Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rafir
Junior

#3601 Postautor: rafir » 18 grudnia 2005, o 01:36

Trzeba przyznać, że na papierze skład wygląda obiecująco, a jakie będą efekty zobaczymy na wiosnę. W każdym razie na pewno będzie ciekawie, a ile gwizdów na prezentacji w Zielonej i Gorzowie :D

Teraz potrzebujemy zawodników głębokiej drugiej linii, którzy zgodzą się na kontrakt bez kasy za podpis i bez określonej liczby spotkań. Dlatego wszystkie Bjerre, Gjedde czy Zorra trzeba włożyć między bajki, podobnie juniorów klasy Kennetta i jak sądzę seniorów typu Czerwiński. W miarę przyzwoitymi obcokrajowcami, którzy jeszcze zostali i mogliby teoretycznie przystać na te warunki są Davey Watt i David Howe (a do dzisiaj również Chris Harris).

Holly

#3602 Postautor: Holly » 18 grudnia 2005, o 01:40

David Howe napewno byłby lepszy od Shieldsa , to jest moja opinia , ale już za późno :D
A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.
O Czerwińskim była mowa , gdzieś czytałem że jest już dogadany z Rybnikiem i to jest kwestia czasu.

Awatar użytkownika
volf

#3603 Postautor: volf » 18 grudnia 2005, o 01:41

Robal666 pisze:. Jeleniewski chyba zwariował bo chce dużo kasy za podpis a Świst .... nie wziął nic.
No no.Jeśli to prawda to już mniej obaiwam sie,że Świst zrobi nas w balona!!Ale Kasiński po ostatnim biegu Piotra bedzie musiał stać odrazu w parkingu z kopertą z pieniążkami za punktówkę.

Holly pisze:A co do juniora to trzeba ściagnąć tego Kennetta , bo Tomicek może sobie nie poradzić , moim zdaniem jest słabszy od objeżdżonych juniorów Gorzowa.

boxing napisał/a:
A co w takim razie mozesz powiedziec o wymaganiach niezlych (i wymienianych na forum) juniorow - Sebastiana Aldena, Edwarda Kennetta, Troya Batchelora? Jest szansa?

harry
Problem polega na tym, że oni od razu chcą mieć minimum 10 meczy. A te są u nas w zasadzie rozdzielone.

Nie rozumie dlaczego priorytetem nie był Kennett tylkoTomicek :?:

woocash
Szkółkowicz

#3604 Postautor: woocash » 18 grudnia 2005, o 02:06

sklad okresle jakos bardzo ciekawy , az jestem bardzo ciekawy jak to wszystko zweryfikuje tor, bo moze byc bardzo roznie. mam nadzieje,ze swist majac u boku innego eks-ekstraligowca czyli j.rempale bedzie chcial pokazac ze nadal jest solidnym zawodnikiem, a co do charakteru twistiego - byleby nie psul atmosfery, robil tak potrzebne punkty i bedzie git

.. jednak jedno jest pewne, decyzja o "otwarciu granic"doprowadzila to znacznego uatrakcyjnienia rozgrywek w 1 lidze ... druzyny kompletuja naprawde ciekawe ekipy (czesto smiem twierdzic od tych ktore beda w ekstralidze) i przed nami wiele niezwykle interesujacych spotkan..
i jeszcze jedna kwestia, kto by pomyslal jeszcze z ubieglym roku , ze taki swisty, krzyzaniaki, robackie itp zawitaja na 1wszo ligowe stadiony ... ale to tylko z korzyscia dla kibicow

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3605 Postautor: bkapusta » 18 grudnia 2005, o 06:36

Dyrektor powiedzial:

”Znaczy chcielibyÅ›my postawić kropkÄ™ nad „i”. Rozmawiamy z jednym dobrym Polakiem z zewnÄ…trz. Rozmowy sÄ… w toku, które zawsze sÄ… bardzo ciężkie i nie wiadomo, jaki bÄ™dzie tego finaÅ‚. Również nie zamykamy drogi zawodnikom, którzy do tej pory startowali w Lublinie. JeÅ›li wyrażą chęć walki o wejÅ›cie do skÅ‚adu to przed nimi otwarta droga.

Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu... Ciekawe o kim mowa ;-)

Pozatym calkiem zadowolony jestem, nie jest zle ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

meesha
Trener
Kontakt:

#3606 Postautor: meesha » 18 grudnia 2005, o 07:05

bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...
To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów) :?: :D Wychodzi wynik jakieś 55:65 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#3607 Postautor: bkapusta » 18 grudnia 2005, o 07:10

meesha pisze:
bkapusta pisze:Czyli istnieje mozliwosc, ze dolaczy do nas senior 'dobry'. Dobry IMO to taki robiacy 10+ ptk w meczu...
To ciekawe co będzie jak się spotka 5 dobrych lubelskich seniorów (każdy na 10+ punktów) w jednym meczu z 5 bardzo dobrymi seniorami Ostrowa albo Zielonki (każdy na 12+ punktów) :?: :D Wychodzi wynik jakieś 55:65 8)

Noooo to zapowiada sie ciekawy sezon ;-)

Swoja droga szkoda, ze nie bylo relacji live z konferencji. jakas kamerka internetowa czy cos... Wkoncu mamy 21 wiek ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Gabor

#3608 Postautor: Gabor » 18 grudnia 2005, o 09:02

Gratulacje dla zarządu ! Mamy na pradę mocny i wyrównany skład . Co prawda na papierze zielonka i Ostrów może i wyglądają lepiej ale na pewno nie jesteśmy bez szans . Przy odrobinie szczęścia.............. kto wie :D .

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#3609 Postautor: wojtas » 18 grudnia 2005, o 09:17

Robal666 - Jestes dobrym informatorem, bije sie w piersi ze mowilem co innego :? Mam nadzieje ze tak bedzie dalej :) Co do zakladu i czteropaku, to na poczatku myslalem ze przegralem i juz szykowalem kase na czteropak, ale jednak.... Jeleniewski nie podpisał, a twierdziles ze podpisze 6 w tym Jeleń! :lol: 8) To tak w kwestii formalnej. Ma ktos na forum aplikacje sędziowską albo inne uprawnienia zeby rozsądzić kto wygrał?? 8) :wink:

Nawiązują do składu, to nawet zachciało mi sie zrobic cos takiego:

http://img205.imageshack.us/img205/5606/tsipma8zo.jpg

Skład juz jest silny, ale trzeba nam jeszcze rezerwowego na pozycje 8/16. Jesli Jeleniewski chce za duzo, to jestem zwolennikiem Kenneta na tą pozycje!!

Gratulacje dla zarzÄ…du i wszystkich ktorzy mieli wklad w budowanie tego zespolu.
Obrazek

jakubeK

#3610 Postautor: jakubeK » 18 grudnia 2005, o 09:19

Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.

TÅ» sipma Lulbin
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2005, o 10:43 przez jakubeK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#3611 Postautor: _piotrusss » 18 grudnia 2005, o 10:02

jakubeK pisze:Ma ktoś zdjęcia Davida Norrisa??bo nie wiem jak on wygląda.A jak ktoś jeszcze ma zdjęcia Andreas Messing i Lubos Tomicek to też niech wrzuci.

Messing:
Obrazek
Norris:
Obrazek
Tomicek:
Obrazek
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#3613 Postautor: AGENCIK » 18 grudnia 2005, o 10:11

Chyba zakład przegrałes mimo ze Jelenia tu brak (widac go atak zimy zatrzymał i nie dojechał hi hi bo miał najblizej) choc nie jest powiedziane ze jeszcze nie podpisze
Tak czy siak informacje podał pewne i dokładne Piwo odemnie ma Bankowo za poinforowanie na forum a nie pisanie wiem ale nie powiem bo tamto bo sramto
Powiedział i chwała mu za to

Awatar użytkownika
AGENCIK
Szkółkowicz

#3614 Postautor: AGENCIK » 18 grudnia 2005, o 10:30

Pytanko do GAWRZYKA lub kogos z działaczy!!!!!
Czy nadal obowiazuje ta niezapisana zasada ze w meczu wystawiamy tylko 2 obcokrajowcow a reszta to polacy? czy ilu kto chce?
A swoja droga jesli tak bedzie to ciekawe jak długo i kto poierwszy złamie słowo "bo nie takie rzeczy prezesi sobie obiecuja" a potem kazdy sobie robi co mu pasuje

Robal666