NIe no trzeba po prostu pochwalić działaczy za te 2 kontrakty. Jacek bepłatnie, a Shields bez kasy za podpisanie. Co do Autralijczyka to myślę, że powinien te 10 pkt robić. A nie rozumiem tych co wątpiął w Rempałe, pamiętam mecz Uni Leszno z Unią Tarnów transmitowany na Polsat Sport. W biegu kiedy Rempała i Jankowski jechali z Rickardssonem i jakimś tarnowskim juniorem. Wspaniale Jacuś:) walczył i przywiózł za sobą samego mistrza. Więc o niego jestem spokojny i jestem pewny, że razem z Knappem będą liderować naszem TŻ-towi.
Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Jacek Rempała
Boss pisze:Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. ...
Nie ten temat
Boss pisze: Odbiegnę trochę od tematu. Co do innych obco byłbym oczywiście za Joonasem(w co wątpie bo przypuszczam, że podpisze w Gorzowie) jak nie on to może Iversen, a jako 3 to młody rosjanin Renat Gafurov. Dominiczaka bym dosprzętowił i by śmigał. Ale i tak trzeba kupić jeszcze jakiegoś juniora byłbym za Jurgą. Jeleń pewnie u nas podpisze oprócz niego kupiłbym Kościucha albo może Nowaczyka i w dalszym ciągu należy walczyć o Jurczyńskiego. Panowe Piszcz, Franków i "Anglik"Pietraszko byeee...
Iversen - GP, Gafurow - Rybnik... wiec czas na Dominiczaka - po co go "dosprzetawiac"
-
Michael
sting126 pisze:. A kto wie jak bedzie jezdzil Shields? Jesli zawiedzie na calej linii to kogo za niego wystawimy? Wtedy zmiennikiem moglby byc ........
Wlasnie kto
- marcin_lub
- Junior