Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Re: Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
........tym bardziej,że Karol Baran jest najlepiej opłacanym pracownikiem od którego pracodawca wymaga szczególnych wyników ,tak jak ów pracownik wymagał odpowiedniego wynagrodzenia przed sezonem argumentując swoje wymagania gwarancją dobrego wyniku.
jacur78 pisze:No to postaraj sie zrozumieć drogi kolego, ze trening jest jednym ze środków do celu jakim jest dobra postawa w meczu ligowym. Trening nie jest warunkiem koniecznym do uzyskiwania dobrych wyników, ale w dużym stopniu może przyczynić sie do poprawy skuteczności danego zawodnika.
Ale ja to doskonale rozumiem i Karol chyba tez, bo w ostatnim tygodniu brał udział w treningu w Rzeszowie, a niebawem wystąpi w Debreczynie.
Śmieszy mnie argument ze "lekkie podejście" Barana do treningów nie przeszkadzało nam w zeszłym sezonie, a teraz nagle przeszkadza. W zeszłym sezonie były wyniki a teraz ich nie ma...ot cala tajemnica naszego rozczarowania Karolem.
Porównujesz cały poprzedni sezon do obecnego? Pojechaliśmy dopiero 2 mecze. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Baran nadal bedzie tak cieniowal
My nie krytykujemy Karola Barana za brak wyników. My krytykujemy Karola Barana za brak starań, i lekceważące podejście do swego zawodu.
Ot cały Karol Baran. Był czas by zobaczyc i zrozumiec, ze on nigdy nie był i nie bedzie przykładnym profesjonalistą. Gdyby nim był to śmigał by teraz w elidze. Tak tuła się tylko w 2lidze i dziwię się wam, jesli łudziliście się ze nagle zmieni mu sie charakter albo przejedzie cały sezon trzaskajac po 12-13 punktow.

Przypomnę niektórym że Karol Baran ma swój oddzielny wątek