Jacek Rempała

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#126 Postautor: Jaga » 6 grudnia 2005, o 00:52

No wychodzi na to że albo kontrakt motywacyjny albo nie ma czego szukac w Lublinie :| i mysle że nie tylko w Lublinie ale rónież i w innych klubach.
Gelo to pieknie napisał "Zawodowa otoczka, amatorska jazda." ... tak mi się to spodobało ;) ... Tak że albo pan Tomasz się opamięta i przyjmie rozsądne warunki (jakie sa między innymi prezentowane na forum) albo na moje południowe oko :P niech juz zbiera śróbki i szuka klubu w 2 lidze.

P.S.
Chyba odbiegamy ostro od tematu hehe :D
Tak że proponuje ta kwestie poruszyć w składzie na sezon 2006 albo new temat załozyć
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#127 Postautor: auganoff » 6 grudnia 2005, o 01:03

Jaga pisze:Chyba odbiegamy ostro od tematu hehe :D
Tak że proponuje ta kwestie poruszyć w składzie na sezon 2006 albo new temat załozyć

Faktycznie trochę zeszło :lol: . Temat mógłby brzmieć "Kontrakt motywacyjny dla Tomka Piszcza marzeniem lubelskich kibiców".

A żeby było choć trochę na temat to mam dobre przeczucia co do Shieldsa. Nie twierdzę, że to jakiś wybitny zawodnik i będzie zdobywał nie wiadomo ile puktów, ale coś mi się widzi, że to prawdziwy przecinak na torze :wink: Dać go do pary z Grzechem i co słabsi psychicznie zawodnicy w ogóle nie wyjadą na tor. Jeszcze jak się po swojemu szeroko uśmiechnie to mały który nie wymięknie :lol: :lol:

meridol

#128 Postautor: meridol » 6 grudnia 2005, o 04:56

Tomek zrob wszystko zeby zostac w Lublinie!!! chyba to nie jest takie trudne spotkac sie z wladzami klubu? dogadajcie sie jakos bo te wzajemne "zale" nic nie przyniosa dobrego. Pamietaj ze kibice licza na Ciebie w Lublinie i czekaja na Twoj dobry sezon. pozdrawiam

Michael

#129 Postautor: Michael » 6 grudnia 2005, o 06:08

Skoro Ty Tomek jestes na forum lub Twoj posrednik to:

- nie badz glupi i podpisuj kontrakt w Lublinie, tylko wiadomo...nie bierz za duzo.... :twisted: :!:

- a jak juz podpiszesz to bierz sie w garsc i miej w koncu dobry sezon, przynajmniej taki jak na poczatku 2003 roku

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#131 Postautor: Regdal » 6 grudnia 2005, o 10:28

Nyra pisze:
harry pisze:To jesteÅ› naiwniak.
Do Tomka Piszcza Dyrektor klubu dzwonił 4( cztery razy) i umawiał sie na spotkania. Mimo, że czekał Tomek nie pojawił się ani razu.

Chciałem poinformować, iż informacje podawane przez J.Siwka (harry) jak rownież podawane w Lubelskim Sport Expressie są nieprawdziwe.
- nieprawdą jest jakobym nie przyszedł na rzekomo umówione spotkania, gdyż jak dotąd na żadne spotkanie nie jesteśmy umówieni (wszystko przed nami)
- nieprawdą jest jakoby Dyrektor dzwonił do mnie

Natomiast faktem jest że to ja kontaktowałem sie sie z Dyrektorem Kasińskim
Nie wiem jaki cel ma harry podajÄ…c takie informacje i oczerniajÄ…c mnie na forum publicznym ale na razie idzie mu dobrze...

Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić kibiców lubelskich.
Tomasz Piszcz

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#132 Postautor: grzesieck » 6 grudnia 2005, o 10:33

Regdal pisze: 8) 8) 8)

moge? proooosze....
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#133 Postautor: luCas » 6 grudnia 2005, o 10:34

Coz za zlozona wypowiedz p. Regdal :wink:
Niestety taka jest prawda...zastanawia mnie jeszcze czy klub jest winien $$ zawodnikom??
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

meesha
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: meesha » 6 grudnia 2005, o 10:46

No to już jest nas trzech 8) 8) 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#136 Postautor: bkapusta » 6 grudnia 2005, o 10:46

4.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#137 Postautor: mikas » 6 grudnia 2005, o 10:50

A ja dałem panu Jackowi to na co sobie zasłużył :twisted: :mrgreen: Nie pierwszy raz jego wypowiedz na forum tak wygląda,więc miarka się przebrała.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#138 Postautor: grzesieck » 6 grudnia 2005, o 10:52

mikas pisze:A ja dałem panu Jackowi to na co sobie zasłużył :twisted: :mrgreen: Nie pierwszy raz jego wypowiedz na forum tak wygląda,więc miarka się przebrała.

ej bylem pierwszy :(

moglem nie pytac o pozwolenie :wink:

edited by mikas:
A co Ci szkodzi dac kolejne :twisted: W końcu dziś św.Mikołaj rozdaje prezenty to Regdal się powinien ucieszyć ze dostał dwa a nie tylko jeden :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#139 Postautor: Regdal » 6 grudnia 2005, o 11:15

No niestety ,jak się okazuje nie zawsze na tym forum można napisać prawdę.
Za odrobinę prawdy posty wędrują w kosmos.Brawo panowie,oby tak dalej. 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#140 Postautor: mikas » 6 grudnia 2005, o 11:28

Ależ ja Ci nie skasowałem żadnego Twojego posta. Całą Twoją wypowiedz o jakże rozbudowanej treści " 8) 8) 8) " za którą dostałeś ostrzeżenie każdy może przeczytac kilka postów wyżej. Jeśli ta wypowiedz ma oznaczac prawde to może ją rozbudujesz i przetłumaczysz na język polski.
Jeśli Ty się dobrze bawisz po raz kolejny pisząc posta który zawiera tylko taka treść:" 8) 8) 8) " to ja się od teraz zacznę dobrze bawić dając Ci ostrzeżenia za takie wypowiedzi nic nie wnoszące do tematu.