Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Klusek

#1226 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:09

jakbym miala za co to na pewno bym zaplacila, poza tym nikt nie jezdzi za darmo i pytalam tylko czy w ogole go chca w Lublinie bo wcale tak nie wyglada. wole zeby placili Piszczowi niz chociazby Jurczynskiemu.

Klusek

#1227 Postautor: Klusek » 20 listopada 2005, o 00:13

moj poprzedni post dotyczyl posta go! w trakcie jak go pisalam pojawil sie ten wczesniejszy, stad brak cytatu o co chodzi

lola

#1228 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:16

tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1229 Postautor: grzesieck » 20 listopada 2005, o 00:21

lola pisze:tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........
módlcie się żeby chociaż Joonasa zakontraktowali bo na nikogo innego nas na pewno stać nie będzie.
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!! KLUSEK jestem z tobą!! trzymam kciuki za Tomka!!!! mimo że miał słabszy sezon ale wiem że to wartościowy zawodnik i dajmy mu jeszcze jedną szansę!!!

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!
METHANOL ADVENTURE TEAM

lola

#1230 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:26

grzesieck pisze:
lola pisze:tak tak!! sullivan! jasne!! a świstak siedzi........

Frankowi tez dajmy jeszcze jedna szanse, to wartosciowy zawodnik, pare lat temu byl najjasniejszym punktem Polonii Pila i to w e-lidze! Tak, tak, Franek zasluguje na to jeszcze jedna szanse!

FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1231 Postautor: Gelo » 20 listopada 2005, o 00:27

co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!!

No może jednak nie przesadzajmy. Huszcza mimo wszystko przynajmniej sprzęt ma ekstraligowy, refleks i cwaniactwo ligowe też niczego sobie. A Tomek - niespełnione od 6 lat nadzieje... i nic wiecej

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1232 Postautor: _piotrusss » 20 listopada 2005, o 00:30

Piszcz dostał już szanse nie raz. Nie wykorzystał ich ani troche. Popisał się jedynie nieodpowiedzialnością i głupotą na torze. Nie można znowu stawiać na zawodnika który w poprzednich sezonach pomimo dużych zarobków nie potrafił pokazać się z dobrej strony poza paroma ładnymi biegami. Nie dość że sam w głupi sposób łapie kontuzje to jeszcze potrafi "wpasować" w bandę zawodnika z drużyny. O Jego bezsensowych wywiadach do prasy w sprawie długów nie wspomnę... Piszczyk out... chybaże na rezerwe.

lola pisze:FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Masz racje lolu! Franek dostał u nas tylko dwa sezony na pokazanie co potrafi, a Piszczo ile? Nie potrzeba nam zawodników którzy potrafią ciągnac kase z klubu i później narzekać że nie trafili z motorami i jednoczesnie jeździć na nich w anglii i dodatkowo łapać kontuzje i na torze zachowywac się jak wariaci stwarzając zagrożenie nawet dla kolegów z drużyny... i, i, i... nazbierało by się jeszcze.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, o 00:35 przez _piotrusss, łącznie zmieniany 1 raz.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

lola

#1233 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:30

Gelo pisze:
co do Piszcza.... myślę że jest więcej wart niż Jordan i Huszcza razem wzięci!!

No może jednak nie przesadzajmy. Huszcza mimo wszystko przynajmniej sprzęt ma ekstraligowy, refleks i cwaniactwo ligowe też niczego sobie. A Tomek - niespełnione od 6 lat nadzieje... i nic wiecej

Huszcza ma sprzet bo mu dali na niego kase!!!!!!!!!! i jezdzil w ekstralidze!!!!! a na czym nasi chlopcy mieli jezdzic????na kozie?????????

lola

#1234 Postautor: lola » 20 listopada 2005, o 00:46

lola pisze:FRANEK TO NIE PISZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wogole mozesz porownywac ich obu?! czlowieku skup sie!! nie mowimy o Franku bo wydaje mi sie ze to juz dawno zamkniety temat!!!!

Masz racje lolu! Franek dostał u nas tylko dwa sezony na pokazanie co potrafi, a Piszczo ile? Nie potrzeba nam zawodników którzy potrafią ciągnac kase z klubu i później narzekać że nie trafili z motorami i jednoczesnie jeździć na nich w anglii i dodatkowo łapać kontuzje i na torze zachowywac się jak wariaci stwarzając zagrożenie nawet dla kolegów z drużyny... i, i, i... nazbierało by się jeszcze.[/quote]

sluchaj!! to ile Piszcz wydoił z klubu wie tylko on i ci co mu placili!! zrozumiales mnie na opak. Franek to pierdola i pokazal nam to juz w pierwszym sezonie swojego jezdzenia u nas!! a wiesz co mnie najbardziej wnerwia?? ze my kibice nie umiemy docenic tego co mamy!!!! jak Piszczyk wygrywal to moglismy go nosic na rekach!! byl Bogiem!!! jak zaczal przegrywac to odwracacie sie od niego!!!!! i wy sie nazywacie kibicami???
dumni po zwyciestwie wierni po porazce :evil: :evil: :evil:

tak?? chyba w snach!!

Awatar użytkownika
volf

#