Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Castrol

#3051 Postautor: Castrol » 12 grudnia 2005, o 18:40

Jestem zdecydowanym zwolennikiem jazdy Andrzeja Huszczy w TŻ ale obowiązkowo w parze z Markiem Kępą ! Na sponsora tej dwójki proponuje Otwarty Fundusz Emerytalny "Złota jesień".
Kolejna para marzeń to J.Jensen i T.Bajerski. Wśród potencjalnych sponsorów na plan pierwszy wychodzą producenci podwójnych macświniaków, ewentualnie klopsików w sosie pomidorowym.
R.Sullivan, H.Andersen czy M.Loram: biorąc pod uwagę nasz budżet w nastepnym sezonie to takie nazwiska brzmią jak klasyka literatury science fiction prosto od S.Lema.

Zaratustra
Kadrowicz

#3052 Postautor: Zaratustra » 12 grudnia 2005, o 18:47

Gelo pisze: Jak my składamy "interesujące oferty" takim zawodnikom jak Bjerre - to moze od razu walnijmy po Frankowie i Jurczyńskim.

Gelu, ale Bjerre to bardzo ciekawy pomysł pod warunkiem, że nie zatrudnimy go jako gościa, który ciągnie wynik. Jako drugi, czy trzeci obco jest on jak najbardziej do przełknięcia :wink: :) Obawiam się tylko, że może zażądać określonej liczby meczy i tu może być pewien problem :roll: Jeśli nie będzie kasy za podpis i zapisu w kontrakcie o konkretnej (dużej) liczbie zagwarantowanych występów, to brać go i nie patrzeć na nic :!: , pozdr.

Awatar użytkownika
j23

#3053 Postautor: j23 » 12 grudnia 2005, o 19:05

Widzę panowie , że opanowała was skrajna desperacja, miałem dziś dobry sen i widżiałem TŻ w e-lidze ale Huszczy i Bieere tam nie bylo ani tymbardziej J.B Jensena widzialem zato dużo lepszych.pozdrawiam :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski