Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klusek

#1226 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:09

jakbym miala za co to na pewno bym zaplacila, poza tym nikt nie jezdzi za darmo i pytalam tylko czy w ogole go chca w Lublinie bo wcale tak nie wyglada. wole zeby placili Piszczowi niz chociazby Jurczynskiemu.

Klusek

#1227 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:13

moj poprzedni post dotyczyl posta go! w trakcie jak go pisalam pojawil sie ten wczesniejszy, stad brak cytatu o co chodzi

lola

#1228 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:16

tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1229 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 00:21

lola pisze:tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!
METHANOL ADVENTURE TEAM

lola

#1230 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:26

grzesieck pisze:
lola pisze:tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!

FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1231 Postautor: Gelo » 20 listopada 2005, o 00:27

co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!!

No może jednak nie przesadzajmy. Huszcza mimo wszystko przynajmniej sprzęt ma ekstraligowy, refleks i cwaniactwo ligowe też niczego sobie. A Tomek - niespełnione od 6 lat nadzieje... i nic wiecej

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1232 Postautor: _piotrusss » 20 listopada 2005, o 00:30

Piszcz dostał już szanse nie raz. Nie wykorzystał ich ani troche. Popisał się jedynie nieodpowiedzialnością i głupotą na torze. Nie można znowu stawiać na zawodnika który w poprzednich sezonach pomimo dużych zarobków nie potrafił pokazać się z dobrej strony poza paroma ładnymi biegami. Nie dość że sam w głupi sposób łapie kontuzje to jeszcze potrafi "wpasować" w bandę zawodnika z drużyny. O Jego bezsensowych wywiadach do prasy w sprawie długów nie wspomnę... Piszczyk out... chybaże na rezerwe.

lola pisze:FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Masz racje lolu! Franek dostał u nas tylko dwa sezony na pokazanie co potrafi, a Piszczo ile? Nie potrzeba nam zawodników którzy potrafią ciągnac kase z klubu i później narzekać że nie trafili z motorami i jednoczesnie jeździć na nich w anglii i dodatkowo łapać kontuzje i na torze zachowywac się jak wariaci stwarzając zagrożenie nawet dla kolegów z drużyny... i, i, i... nazbierało by się jeszcze.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 00:35 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

lola

#1233 Postautor: lola