Wiele było już powiedziane na tym forum na temat znakomitej jazdy Lee Richardsona i innych zawodników ale wszyscy jakby trochę pomijali w swoich wypowiedziach Darka Śledzia, któremu w duzej mierze zawdzieczamy pierwszą czwórkę.
Dlatego też postanowiłem założyć temat poświęcony Darkowi. Chyba niewielu liczyło na tak znakomite wyniki Darka w naszych barwach w tym sezonie. Jest najpewniejszym punktem naszego teamu jeśli chodzi o rodzimych zawodników i w zasadzie nie zawodzi (poza słabym występem w Gnieźnie). Jeśli jednak spojrzy się na całokształt startów Darka to widać wyraźnie, że jest po prostu znakomity. Nic dodać, nic ująć, po prostu znakomity. Jego szarże na lubelskim torze i nie tylko ogląda się z ogromną przyjemnością. Jest klasą sam dla siebie, tyle lat na torze i wciaz doskonała dyspozycja mimo rocznej przerwy w startach. Podziękujmy Darkowi za to wszystko co dotąd zrobił dla lubelskiego speedwaya.
Darek, życzę Ci abyś w dalszym ciągu czerpał przyjemność z jazdy dla lubelskich kibiców, ale przede wszystkim aby żuzel nadal sprawiał ci tak wielką radość.
Trzymaj tak dalej!
Pozdrawiam
Darek Śledź
-
Karolina M.
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
Ja liczyłem przed sezonem (chyba jako nieliczny) że będzie robić po 10pkt z takimi drużynami jak Rybnik, Gniezno (ale na na własnym obiekcie), ale że nawyjazdach unich będzie zdobywał do 8pkt. No i sprawdziło się, prawie.
Ucieszyłem się że go ściągneli, bo na to liczyłem.
Szkoda troche Finału IMP, a było już tak blisko i pozostaje jedynie rola rezerwowego. No cóż niemożna mieć wszystkiego.
Dokonania Darka Åšledzia w tym sezonie w lidze:
w Lublinie:
Rybnik - 9, Gniezno - 10, Warszawa - 10+1, Rzeszów 12+2, Rawicz - 13+1, Tarnów - 11, Gorzów - 14+1 = 2,400 na bieg, 12,000 ma mecz
na wyjeździe:
w Gorzowie - 9+1, w Tarnowie - 5, w Rawiczu - 10, w Rzeszowie - 10, w Warszawie - 11, w Gnieźnie - 1 (3), = 1,679 na bieg, 7,833 na mecz.
Ucieszyłem się że go ściągneli, bo na to liczyłem.
Szkoda troche Finału IMP, a było już tak blisko i pozostaje jedynie rola rezerwowego. No cóż niemożna mieć wszystkiego.
Dokonania Darka Åšledzia w tym sezonie w lidze:
w Lublinie:
Rybnik - 9, Gniezno - 10, Warszawa - 10+1, Rzeszów 12+2, Rawicz - 13+1, Tarnów - 11, Gorzów - 14+1 = 2,400 na bieg, 12,000 ma mecz
na wyjeździe:
w Gorzowie - 9+1, w Tarnowie - 5, w Rawiczu - 10, w Rzeszowie - 10, w Warszawie - 11, w Gnieźnie - 1 (3), = 1,679 na bieg, 7,833 na mecz.