LublinM pisze:Harry nie unoś się, nie ja pierwszy pisałem na tym forum, że skoro jakieś grono ludzi interesuje się nowym tworem mającym na celu żużel w mieście, to ma teraz możliwość działania. To chyba od Ciebie wyszła ta informacja o tej grupie. A teraz w sytuacji, gdzie istnieje ryzyko pauzy w startach, siłą rzeczy jest naturalne pociągnięcia wszystkiego w odpowiedni sposób. Chyba nie po to były puszczane te informacje o nowej grupie, aby zostały zapomniane w tak napiętej sytuacji. No chyba, że nowej grupy nie ma albo nie ma odwagi próbować. Ja tam wszystkim dobrze życzę, ale wydaje mi się że w tym mieście szans na coś więcej niż przeciętność to nie ma. Pieniądz rządzi światem, a u nas go brak. Każdy kto zderzy się z rzeczywistością szybko zrozumie, że to co chciał osiągnąć pozostanie tylko chciejstwem. Ale może nowi coś zmienią, kto wie, w sumie po to o nich usłyszeliśmy. Ale skoro obecnym nie wychodzi i są nieudacznikami, to nowi którzy nie poratują, będą tacy sami.
nieudacznik jest tylko jeden i to zapamiętaj !!!!!
i właśnie tak jak napisałeś istnieje ryzyko pauzy w startach

to ten nieudacznik jeśli ma chociaż jeszcze odrobinę honoru powinien poddać się do dymisji bo on już niczego dobrego nie zrobi , a może być jeszcze gorzej bo smród pozostał po RF 2013 i nie tylko ( patrz jego wypowiedzi) i nikt poważny nie będzie inwestował w ten bajzel
a nowi ludzi czy są tego nie wiemy , jak i tego co zamierzają jeśli są ?
na pewno nikt nie zainwestuje w klub w którym dalej będzie obecny prezes wraz z honorowym !!!
nikt już nie będzie ich czterech liter przyspawanych do stołka ratował nawet kosztem braku w sezonie 2014 zawodów żużlowych w Lbn .