Pozdrawiam
Tż Sipma Lublin-Start Gniezno 64 - 26
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Może mi ktoś uświadomić czy coś się Stefaniemu stało podczas Mitropa Cup na Węgrzech
Pierwszy bieg wygrał, później zaliczył upadek i dalej już nie pojechał. (3,u,-,-,-). Nie było na internecie żadnej wiadomości o nim, a jestem tego bardzo ciekaw. Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Niewiem czy ktos juz o tym pisal
ale w programie z meczu Tz - Stal na ost. stronie napisane jest:
Jeszcze w tym roku na lubelskim torze:
- 27 czerwca - TZ Sipma - Start Gniezno (ten mecz chyba 4.lipca)
- 11 lipca - TZ Sipma - Marma Rzeszow (11 jedziemy chyba do grudziadza)
Wiec ktos chyba niezle sie pomylil ;]
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kubbas pisze:Niewiem czy ktos juz o tym pisal
Pozdrawiam
po czym wnosisz ?
Shack pisze:Kubbas pisze:Niewiem czy ktos juz o tym pisal
Pozdrawiam
po czym wnosisz ?![]()
![]()
pomyliło się chyba panu Kwiekowi w dzisiejszym kurierze
cytat:
"Przypomnijmy, że lublinianom pozostało do rozegrania dziewięć meczów mistrzowskich, trzy w fazie zasadniczej i sześć w rundzie play-off. Kolejno 4 lipca ze Startem Gniezno, 11 lipca w Grudziądzu i 18 lipca z Marmą Rzeszów oraz 25 lipca, 8, 22 sierpnia, 5, 19 i 26 września. "
Jeśli chodzi o terminarz to chyba jeszcze niedawno taki jaki dzis był u Kurierze znajdował sie na oficjalnej stronie klubu, bo sam tam zaglądałem i cieszyłem sie ze pojade do Grudziądza 11.07, a dzis bardzo sie zdziwiłem jak zobaczyłem poprawiony terminarz i termin wyjazdu 04.07 kóry mi nie pasuje.
Shack i Gawrzyk przyznać się do wprowadzenia zamieszania

Shack i Gawrzyk przyznać się do wprowadzenia zamieszania
Cz@rek pisze:To faktTam też sprawdzałem kilka dni temu.
Zaplanowałem sobie urlop według tamtego terminarza,a teraz
kicha nie mogę się już wycofać.
Jak macie problemy z terminarzami to albo bezpośrednio do klubu dzwonić albo do PZM ( stronki internetowe). Hmm ciekawe kto w Kurierze mógł się pomylić co do terminarza??? Hmmm....
Ludzie, wy jeszcze wierzycie w to co wypisujÄ… "pismaki" w lokalnych gazetkach
Ja też musiałem planowac urlop na najważniejsze mecze, ale nigdy nie opieram się na wypocinach tych co się znają na wszystkich dyscyplinach sportu... bo na ogół na żadnej się nie znają
Mieszkam pod Gorzowem, na mecze swego klubu dojeżdżam po 300km co 2 tygodnie, więc oparłem się na OFICJALNYM komunikacie PZMot...
A 4.07. przyjeżdżacie do Grudziądza. I my tam na Was czekamy
Ja też musiałem planowac urlop na najważniejsze mecze, ale nigdy nie opieram się na wypocinach tych co się znają na wszystkich dyscyplinach sportu... bo na ogół na żadnej się nie znają
Mieszkam pod Gorzowem, na mecze swego klubu dojeżdżam po 300km co 2 tygodnie, więc oparłem się na OFICJALNYM komunikacie PZMot...
A 4.07. przyjeżdżacie do Grudziądza. I my tam na Was czekamy
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!
-
Gość
-
KOZIOÅEK
Po tym co pokazał dzisiaj Start w meczu ze Stalą Gorzów utwierdza mnie w przekonaniu, że powinniśmy pojechać ten mecz z trzema juniorami-Dawid albo Daniel jako senior i ktoś z trójki Bałabuch, Wrona, Kosiński oraz dać szanse Jurkowi Mordelowi.Sprowadzanie Stefaniego na ten mecz jest zbyteczne bo ten mecz jesteśmy w stanie wygrać spokojnie w krajówce.
-
KOZIOÅEK
Gelo napisał:
"Wolałbym żebys je uczciwie zarobil, a nie pożyczal"
Trochę mnie nie było, więc odpowiedź mocno spóźniona, ale szczera. Swoje pieniądze zarabiam jak na razie uczciwie na dodatek jeszcze wystarcza mi na podróże do Lublina
, a Ty jesteÅ› sknera i tyle
! (tylko się nie obraź)
"Wolałbym żebys je uczciwie zarobil, a nie pożyczal"
Trochę mnie nie było, więc odpowiedź mocno spóźniona, ale szczera. Swoje pieniądze zarabiam jak na razie uczciwie na dodatek jeszcze wystarcza mi na podróże do Lublina
Swoje pieniądze zarabiam jak na razie uczciwie na dodatek jeszcze wystarcza mi na podróże do Lublina, a Ty jesteś sknera i tyle
! (tylko się nie obraź)
Hehehe - mam nadzieję że zarabiasz rzeczywiscie uczciwą pracą a nie olewaniem jak podmiot naszych rozważań. Dla czegoś takiego rzeczywiscie jestem sknera
Gelo napisał:
"Hehehe - mam nadzieję że zarabiasz rzeczywiscie uczciwą pracą a nie olewaniem jak podmiot naszych rozważań. "
Kiedyś dawno temu to może bym się nawet obraził za takie sugestie. A kolega szanowny gdzieś uczciwie pracuje?
A podmiot naszych rozważań to sobie już niedługo pojeździ i to sporo, biorąc pod uwagę kontuzję Piszcza.
"Hehehe - mam nadzieję że zarabiasz rzeczywiscie uczciwą pracą a nie olewaniem jak podmiot naszych rozważań. "
Kiedyś dawno temu to może bym się nawet obraził za takie sugestie. A kolega szanowny gdzieś uczciwie pracuje?
A podmiot naszych rozważań to sobie już niedługo pojeździ i to sporo, biorąc pod uwagę kontuzję Piszcza.
Gelo napisał:
"W karty nie gram, w lotki nie rzucam. Częsc wspólna to zamiłowanie do piwa. "
Jednym słowem pewnie studiujesz
.
"A podmiot jak podmiot - niech jezdzi, byle nie tak jak w Gdansku."
I tu mamy taki sam pogląd chociaż w jednej kwestii. Tylko powiedz mi jak trzasnąć komplet z Rzeszowem na takim sprzęcie jakim dysponuje nasz Podmiot?
"W karty nie gram, w lotki nie rzucam. Częsc wspólna to zamiłowanie do piwa. "
Jednym słowem pewnie studiujesz
"A podmiot jak podmiot - niech jezdzi, byle nie tak jak w Gdansku."
I tu mamy taki sam pogląd chociaż w jednej kwestii. Tylko powiedz mi jak trzasnąć komplet z Rzeszowem na takim sprzęcie jakim dysponuje nasz Podmiot?