Turniej o Puchar Prezydenta Lublina

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#51 Postautor: Snys » 29 października 2005, o 19:53

dzięki, a w ktorym miejscu jest zamontowana ?? tam gdzie stara ? bo jakos mi nie pasuje :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#52 Postautor: kilar » 29 października 2005, o 20:28

Taa z ta roznica ze jest umieszczona troszeczke wyzej.

Na zawodach wialo nuda, ale jeden wniosek mozna wyciagnac po tych dwoch turniejach. Jezeli szukamy wzmocnien to tylko wsrod Knappa, Staszka i Huszczy. Jurczynski nie przekonal mnie, ja bym nie ryzykowal podpisywania kontraktu z nim (gwiazda 2-goligowa). Dlaczego ?? Odpowiedz bardzo prosta - Adam Pietraszko byl taka gwiazda i co z tego wyniknelo ?? NIC

Awatar użytkownika
papi
Trener

#53 Postautor: papi » 29 października 2005, o 21:47

po dzisiejszym turnieju - Knapp i Jelen na pewno. Jurczynski :?: Po 1 turnieju bylem za tym by go zatrudnic, ale dzis rozczarowal. Meczyl sie z Chinskim, ogolnie jakis bez wyrazu. Sama walka to nie wszystko. Moze jako 2 linia bedzie solidnym zawodnikiem, ale poki co bardziej skupilbym sie na powazniejszych kandydaturach.
A Huszcza :roll: nie wierze w jego przyjscie. Gosc ktory jest ikona zielonogorskiego zuzla, ktory spedzil 30 lat w 1 klubie mialby na koniec kariery odchodzic :?: Moim zdaniem zrobilby duzy blad, bo po prostu takie zachowanie byloby pozbawione sensu. Jesli nie znajdzie zatrudnienia w ZKZ powinien skonczyc kariere. Tomek przez wiele lat byl symbolem przywiazania do barw klubowych, gdyby teraz opuscil Z. Gore na pewno dla wielu stracilby swoj ogromny autorytet :x :x Takze nie nastawiam sie na jego przyjscie, bo dla mnie jest po prostu nierealne :x

PS. [*][*][*][*][*][*] :cry: :cry:

Awatar użytkownika
czaszka
Junior