Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3776 Postautor: Gelo » 20 grudnia 2005, o 19:34

rob7 pisze:... po co nam zawodnik z piąta średnią (2,29) w ub.sezonie? to ja juz czegoś nie rozumię

A co tu rozumieć? - jazda Czerwinskiego pozbawia miejsca w skladzie któregoś z zakontraktowanych już zawodników -jeszcze raz powtórze - nie sugerujcie sie jego średnią - w Ekstralidze jezdziłbardzo słabo, a teraz w I lidze będzie wielu ekstraligowców. Zbynio wcale nie musi jezdzić równieskutecznie - mało tego - mogę przyjąć kazdy zaklad, że nie bedzie

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#3777 Postautor: Łoptymista » 20 grudnia 2005, o 19:53

Cooper pisze:robal, nie wiem kim jestes, i malo mnie to obchodzi, ale zastanow sie na czyja korzysc dzialasz?

Swojego E G O
tylko to sie liczy. Ktoś jest na tyle głłupi, że gada z tym sześciolatkiem a ten jak małpa wszyustko powtarza na forum.
Coop chyba przesadzasz wymagając od niego myślenia.

rob7
Senior

#3778 Postautor: rob7 » 20 grudnia 2005, o 19:55

Gelo pisze:
rob7 pisze:... po co nam zawodnik z piąta średnią (2,29) w ub.sezonie? to ja juz czegoś nie rozumię

A co tu rozumieć? - jazda Czerwinskiego pozbawia miejsca w skladzie któregoś z zakontraktowanych już zawodników -jeszcze raz powtórze - nie sugerujcie sie jego średnią - w Ekstralidze jezdziłbardzo słabo, a teraz w I lidze będzie wielu ekstraligowców. Zbynio wcale nie musi jezdzić równieskutecznie - mało tego - mogę przyjąć kazdy zaklad, że nie bedzie

idąc tym tokiem rozumowania to także Knapp może jechać gorzej w tym roku niż w ubiegłym, Brhel po kontuzji może mieć słabszy sezon i po to potrzebny jest Zbynio a jeśli pozbawi miejsca kogoś w składzie, takie prawa rynku jedzie lepszy...
co do zakładu to czemu nie, obstawiam że Czerwiński będzie miał wyższa średnią
niż Knapp czy Brhel

wojteko
Senior

#3779 Postautor: wojteko » 20 grudnia 2005, o 20:05

Gelo pisze: Zbynio wcale nie musi jezdzić równieskutecznie - mało tego - mogę przyjąć kazdy zaklad, że nie bedzie

moze o kolejnego blue whisky z harrym :?: :wink: :mrgreen: bedzie szansa na odegranie sie..............

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#3780 Postautor: Smirnek » 20 grudnia 2005, o 20:06

Mark Loram miał porówynwalną średnią do Czerwińskiego w tamtym sezonie i poszedł do e-ligi, to co uważacie że Czerwiński powinien pójść do 2ligi? To gdzie w takim wypadku mają iść Piszcz, Franków albo Jurczyński? Do Włoch czy Słowenii?

Awatar użytkownika
Arkadiusz

#3781 Postautor: Arkadiusz » 20 grudnia 2005, o 20:20

Smirnek pisze:Mark Loram miał porówynwalną średnią do Czerwińskiego w tamtym sezonie i poszedł do e-ligi, to co uważacie że Czerwiński powinien pójść do 2ligi? To gdzie w takim wypadku mają iść Piszcz, Franków albo Jurczyński? Do Włoch czy Słowenii?

Frankowa chetnie wzialbym jako mechanika do mojego Ursusa, na traktorach dobrze sie zna co pokazal w tym sezonie :-).

Wkoncu mamy plusy zniesienia limitow na obco i nikt juz takich wynalazkow nie przymierza do naszego skladu.

Co do Czerwinskiego to nie wiem czy oplaci sie skorka za wyprawke - napewno zawodnik ktory by nam sie przydal tylko czy koszt jest adekwatny do jego teoretycznych zdobyczy punktowych.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#3782 Postautor: Gelo » 20 grudnia 2005, o 20:45

idąc tym tokiem rozumowania to także Knapp może jechać gorzej w tym roku niż w ubiegłym, Brhel po kontuzji może mieć słabszy sezon i po to potrzebny jest Zbynio a jeśli pozbawi miejsca kogoś w składzie, takie prawa rynku jedzie lepszy...
co do zakładu to czemu nie, obstawiam że Czerwiński będzie miał wyższa średnią
niż Knapp czy Brhel

Nie o taki zaklad mi chodzi - chodzi, że Czerwinski nie bedzie mial takiej sredniej jak teraz. Pamietaj, że zakontraktowanie Zbynia niemało kosztuje - naprawdę chcesz, żeby knapp lub brhel nie jezdził?

rob7
Senior

#3783 Postautor: rob7 » 20 grudnia 2005, o 20:52

z tym to się zgadzam, że Zbynio nie powtórzy średniej z ub.roku tylko ze Knapp i Brhel pewnie będą mieli też niższą średnią niż w ub.roku i obstawiam że Czerwiński będzie w stystykach wyżej niż dwaj wcześniej wymienieni...
ps.
chcę przynajmniej baraży a kto będzie jeździł to druga sprawa, tym bardziej, że Brhel
przy obecnym poziomie I ligi pewniakiem nie jest (dodatkowo poważna kontuzja)

Holly

#3784 Postautor: Holly » 20 grudnia 2005, o 20:59

Ja jestem tego samego zdania co Gelo , po co nam Czerwiński ? jakie miejsce w składzie widzicie dla niego ?
Powtarzam poraz setny nam potrzebny jest trzeci dobry junior (Kennett) i ewnetualnie dwóch przeciętnych obco (bo dobrych już nie ma :D )

rob7
Senior

#3785 Postautor: rob7 » 20 grudnia 2005, o 21:09

co Ty z tymi juniorami, myślisz ze oni to za darmo będą jeździć tym bardziej że chcą gwarancji 10 meczy jak ktoś wcześniej pisał, przecież w kwietniu pewnie pojawi się TZ
Klimek a Czerwiński byłby dużym wzmocnieniem bo nikt nie wie jak pojadą zakontraktowani zawodnicy jedna wielka niewiadoma no może poza Świstem...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#3786 Postautor: Łoptymista » 20 grudnia 2005, o 21:11

Wszystko zależy od tego ile Zbyniu ma nas kosztować. Jeśli niewiele to... od przybytku głowa nie boli. Zawsze będzie bat (bacik) na innych. Po za tym osłabi sie nieco konkurencję. Więc jestem za sprowadzeniem Z.Cz. + jeszcze jakiegoś juniora na wszelki wypadek (może Davey Watt?). I wtedy już na amen skończą sie zimowe emocje i pozostanie nam czekanie na wiosnę.

harry
Trener

#3787 Postautor: harry » 20 grudnia 2005, o 21:13

Holly pisze:Ja jestem tego samego zdania co Gelo , po co nam Czerwiński ? jakie miejsce w składzie widzicie dla niego ?
Powtarzam poraz setny nam potrzebny jest trzeci dobry junior (Kennett) i ewnetualnie dwóch przeciętnych obco (bo dobrych już nie ma :D )

Po raz pierwszy ( chyba) zgadzam sie z Hollym

harry
Trener

#3788 Postautor: harry » 20 grudnia 2005, o 21:18

Łoptymista pisze:Wszystko zależy od tego ile Zbyniu ma nas kosztować. Jeśli niewiele to... od przybytku głowa nie boli. Zawsze będzie bat (bacik) na innych. Po za tym osłabi sie nieco konkurencję. Więc jestem za sprowadzeniem Z.Cz. + jeszcze jakiegoś juniora na wszelki wypadek (może Davey Watt?). I wtedy już na amen skończą sie zimowe emocje i pozostanie nam czekanie na wiosnę.

Od tego przybytku głowa bardzo boli a D. Watt nie jest juniorem. ale oprócz tego jest bardzo dobrym zawodnikiem

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener