Jerzy Głogowski trenerem TŻ Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Danio

#101 Postautor: Danio » 21 kwietnia 2005, o 10:03

Wątpie żeby Głogowski coś zdziałał- choć chciałbym naprawde baaardzo się mylić :!: Kolejny trener bez żadnego doświadczenia trenerskiego i zapewne jeszcze nie zorientowany dobrze w działalności naszego Zarządu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#102 Postautor: grzesieck » 21 kwietnia 2005, o 10:12

Danio pisze:Wątpie żeby Głogowski coś zdziałał- choć chciałbym naprawde baaardzo się mylić :!: Kolejny trener bez żadnego doświadczenia trenerskiego i zapewne jeszcze nie zorientowany dobrze w działalności naszego Zarządu.

Głogowski byl juz trenerem LKŻ-u w 1998, jezdzacym trenerem o ile mnie pamiec nie myli.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#103 Postautor: ravajas » 21 kwietnia 2005, o 10:40

to już niech lepiej zatrudnią Pawelca, przynajmniej w prawo ich nauczy skręcać i nie będziemy mieli konkurencji w Lidze. Wnet staniemy się mistrzami Polski :)

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#104 Postautor: Jinxsior » 21 kwietnia 2005, o 17:07

Jurek Glogowski. Jak to przeczytalem to mi ciarki przeszly po plecach.Najbardziej niezrownowazony psychicznie pacjent.
No to juz tylko zostanie czekac na II lige.

Ziutek

#105 Postautor: Ziutek » 21 kwietnia 2005, o 18:26

mi to ryba aby byl dobry
:o :o :o :o :o

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#106 Postautor: Madlene » 21 kwietnia 2005, o 18:38

byłam dziś na treningu i jeśli Glogowski to ten facet,ktorego widzialam to jest troszkę niezrównowazony chyba ;) No ale może tego właśnie nam trzeba :wink:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#107 Postautor: Łoptymista » 21 kwietnia 2005, o 19:03

Madlene pisze:byłam dziś na treningu i jeśli Glogowski to ten facet,ktorego widzialam to jest troszkę niezrównowazony chyba ;)

A co takiego robił? Gadał z oponą czy molestował kierownicę :?: :?:

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#108 Postautor: Madlene » 21 kwietnia 2005, o 19:32

wykonywał różne dziwne ruchy kiedy coś tłumaczył :D trudno okreslic jak to wyglądało: :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#109 Postautor: sadychor » 21 kwietnia 2005, o 19:50

wykonywał różne dziwne ruchy kiedy coś tłumaczył Very Happy trudno okreslic jak to wyglądało: Wink

Spokojnie,ten typ tak ma.Pewnie pokazywał pracę ciałem na motorze.Już to widziałem za czasów LKŻ-u i też myślałem,że ma rozwolnienie albo świra.Pozdrawiam.

Gość

#110 Postautor: Gość » 22 kwietnia 2005, o 14:43

No i bardzo dobrze,że Studziński odszedł:twisted: Ale z drugiej strony nie wiadomo co ździała Głogowski :?

Awatar użytkownika
benim

#111 Postautor: benim » 22 kwietnia 2005, o 18:18

najważniejsza jest relacja trener-zawodnik. jesli potrafią sie porozumieć to już jest sukces.

Piotrbaz

#112 Postautor: Piotrbaz » 22 kwietnia 2005, o 18:23

Ferjan pisze:No i bardzo dobrze,że Studziński odszedł:twisted: Ale z drugiej strony nie wiadomo co ździała Głogowski :?

wiem ilemasz lat ale nie moge sie powstrzymac od zadania tego pytania..

na jakiej podstawie sÄ…dziesz ze studzinski jest zly i dobrze ze odszedl ??

Gość

#113 Postautor: Gość » 23 kwietnia 2005, o 09:07

Piotrbaz pisze:
Ferjan pisze:No i bardzo dobrze,że Studziński odszedł:twisted: Ale z drugiej strony nie wiadomo co ździała Głogowski :?

Chociażby na tej,że według wywiadów nie umiał przygotować przyczepnego toru czli takiego,który lubią nasi zawodnicy

meesha
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: meesha » 23 kwietnia 2005, o 10:30

Ferjan pisze:Chociażby na tej,że według wywiadów nie umiał przygotować przyczepnego toru czli takiego,który lubią nasi zawodnicy
Z czy to Studziński jest odpowiedzialny za to, że przed sezonem nie dowieziono nowej nawierzchni, której nasz tor potrzebuje jak kania dżdżu :roll: i przez to tor w Lublinie jest przyczepny dopiero po kilku biegach (kiedy przegrywamy już 10-12 pkt.) i tylko na zewnętrznej :?: :?:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gosia
Szkółkowicz

#116 Postautor: Gosia » 23 kwietnia 2005, o 11:13

To że p.Studziński nie nadawał się na trenera świadczy chociażby taki drobny dla wszystkich szczegół ale jednak bardzo ważny w relacji trener- zawodnik. Cytat pochodzi z Tygodnika Żużlowego napisany jest tam grubą czcionką zaraz po tym jak p. Studziński mówi że mecz w Krośnie przegrany został przez sędziego a pod spodem taki komentarz" mówi oburzony Zbigniew Studziński, trenet TŻ-u Lublin, który jednak zapytany o szczegóły, myli imiona swoich podopiecznych i nazwiska zawodników gospodarzy.
Wstyd na całą Polskę zeby trener nie wiedział jak się nazywają jego zawodnicy.Co tu mówić o jakieś wspołpracy jak on nie wiedział nawet kogo ma w składzie. Jakby był bardziej ambitniejszy to by się z programu nauczył imion jak to dla niego taki problem.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#117 Postautor: Madlene » 23 kwietnia 2005, o 11:36

Myślę że to przesada. Mógł byc po prostu zdenerwowany albo coś takiego i wtedy wszystko się myli. Nie posadzajmy Studzińskiego o taką głupotę.

Awatar użytkownika
benim

#118 Postautor: benim » 23 kwietnia 2005, o 16:10

Gosia pisze:To że p.Studziński nie nadawał się na trenera świadczy chociażby taki drobny dla wszystkich szczegół ale jednak bardzo ważny w relacji trener- zawodnik. Cytat pochodzi z Tygodnika Żużlowego napisany jest tam grubą czcionką zaraz po tym jak p. Studziński mówi że mecz w Krośnie przegrany został przez sędziego a pod spodem taki komentarz" mówi oburzony Zbigniew Studziński, trenet TŻ-u Lublin, który jednak zapytany o szczegóły, myli imiona swoich podopiecznych i nazwiska zawodników gospodarzy.
Wstyd na całą Polskę zeby trener nie wiedział jak się nazywają jego zawodnicy.Co tu mówić o jakieś wspołpracy jak on nie wiedział nawet kogo ma w składzie. Jakby był bardziej ambitniejszy to by się z programu nauczył imion jak to dla niego taki problem.
Pozdrawiam

i tu sie zgadzam z Gosią. ktos kto sie interesuje choć trochę sportem żuzlowym- a trener powinien bardziej- nie popełnia takich błędów. szczególnie że zawodnicy i trener powinni byli sie poznać gdyż spędzili już ze soba troche czasu w Krsko,Pile i na treningach. i tu chyba nie można tego usprawiedliwiać zdenerwowaniem.

po raz kolejny powtarzam ważna jest relacja trener-zawodnik.trenr powinien wiedzieć coś nie coś o swoich zawodnikach i trenowac z sercem.i zaangażowaniem.

Gość

#119 Postautor: Gość » 23 kwietnia 2005, o 21:13

Piotrbaz pisze:

A skÄ…d wiesz ile mam lat?

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#120 Postautor: jas » 23 kwietnia 2005, o 21:48

Ferjan pisze:
Piotrbaz pisze:
Ferjan pisze:(...)

(...)

Frejan w topicu "Ile mamy lat" pisze:12 :D :D

tajemnicy z tego nie robisz :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#121 Postautor: maestro76 » 23 kwietnia 2005, o 23:13

meesha masz troche nieaktualny avatar :? pozatym ronnie zmierza po kolejny tytul :twisted:
co by bylo na temat-studzinski to porazka
never ride faster than your angel can fly

Gość

#122 Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, o 09:06

jas pisze:
Ferjan pisze:
Piotrbaz pisze:
Ferjan pisze:(...)

(...)

Frejan w topicu "Ile mamy lat" pisze:12 :D :D

tajemnicy z tego nie robisz :wink:

Teraz mam 13 :D :D

meesha
Trener
Kontakt:

#123 Postautor: meesha » 24 kwietnia 2005, o 10:00

maestro76 pisze:meesha masz troche nieaktualny avatar

Uaktualniłem :)
pozatym ronnie zmierza po kolejny tytul

Nie zaprzeczam :P
co by bylo na temat-studzinski to porazka

Co by było na temat - dziś "debiut" Głogowskiego, ciekawe czy też stanie się ofiarnym - nomen omen :wink: - kozłem po trzech przegranych meczach, które nas czekają :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Gardełko
Kontakt:

#124 Postautor: GardeÅ‚ko » 24 kwietnia 2005, o 10:47

Ocena Studzińskiego po 3 meczach nie może być pełna. Dlatego uważam, że jest kozłem ofiarnym.
1. Relacje z zawodnikami: to był trener WYMAGAJĄCY a nie kumpel i to uważam za plus.
2.Mylenie imion zawodników: Nie byłem na meczu w Krośnie ale wiem z relacji co wyprawiał tam sędzia. Każdego trafiłby szlag ( a wszczególności trenera liczącego na zdobycz punktową ) więc zdenerwowanie po takim występie daje się usprawiedliwić .
3. Tor na Rzeszów : Z pustego i Salomon nie naleje ( chodzi mi o uzupełnienie nawierzchni) więc pozostaje preparować to co zostało i robić z zespołu mistrzów własnego toru (tylko z kim jeżeli nie ma możliwości wyrzucenia ze składu leni) albo przygotować chłopaków do walki na betonie.

To wszystko zbyt mało aby powiedzieć jednoznacznie czy klub pozbywa się " ostaniego sprawiedliwego " czy złego trenera.

Zawodnicy sami zagłosowali za zmiana trenera. Moje pytanie jest takie.
PO CO NAM TRENER??
Lider drużyny zadecyduje o torze, Siwek ustali skład i zestawienie par (duzych ruchów nie ma , da sobie radę ) , trening poprowadzi (ktoś sie znajdzie akurat wolny) i mamy oszczędności co niemiara
:D
No to jadziem

Awatar użytkownika
benim

#125 Postautor: benim » 30 kwietnia 2005, o 10:17

wczoraj po raz pierwszy widziałam głogowskiego w roli trenera. podobało mi sie jego zaangażowanie w to co robi. nie popuszcza nikomu. oby tak dalej. mam nadzieję że uda mu się osiągnąć to co zamierza i że jego trud zostanie nagrodzony.