Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#1626 Postautor: istred » 28 lutego 2006, o 14:45

Oczywiście, że tak. Im więcej szumu wokół całej sprawy tym lepiej. Napisałem tylko, że z samej interpelacji do prezydenta nic nie wyniknie. Ale z obrad komisji, zdecydownie może.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

Rzeszow schodzi na ziemie?

#1627 Postautor: bkapusta » 28 lutego 2006, o 18:12

W Rzeszowie chyba zderzyli sie z brutalna rzeczywistoscia i zrezygnowali z 35tysieecznego stadionu.

Kod: Zaznacz cały

7. Przebudowa stadionu Stali – zadaszenie, trybuny na 15 tys. osób, zaplecze – 55 mln zÅ‚

Bedzie wiec 15tysiecznik na miejscu starego [przebudowa nie budowa od zera].

zrodlo: forum stali, rzeszowskie nowiny, wrozka michalina ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Czarek
Trener

#1628 Postautor: Czarek » 28 lutego 2006, o 20:48

Ja jeszcze a propos ogrodzenia. Czy ktoś brał pod uwagę, że po zdjęciu górnej części krat zostaną maszty podtrzymujące głośniki i urządzenia do monitoringu? Przecież do tych masztów mogą przyczepiać flagi kibice piłkarscy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Koper
Trener
Kontakt:

Re: Rzeszow schodzi na ziemie?

#1629 Postautor: Koper » 28 lutego 2006, o 21:11

bkapusta pisze:W Rzeszowie chyba zderzyli sie z brutalna rzeczywistoscia i zrezygnowali z 35tysieecznego stadionu.

Kod: Zaznacz cały

7. Przebudowa stadionu Stali – zadaszenie, trybuny na 15 tys. osób, zaplecze – 55 mln zÅ‚

Bedzie wiec 15tysiecznik na miejscu starego [przebudowa nie budowa od zera].

zrodlo: forum stali, rzeszowskie nowiny, wrozka michalina ;-)

I od razu nam kibicom w Lublinie lepiej na sercu :lol: :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1630 Postautor: bkapusta » 28 lutego 2006, o 23:43

Czarek pisze:Ja jeszcze a propos ogrodzenia. Czy ktoś brał pod uwagę, że po zdjęciu górnej części krat zostaną maszty podtrzymujące głośniki i urządzenia do monitoringu? Przecież do tych masztów mogą przyczepiać flagi kibice piłkarscy.

Tia pisalem juz o tym, ale kibice kopanej wiedza lepiej. A co by szkodzilo zostawic slupki i miedzy nimi rozciagac lini z flagami :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Koper
Trener
Kontakt:

#1631 Postautor: Koper » 1 marca 2006, o 00:41

Z forum Stali Rzeszow:

wersja projektu mówiąca o 35 tys. na pewno nie będzie realizowana.

serio??? a kiedy to ustalili??? bo nic nie slyszalem a myslaem ze jestem na bierzÄ…co. czyzby sie tych kosztow utrzymania przestraszyli?

Pani Marta sama tak powiedziała, poza tym każdy wie, że Rzeszowowi stadion na 35 tyś. ludzi nie jest potrzebny (oczywiscie było by bardzo miło gdyby takowy udało się wybudować). Jednak narazie martwmy się o to co jest teraz bo słyszałem, że pieniędzy na dmuchane bandy i wzmocnienie oświetlenia (co jest konieczne do wystartowania w e-lidze) na stan dzisiejszy nie posiadamy i chyba nic się na to nie zanosi.

Awatar użytkownika
neo
Kontakt:

#1632 Postautor: neo » 1 marca 2006, o 16:04

Józki Józkami......ja bym się jednak zamiast cieszyć Józkami smucił Lublinem.....ale będzie dobrze wierzę w to

ps. a tak wogóle jak będzie przebudowa estadio de zygmuntowskie to gdzie będą żużlowcy jeździć????
- 30 C Rosjanie zamykają okna w łazienkach...

Koper
Trener
Kontakt:

#1633 Postautor: Koper » 1 marca 2006, o 16:16

neo pisze:Józki Józkami......ja bym się jednak zamiast cieszyć Józkami smucił Lublinem.....ale będzie dobrze wierzę w to
Oczywiscie to jest z duzym dystansem ze kibice maja sie w Lublinie cieszyc z niepowodzen w realizacji pierwotnego projektu jaki byl w Rzeszowie. Trzeba skupiac sie nad swoim i to jest najwazniejsze. Optymalnie dla Lublina 2 stadiony: jeden zuzlowy, z krotkim, technicznym torem, w miejscu starego stadionu przy Al.Zygmuntowskich, z trybuna od strony stadionu Startu, natomiast pilkarski o pojemnosci 20-25 tys w ukladzie prostokatnym trybun. Jak na razie nie mamy zadnego stadionu z prawdziwego zdarzenia, ba, nawet nic nie wiemy czy kraty beda zdjete na tym starym.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener