Kołodziej out, Kasiński nowym dyrektorem!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#101 Postautor: luCas » 16 listopada 2005, o 19:03

wojteko pisze:
luCas pisze: Swoja droga niezla wiadomosc :D Cieszy odejscie dwoch panow K :wink:

widzisz LuCas ze cierpliwosc to wspaniala cnota :!: a jeszcze wczoraj malo "niepobiles" :wink: coopera....................nie pluj sie wiecej tak jak wczesniej,poczekaj jeszcze pare dni cierpliwie to bedziesz dzialania klubu pod niebiosa wychwalal :!: Take it easy :lol:

Nadal jestem zdania, ze niformacje powinny byc ujawniane od razu anie po x godzinach/dniach.
Nie ma to nic wspolnego z "pluciem" jak to nazwales, tylko zdecydowanymi roznicami w pogladach...i bardzo dobrze, ze te roznice sa 8)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Pebas
Szkółkowicz

#102 Postautor: Pebas » 16 listopada 2005, o 19:11

moment, ale co ta zmiana wnosi procz nowego nazwiska. z pozyskaniem pieniedzy kasinski bedzie mial chyba wiekszy problem niz kolodziej. dla niego to zupelnie inna bajka. chyba ze zmienily sie zasady funkcjonowania klubu, a cos o tym wspominal gawrzyk, ze dyrektor to teraz pracownik odpowiedzialny za wykonywanie zadan, a sponsorow maja przekonywac czlonkowie zarzadu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#103 Postautor: grzesieck » 16 listopada 2005, o 19:18

luCas pisze:W zwiazku ze zmianami w klubie skladam wniosek formalny o zmiane nazwy tematu lub zalozenie nowego 8)

zrobione :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

wojteko
Senior

#104 Postautor: wojteko » 16 listopada 2005, o 19:35

luCas pisze: zdecydowanymi roznicami w pogladach...i bardzo dobrze, ze te roznice sa 8)

roznice w pogladach to mozesz sobie na Komisarjacie Policji przedstawiac................i tak gówno z nich wyniknie :!: Oczywiscie luCas nieobrazaj sie na mnie wszak wszyscy jestesmy kibicami speedway'a Lubelskiego i wiem ze chcemy aby dzialo sie u Nas jak najlepiej pozdrawiam i juz wiecej niebede "docinal"-obiecuje :wink: :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#105 Postautor: kilar » 16 listopada 2005, o 19:36

Czyli ewentualnych transferow mozemy sie spodziewac na poczatku grudnia za kadencji nowego juz dyrektora :?:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#106 Postautor: luCas » 16 listopada 2005, o 19:53

wojteko pisze:
luCas pisze: zdecydowanymi roznicami w pogladach...i bardzo dobrze, ze te roznice sa 8)

roznice w pogladach to mozesz sobie na Komisarjacie Policji przedstawiac................i tak gówno z nich wyniknie :!: Oczywiscie luCas nieobrazaj sie na mnie wszak wszyscy jestesmy kibicami speedway'a Lubelskiego i wiem ze chcemy aby dzialo sie u Nas jak najlepiej pozdrawiam i juz wiecej niebede "docinal"-obiecuje :wink: :lol:

"Prawdziwa cnota krytyk siÄ™ nie boi..." tak ktos kiedys powiedzial.
Nie za bardzo rozumiem co miales na mysli z ta policja :lol: Jakies przykre wspomnienia :?: Nie wnikam :P
Wiadomo, ze latwiej jest krytykowac niz tworzyc i trudno sie dziwic, ze czasami komus puszczaja nerwy :| Bo chyba nikogo nie pasjonuje znow ogladanie walki o 6-te czy 7-me miejsce.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener