Stal Starbag Gorzów Wielkopolski - TŻ Sipma Lublin 53 : 37
i nie zapominajmy ze Gorzow startuje z silnym rezerwowym - Hlibem i moze on pojdzie do skladu a na rezerwe inny utalentowany junior ktorych im nie brakuje.
Gorzow to jedna z 3 druzyn ktora moze wygrac u siebie wszystko, ale ze moze nie znaczy ze musi. Mam nadzieje ze nasi pojada w optymalnym skladzie i beda walczyc... nigdy nic nie wiadomo
Gorzow to jedna z 3 druzyn ktora moze wygrac u siebie wszystko, ale ze moze nie znaczy ze musi. Mam nadzieje ze nasi pojada w optymalnym skladzie i beda walczyc... nigdy nic nie wiadomo
Aby wygrać to musimy być w potymalnym składzie. Musi się pojawić Karlsson i walczyć tak jak w poprzednich meczach. Jeleń musi sie odblokować i zacząc przywozić punkty. Wiem że to jest możliwe i wierzę wniego, że jest w stanie jeździć tak jak pod koniec zeszłego sezonu. Piszcz... musi wreście trafić ze sprzętem. Reszta tak jak do tej pory swoje robi. Jesli zostaną spełniote te wymogi to wygramy w Gorzowie.
Trzeba jechac i powalczyc !, fakt szanse na zwyciestwo sa nikle nawet z Karlssonem. Wszyscy w Gorzowie prezentuja rowna forme i nie ma praktycznie zadnej luki w skladzie a nawet jak ktos pojedzie slabiej reszta odrobi to z nawiazka. Szanse by byly gdyby powrocil wielki Piszcz ale czy zdazy ?. Mysle ze nasi meczu nie odpuszcza, ale jak zjawi sie w Gorzowie Stefani to sie wcale nie zdziwie. Moj typ 50:40 dla Gorzowian, ale jesli w koncu obudzi sie Piszcz to sa szanse na zwyciestwo.
Witam was na waszym forum!!!
Macie teraz trudny wyjazd do ekipy ktora dala lanie Intarowi. Sadze ze Gorzow jest druzyna nie do pokonania u siebie. Juniorzy , Paluch i reszta to starzy wyzeracze z ktorymi wasi zawodnicy nie maja szans
Teraz my jedziemy u siebie z Rzeszowem nie widze innego rozwiazania niz nasze zwyciestwo i po tym meczu jedziemy do was. Bedzie to mecz ciekawy i na paewno nie taki jak w Gdansku. Sadze ze pomiedzy naszymi zespolami po rundzie zasadniczej bedzie wynik 1:1
A teraz zycze powodzenia w Gorzowie
Macie teraz trudny wyjazd do ekipy ktora dala lanie Intarowi. Sadze ze Gorzow jest druzyna nie do pokonania u siebie. Juniorzy , Paluch i reszta to starzy wyzeracze z ktorymi wasi zawodnicy nie maja szans
Teraz my jedziemy u siebie z Rzeszowem nie widze innego rozwiazania niz nasze zwyciestwo i po tym meczu jedziemy do was. Bedzie to mecz ciekawy i na paewno nie taki jak w Gdansku. Sadze ze pomiedzy naszymi zespolami po rundzie zasadniczej bedzie wynik 1:1
A teraz zycze powodzenia w Gorzowie
KMO !!
Ja powiem tylko tyle, trzeba jechać i walczyć na całego w Gorzowie. Nie wykluczone a wręcz bardzo prawdopodobne, ze to właśnie Gorzów bedzie naszym głównym przeciwnikiem w walce o 2 miejsce w tabeli a to jest równoznaczne z tym, że im więcej "urwiemy" im punktów u nich tym lepiej dla nas. Nie ma co kalkulować tylko trzeba jechać swoje i tyle.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Mecz w Gorzowie pokaze jakie sa mysli i wiara w klubie odnosnie mozliwej sytuacji na koniec sezonu. Czy zadowalamy sie 2 miejscem i barazami czy caly czas myslimy ze jesyesmy w stanie wyprzedzic Gdansk.
Ja wiem ze duza czesc z was pada na kolana przed Gdanskiem i najchetniej to juz teraz wepchnela by ich do ekstraligi. Ja jednak przy calym respekcie dla ich skladu nie uwazam ze wygraja wszystko i nie ma mocnych aby nie zajeli 1 miejsca.
Jezeli wiec chcemy rywalizowac z nimi o to miano lidera to mecz w Gorzowie to strategiczna bitwa tej wojny. Ewentualne 2pkt moga miec o wiele wieksza wartosc. Dlaczego?
Gorzow to silna druzyna ktora jest w stanie ze wszystkimi wygrac u siebie. I wlansie taki pojedynek jest niejako rozdawaniem kart. To takie mecze moga decydowac pozniej o ostatecznych miejscach w lidze. Bo to ze Gdansk u siebie rowalil Gniezno z ktorym i my u siebie wygramy nie znacza kompletnie nic. Wartos maja tylke te pojedynki w ktorych wyrwac zwyciestwo bedzie cholernie trudno.
Jezeli uda nam sie wygrac w Gorzowie bedziemy czekac na potyczke Stali z Wybrzezem liczac na zdobycie przewagi wlasnie na gorzoswkim torze. Ale do tego potrzeba zwycieskiego nastawienia i optymalnego skladu.
Jezeli odpuscimy mecz w Gorzowie - czyt.: zabraknie Petera, to dla mnie bedzie to oznaczalo ze w klubie celem jest 2 miejsce i baraze.
Na oszczednosci przyjdzie jeszcze czas. Czasem trzeba troche zainwestowac aby pozniej zbierac tego owoce.
Ja wiem ze duza czesc z was pada na kolana przed Gdanskiem i najchetniej to juz teraz wepchnela by ich do ekstraligi. Ja jednak przy calym respekcie dla ich skladu nie uwazam ze wygraja wszystko i nie ma mocnych aby nie zajeli 1 miejsca.
Jezeli wiec chcemy rywalizowac z nimi o to miano lidera to mecz w Gorzowie to strategiczna bitwa tej wojny. Ewentualne 2pkt moga miec o wiele wieksza wartosc. Dlaczego?
Gorzow to silna druzyna ktora jest w stanie ze wszystkimi wygrac u siebie. I wlansie taki pojedynek jest niejako rozdawaniem kart. To takie mecze moga decydowac pozniej o ostatecznych miejscach w lidze. Bo to ze Gdansk u siebie rowalil Gniezno z ktorym i my u siebie wygramy nie znacza kompletnie nic. Wartos maja tylke te pojedynki w ktorych wyrwac zwyciestwo bedzie cholernie trudno.
Jezeli uda nam sie wygrac w Gorzowie bedziemy czekac na potyczke Stali z Wybrzezem liczac na zdobycie przewagi wlasnie na gorzoswkim torze. Ale do tego potrzeba zwycieskiego nastawienia i optymalnego skladu.
Jezeli odpuscimy mecz w Gorzowie - czyt.: zabraknie Petera, to dla mnie bedzie to oznaczalo ze w klubie celem jest 2 miejsce i baraze.
Na oszczednosci przyjdzie jeszcze czas. Czasem trzeba troche zainwestowac aby pozniej zbierac tego owoce.
Gawrzyk pisze:wszystko pieknie ladnie tylko skad wziasc kase na karlsona, na trzeci mecz wyjazdowy skoro nie ma zadnych wplywow do klubowej kasy. w dlugi popasc jest nie latwo, a konsekwencje tego ponosi sie przez bardzo dlugi czas.
Miałem o tym napisać, ale uprzedziłeś mnie Paweł. To jest ta druga strona medalu, niestety prawdziwa...
MOTOR LUBLIN
Gawrzyk pisze:Czarek pisze:...ponieważ awansować możemy tylko z I miejsca (w barażach nie mamy szans), a do tego jest nam potrzebna wygrana w Gorzowie.
glosisz dosc ciekawa teze, ktora promuja od dluzszego czasu dzialacze wyzszych lig, ze w barazach druzyna z nizszej ligi nie ma szans.
jednak jakos od zeszlego roku, tych opinii jest coraz mniej..
Czyli mamy jakieÅ› szanse w konfrontacji z Rybnikiem lub BydgoszczÄ…?
Zwłaszcza, że jest za mało kasy by ściągnąć Karlssona do Gorzowa.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Gawrzyk pisze:Czarek pisze:...ponieważ awansować możemy tylko z I miejsca (w barażach nie mamy szans), a do tego jest nam potrzebna wygrana w Gorzowie.
glosisz dosc ciekawa teze, ktora promuja od dluzszego czasu dzialacze wyzszych lig, ze w barazach druzyna z nizszej ligi nie ma szans.
Szanse są zawsze, a poza tym nikt nie napisał, ze nie ma kasy, tylko, ze trzeba ją umiejętnie wydatkować a nie na hurra i zrobić przy okazji długi.
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Czarek pisze:Gawrzyk pisze:Czarek pisze:...ponieważ awansować możemy tylko z I miejsca (w barażach nie mamy szans), a do tego jest nam potrzebna wygrana w Gorzowie.
Szanse są zawsze, a poza tym nikt nie napisał, ze nie ma kasy, tylko, ze trzeba ją umiejętnie wydatkować a nie na hurra i zrobić przy okazji długi.
Szanse przejścia w barażąch są takie same jak zajęcie 1 miejsca
Manback pisze:Maxx pisze:Czarek pisze:Gawrzyk pisze:Czarek pisze:...ponieważ awansować możemy tylko z I miejsca (w barażach nie mamy szans), a do tego jest nam potrzebna wygrana w Gorzowie.
Szanse przejścia w barażąch są takie same jak zajęcie 1 miejscaczyli jakieś 30%
Bo w ekstraklasie nie ma teraz słabych drużyn.
Najpierw zajmijmy 2 miejsce a potem będziemy się martwić co dalej. Poza tym przecież od przyszłego sezonu Extraliga ma zostać powiększona o ile się nie mylę z 8 do 10 drużyn... Chyba, ze cos się pozmieniało.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
WBA pisze:Talib pisze:Będą wpływy za jutrzejszy półfinał eliminacji IME oraz za sparing z Saławatem w piątek. Tych drugich zapewne nie uwzględniano wcześniej w budżecie.
nie sądzę, żeby były to jakieś znaczące wpływy, o ile zawody w ogóle po podliczeniu kosztów przyniosą zysk.
W tym przypadku na zyski raczej bym nie liczył ze zrozumiałych względów.
MOTOR LUBLIN
-
łukasz
nie trodno wydac cala kase na poczatku a pod koniec sezonu gdy beda mecze byc moze decydujace o wszystkim mozemy nie miec kasy i wtedy bedzie bul . ja jednak byl bym za tym zeby te oszczednosci byly raczej w meczach u siebie bo u nas to i juniorzy lepiej jada wiadomo . Rzeszow Gniezno i Ostrow sa do objechania bez petera ( z tomkiem w formie )