Teraz potrzebujemy zawodników głębokiej drugiej linii, którzy zgodzą się na kontrakt bez kasy za podpis i bez określonej liczby spotkań. Dlatego wszystkie Bjerre, Gjedde czy Zorra trzeba włożyć między bajki, podobnie juniorów klasy Kennetta i jak sądzę seniorów typu Czerwiński. W miarę przyzwoitymi obcokrajowcami, którzy jeszcze zostali i mogliby teoretycznie przystać na te warunki są Davey Watt i David Howe (a do dzisiaj również Chris Harris).
Skład na sezon 2006
Trzeba przyznać, że na papierze skład wygląda obiecująco, a jakie będą efekty zobaczymy na wiosnę. W każdym razie na pewno będzie ciekawie, a ile gwizdów na prezentacji w Zielonej i Gorzowie
Teraz potrzebujemy zawodników głębokiej drugiej linii, którzy zgodzą się na kontrakt bez kasy za podpis i bez określonej liczby spotkań. Dlatego wszystkie Bjerre, Gjedde czy Zorra trzeba włożyć między bajki, podobnie juniorów klasy Kennetta i jak sądzę seniorów typu Czerwiński. W miarę przyzwoitymi obcokrajowcami, którzy jeszcze zostali i mogliby teoretycznie przystać na te warunki są Davey Watt i David Howe (a do dzisiaj również Chris Harris).
-
Holly
David Howe napewno byłby lepszy od Shieldsa , to jest moja opinia , ale już za późno
A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
O Czerwińskim była mowa , gdzieś czytałem że jest już dogadany z Rybnikiem i to jest kwestia czasu.
A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
O Czerwińskim była mowa , gdzieś czytałem że jest już dogadany z Rybnikiem i to jest kwestia czasu.
No no.Jeśli to prawda to już mniej obaiwam sie,że Świst zrobi nas w balona!!Ale Kasiński po ostatnim biegu Piotra bedzie musiał stać odrazu w parkingu z kopertą z pieniążkami za punktówkę.Robal666 pisze:. Jeleniewski chyba zwariował bo chce dużo kasy za podpis a Świst .... nie wziął nic.
Holly pisze:A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
boxing napisał/a:
A co w takim razie mozesz powiedziec o wymaganiach niezlych (i wymienianych na forum) juniorow - Sebastiana Aldena, Edwarda Kennetta, Troya Batchelora? Jest szansa?
harry
Problem polega na tym, że oni od razu chcą mieć minimum 10 meczy. A te są u nas w zasadzie rozdzielone.
Nie rozumie dlaczego priorytetem nie był Kennett tylkoTomicek
sklad okresle jakos bardzo ciekawy , az jestem bardzo ciekawy jak to wszystko zweryfikuje tor, bo moze byc bardzo roznie. mam nadzieje,ze swist majac u boku innego eks-ekstraligowca czyli j.rempale bedzie chcial pokazac ze nadal jest solidnym zawodnikiem, a co do charakteru twistiego - byleby nie psul atmosfery, robil tak potrzebne punkty i bedzie git
.. jednak jedno jest pewne, decyzja o "otwarciu granic"doprowadzila to znacznego uatrakcyjnienia rozgrywek w 1 lidze ... druzyny kompletuja naprawde ciekawe ekipy (czesto smiem twierdzic od tych ktore beda w ekstralidze) i przed nami wiele niezwykle interesujacych spotkan..
i jeszcze jedna kwestia, kto by pomyslal jeszcze z ubieglym roku , ze taki swisty, krzyzaniaki, robackie itp zawitaja na 1wszo ligowe stadiony ... ale to tylko z korzyscia dla kibicow
.. jednak jedno jest pewne, decyzja o "otwarciu granic"doprowadzila to znacznego uatrakcyjnienia rozgrywek w 1 lidze ... druzyny kompletuja naprawde ciekawe ekipy (czesto smiem twierdzic od tych ktore beda w ekstralidze) i przed nami wiele niezwykle interesujacych spotkan..
i jeszcze jedna kwestia, kto by pomyslal jeszcze z ubieglym roku , ze taki swisty, krzyzaniaki, robackie itp zawitaja na 1wszo ligowe stadiony ... ale to tylko z korzyscia dla kibicow
Dyrektor powiedzial:
”Znaczy chcielibyÅ›my postawić kropkÄ™ nad „i”. Rozmawiamy z jednym dobrym Polakiem z zewnÄ…trz. Rozmowy sÄ… w toku, które zawsze sÄ… bardzo ciężkie i nie wiadomo, jaki bÄ™dzie tego finaÅ‚. Również nie zamykamy drogi zawodnikom, którzy do tej pory startowali w Lublinie. JeÅ›li wyrażą chęć walki o wejÅ›cie do skÅ‚adu to przed nimi otwarta droga.
Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu... Ciekawe o kim mowa
Pozatym calkiem zadowolony jestem, nie jest zle
”Znaczy chcielibyÅ›my postawić kropkÄ™ nad „i”. Rozmawiamy z jednym dobrym Polakiem z zewnÄ…trz. Rozmowy sÄ… w toku, które zawsze sÄ… bardzo ciężkie i nie wiadomo, jaki bÄ™dzie tego finaÅ‚. Również nie zamykamy drogi zawodnikom, którzy do tej pory startowali w Lublinie. JeÅ›li wyrażą chęć walki o wejÅ›cie do skÅ‚adu to przed nimi otwarta droga.
Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu... Ciekawe o kim mowa
Pozatym calkiem zadowolony jestem, nie jest zle
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów)bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów)bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...![]()
Wychodzi wynik jakieÅ› 55:65
Noooo to zapowiada sie ciekawy sezon
Swoja droga szkoda, ze nie bylo relacji live z konferencji. jakas kamerka internetowa czy cos... Wkoncu mamy 21 wiek ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Robal666 - Jestes dobrym informatorem, bije sie w piersi ze mowilem co innego
Mam nadzieje ze tak bedzie dalej
Co do zakladu i czteropaku, to na poczatku myslalem ze przegralem i juz szykowalem kase na czteropak, ale jednak.... Jeleniewski nie podpisał, a twierdziles ze podpisze 6 w tym Jeleń!
To tak w kwestii formalnej. Ma ktos na forum aplikacje sędziowską albo inne uprawnienia zeby rozsądzić kto wygrał??
Nawiązują do składu, to nawet zachciało mi sie zrobic cos takiego:
http://img205.imageshack.us/img205/5606/tsipma8zo.jpg
Skład juz jest silny, ale trzeba nam jeszcze rezerwowego na pozycje 8/16. Jesli Jeleniewski chce za duzo, to jestem zwolennikiem Kenneta na tą pozycje!!
Gratulacje dla zarzÄ…du i wszystkich ktorzy mieli wklad w budowanie tego zespolu.
Nawiązują do składu, to nawet zachciało mi sie zrobic cos takiego:
http://img205.imageshack.us/img205/5606/tsipma8zo.jpg
Skład juz jest silny, ale trzeba nam jeszcze rezerwowego na pozycje 8/16. Jesli Jeleniewski chce za duzo, to jestem zwolennikiem Kenneta na tą pozycje!!
Gratulacje dla zarzÄ…du i wszystkich ktorzy mieli wklad w budowanie tego zespolu.

Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.
TÅ» sipma Lulbin
TÅ» sipma Lulbin
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2005, o 10:43 przez jakubeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- _piotrusss
- Kadrowicz
jakubeK pisze:Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.
Messing:
Norris:
Tomicek:

Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Chyba zakład przegrałes mimo ze Jelenia tu brak (widac go atak zimy zatrzymał i nie dojechał hi hi bo miał najblizej) choc nie jest powiedziane ze jeszcze nie podpisze
Tak czy siak informacje podał pewne i dokładne Piwo odemnie ma Bankowo za poinforowanie na forum a nie pisanie wiem ale nie powiem bo tamto bo sramto
Powiedział i chwała mu za to
Tak czy siak informacje podał pewne i dokładne Piwo odemnie ma Bankowo za poinforowanie na forum a nie pisanie wiem ale nie powiem bo tamto bo sramto
Powiedział i chwała mu za to
Pytanko do GAWRZYKA lub kogos z działaczy!!!!!
Czy nadal obowiazuje ta niezapisana zasada ze w meczu wystawiamy tylko 2 obcokrajowcow a reszta to polacy? czy ilu kto chce?
A swoja droga jesli tak bedzie to ciekawe jak długo i kto poierwszy złamie słowo "bo nie takie rzeczy prezesi sobie obiecuja" a potem kazdy sobie robi co mu pasuje
Czy nadal obowiazuje ta niezapisana zasada ze w meczu wystawiamy tylko 2 obcokrajowcow a reszta to polacy? czy ilu kto chce?
A swoja droga jesli tak bedzie to ciekawe jak długo i kto poierwszy złamie słowo "bo nie takie rzeczy prezesi sobie obiecuja" a potem kazdy sobie robi co mu pasuje