Żużlowe różności
Ale 2 zł to już jest majątek
Można za to w piłkarzyki zacpyknąć
A jeśli dobrze pamiętam normalne były po 16 zł w zeszłym sezonie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kaka pisze:Widze klub chce sobie zbilansować wydatki na wzmocnienia kadry zawodników, kosztem kibiców, podnosząc ceny biletów![]()
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=376
kakutek pisze:A czy ja napisałem, że majątek ...wzmocnienia (jak na razie) niewielkie to i podwyżka...niewielka
no ale mine zrobiles jakby to byl majatek
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nazir nie żeby ten ale inflacja teraz nam nie grozi bo złotówka jest naprawde pierońsko silna hehe no ale kto by na to patrzył.
Za to zgodze sie z tym co mówisz że podwyzka to dobry znak. Bo u nas coprawda też zbytnio kasy nie ma i np cena karnetów poszła o 20% w góre więc mam nadzieje że ta kasa nie pójdzie prezesowi do kieszeni (co niestety najczęściej tak sie kończy) a na zawodnika i to dobrego
Dlatego miejmy nadzieje że w waszym wypadku będzie tak że nadwyżka idzie na opłacenie kogoś dobrego
Za to zgodze sie z tym co mówisz że podwyzka to dobry znak. Bo u nas coprawda też zbytnio kasy nie ma i np cena karnetów poszła o 20% w góre więc mam nadzieje że ta kasa nie pójdzie prezesowi do kieszeni (co niestety najczęściej tak sie kończy) a na zawodnika i to dobrego
Dlatego miejmy nadzieje że w waszym wypadku będzie tak że nadwyżka idzie na opłacenie kogoś dobrego

PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade
NSN
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
grzesieck pisze:no ale mine zrobiles jakby to byl majatek
Minę zrobiłem taką, bo się zastanawiam czym jest podyktowana owa podwyżka, albo ujmując inaczej: Czy jest ona wogóle uzasadniona
PS Ja Ci dam kakutka, nabijaczu postów jeden
PS 2 A lepszego avatara od Gonza i tak mieć nie będziesz, tego zdjęcia (i osoby która na nim jest) nic nie przebije
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2005, o 15:11 przez Kaka, łącznie zmieniany 1 raz.