zastanawiam się czy będzie w stanie nawiązać do brhela czy norrisa ?
miejmy nadzięję że będzie to drugi richardsson...
Adam Shields
neo pisze:no to widzę facet że masz kłpoty żeby poprawnie zrozumieć błednie napisane nazwisko....
Fajny tekst
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:neo pisze:no to widzę facet że masz kłpoty żeby poprawnie zrozumieć błednie napisane nazwisko....
Fajny tekst. Nigdy nie lubiłem zajęć na j. polskim z cyklu "co poeta miał na myśli pisząc...". Ale pamiętam, że nazwiska pisze się z dużej litery
gratuluję zażywania Bilobilu.....(żartuję oczywiście
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...
Gawrzyk pisze:Kilka dni temu ktoś pytał o możliwość zorganizowania spotkania z Adamem, ale nie miałem wtedy czasu odpisać, a teraz nie moge znaleźć tego postu. Shields przyjedzie do Lublina z Daveyem Wattem na dość krótko. Postaramy się żeby kibice mogli choć przez chwilę pogadać z kangurami. Termin może być nie najlepszy bo na tygodniu...
fajnie.... to może zbierzmy liczbę pytań do niego na forum a potem jakiś obecny Mu je zada.
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...
Gawrzyk pisze:Nie wiesz kiedy, nie wiesz gdzie, ale wiesz za to, że jak będzie można odezwac się gdzies poza forum to nie bedziesz mial czasu ...
Ale wiem, że na tygodniu... a to mi wystarczy, bo będę przynajmniej 200 km od Lublina...