na to nie pozwalał , był za to jego ojciec i również bardzo dziękował kibicom za to jak sięzachowali po jego upadku.

Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

JAG
Senior

#355 Postautor: JAG » 6 września 2005, o 15:18

Józek pisze:Bardzo podobała mi się postawa Dominiczaka , otóż nie wiem czy wiecie , ale zawodnik ten podziękował rzeszowskim kibicom za to jak pożegnali go po upadku , chciał być też na meczu z Rybnikiem niestety stan jego zdrowia na to nie pozwalał , był za to jego ojciec i również bardzo dziękował kibicom za to jak sięzachowali po jego upadku.

Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

niestety ostatnio postawę "dobrych kibiców?" przyćmiły wystepy oszołomów.poza tym nie tylko rzeszowscy kibice "żegnali"Krzyśka po upadku.tak zachowują się wszyscy rozsądni ludzie którzy mają choćby minimalne pojęcie o speedwayu,także nie wiem po co się tym chwalić?
a Krzysiek jest sympatycznym gościem to podziękował :)
Ostatnio zmieniony 6 września 2005, o 15:51 przez JAG, łącznie zmieniany 1 raz.
:),czasami :(

Józek

#356 Postautor: Józek » 6 września 2005, o 15:22

Oj JAG żebyś się nie zdziwił popatrz na stadiony w Lesznie czy Gorzowie co tam się wyprawia , jak zawodnik gości upada to na pewno nie żegnają go oklaski , pozytywnie mnie zaskoczył Tarnów walka z Toruniem jeszcze w zasadniczej była ostra Puszakowski upadł pożegnały go brawa jak znosili go na noszach myślę , że to dobrze świadczy o kibicach i troche zmieniłem nastawienie do Tarnowa , że Ci co siedzą przed monitorami i rzucają mięchem na lewo i prawo w internecie to tylko znikomy procent tych prawdziwych kibiców którzy wiedzą co to jest kultura

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#357 Postautor: sadychor » 6 września 2005, o 15:37

Józek pisze:Oj JAG żebyś się nie zdziwił popatrz na stadiony w Lesznie czy Gorzowie co tam się wyprawia , jak zawodnik gości upada to na pewno nie żegnają go oklaski ,(...)

JAG jest kobietą kolego. To po pierwsze. A po drugie nie pamiętasz upadku Dawida Stachyry kiedy to jeździł dla TŻ i reakcji rzeszowiaków :?: Tacy się nagle kulturalni zrobiliście :evil: Szukasz poklasku dla czegoś co jest naturalne dla normalnych ludzi. Jeszcze długa droga przed wami, oj długa.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#358 Postautor: kilar » 6 września 2005, o 18:56

Józek pisze:Czyli jednak niektórzy widzą tych "dobrych" kibiców w Rzeszowie , a nie tylko paru oszołomów którzy palą flagi.

Skoro nie widac, to pewnie takich nie ma :twisted:

Zastanawiam sie tylko dlaczego tak walkujesz ten temat... czy az tak bardzo obchodzi Cie opinia lubelskich (jakze niedobrych i niekulturalnych) kibicow na wasz temat :?: :shock:

Shack
Administrator

#359 Postautor: Shack » 6 września 2005, o 22:13

dziwne bo ja dominiczaka widziałem w Rybniku na trybunach, było ujecie w TV, siedział razem z ojcem, chyba ze ma brata blizniaka

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#360 Postautor: mikas » 6 września 2005, o 23:52

Shack pisze:dziwne bo ja dominiczaka widziałem w Rybniku na trybunach, było ujecie w TV, siedział razem z ojcem, chyba ze ma brata blizniaka

Shacku chyba źle zrozumiałeś, Józkowi chodzilo o mecz Rzeszowa z Rybnikiem w Rzeszowie a nie mecz w Rybniku, a wtedy na trybunach był tylko ojciec Krzyśka jak napewno pamietasz,zresztą nawet gdzieś na forum było zdjecie :wink:
Ale żeby ojciec Krzyśka dziękował wtedy kibicom z Rzeszowa to jakoś nie kojarze, może Kyniak cos słyszal bo był bliżej :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#361 Postautor: GRISZA » 7 września 2005, o 09:02

sadychor pisze:Z GRISZY wyszedł józek, gdy wojteko go przycisnął. A potem był cyrk w stylu "Wybacz Mi" i się towarzystwo rozbestwiło :evil: Ja mam gdzieś kibicowskie niesnaski, stadion nie jest enklawą, gdzie nie obowiązują przepisy KK i zasady współegzystencji. Bydło trzeba nazywać po imieniu i basta. :evil: A że normalni ludzie, którzy niepotrzebnia bawią się w adwokatów motłochu, czują się urażeni,hmmm. Może też maja coś na sumieniu :?: :twisted:

:mrgreen:

To fakt Mikas. Ojciec Dominiczaka dziękował rzeszowskim kibicom podczas meczu z Rybnikiem.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#362 Postautor: kdsz » 7 września 2005, o 10:09

sadychor pisze:A po drugie nie pamiętasz upadku Dawida Stachyry kiedy to jeździł dla TŻ i reakcji rzeszowiaków :?:
A ty pamiętasz radość lubelskich kibiców po upadku Miesiąca w finale BK? Skończcie już tę jałową dyskusję bo kibice zrzeszeni w rzeszowskim KK i lubelskim FK są siebie godni, jak pokazuje ten wątek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec