Wybieramy projekt koszulki-runda finałowa ;-)

żużel w Lublinie

Wybierz koszulkÄ™

1.
33
21%
2.
73
46%
3.
51
32%

Liczba głosów: 157

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#101 Postautor: Nazir » 2 lutego 2006, o 14:57

Pierwotny napis - TAK !
Koziołki na rękawach - NIE !
Zgadzam się z bkapusta, że to przerost formy nad treścią.
Wcale o atrakcyjnosci koszulki nie decyduje ilość (w tym wypadku) koziołków.
Jednak jesli ktoś by się przy tym upierał to proponuję model koszuli tzw. hawajskiej - cała w koziołkach, tu koziołek, tam koziołek i jeszcze obok dwa się rogami stykają (koziołki oczywiście) ... :D

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#102 Postautor: Torsen » 2 lutego 2006, o 15:24

Panowie, wszystko dobrze, tylko że macie nieaktualnego koziołka. Podobno mają zmienić... ;)

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#103 Postautor: zdzisio » 2 lutego 2006, o 15:35

Dobra koszulka szkoda ze na plecacha jest tak malo ale i tak jest fajnie wszystko ciekawe teraz jakie koszty beda takiej koszulki

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: mikas » 2 lutego 2006, o 16:44

Odpowiedz z firmy Regio:
A więc tak: co do Koziołka to pomyślimy nad nim, graifk już nad nim pracuje i zobaczymy czy da się go wykonać naszą metodą czyli flexem, żeby wszystkie nadruki na koszulce były jednakowe. Jak będę miał gotowy projekt wtedy wyślę go oczywiscie do akceptacji. Jeśli chodzi natomiast o koszt takiej koszulki: Z wszystkimi nadrukami, które są aktualnie na koszulce musiałoby to kosztować ok. 60 zł za sztukę. Kibice z Rzeszowa będą u nas zamawiac też koszulki dla kibiców i ich koszulka kosztuje 50 zł z tym że na ich projekcie odchodzi koszt tego napisu z przodu, czyli w Waszym przypadku TŻ MOTOR i na dole pod Koziołkiem LUBLIN. A to że te napisy są w półkolu niestety też podwyższa koszt nadruku, a jeśli jeszcze miało to by być z obrysem.... wtedy niestety byłoby to jeszcze droższe. Pomyślcie jeszcze nad tym, będziemy w
kontakcie.

Także jak widać tanio to nie wychodzi nawet z poprawionymi napisami bez obrysu czyli tymi z ostatniego projektu. O koziołkach na rękawach chyba też można zapomnieć, bo wtedy koszt pewnie wzrośnie do ok 80zł.
Moge wysłac maila z prośbą o wycenę do firmy która robiła koszulki kibicom Gorzowa i Krosna tylko niestety ich jakośc będzie znacznie gorsza,więc nie wiem czy ma to sens :(
Można by ewentualnie zrezygnować z napisów z przodu koszulki i zostawić samego koziołka jeśli cena ma byc w granicach 50zł tak jak ma Rzeszów.
Na razie czekam na ich poprawiony projekt, który sporządzi ich grafik i który wyślą do akceptacji i umieszcze go tutaj na forum.

P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#105 Postautor: wojtas » 2 lutego 2006, o 17:06

Z przodu napisy wg mnie musza zostac. Z cudami sie musimy niestety pozegnac. Napisy tez raczej proponuje zostawic jednolite czarne - mimo ze wygladaja znacnzie gorzej od pierwotnych.

mikas pisze:P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.

Ja tez.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#106 Postautor: Jaga » 2 lutego 2006, o 17:07

mikas pisze:P.S. Ja bym osobiście zrezygnował z dolnego napisu na tyle koszulki.

Jeżeli z przodu wokół koziołka będzie nazwa klubu to w sumie dolny napis z tyłu jest zbyteczny bo zazwyczaj ludzie tam umieszczają nazwe klubu!!

Ja bym walnął na plecach tylko ksywe tak aby widoczna była ew jakiś napisik a z przodu tak jak to Geest zaproponował i gitara ;)

I niektórzy niech pamiętają że koszulka powinna być w miare skromna a widoczna z daleka bo naprawde nie ma sensu robić szopki z koszulki klubowej ... a najczęściej jest tak że rzecz prosta jest najładniejsza ;)
Logo ... nazwa klubu ... ksywa ... i jest wypasik 8)