Dzięki Panowie i ukłony za determinację!
Działalność klubu - kłopotów cd....
-
rumburaque
- Szkółkowicz
bartosch pisze:wiecej optymizmu proponuje. nic na sile. latwo bylo by wpakowac pieniadze w kapital zalozycielski, ale co dalej? pamietajmy, ze do konca marca musimy splacic zawodnikow, zeby otrzymac licencje. ja sie ciesze, ze udalo nam sie uratowac zuzel w Lublinie, bo niewiele brakowalo, a ogladalibysmy spolki w Rzeszowie i Tarnowie... mnie jako kibica bardziej interesuje to co sie dzieje na torze, a nie jak sie nazywa. ssa to tez nie jest budka z piwem i nie powstaje sobie tak hop siup. dlatego juz z nowym sezonem zaczynamy wylewki pod fundament. pozdrawiam!
Racja nic na sile. Ale po co tyle rozglosu o spolce. Mial byc potezny sponsor w pazdzierniku (nie ma), miala byc spolka (nie ma), moze nie warto jest robic tyle halasu przed czyms dopoki nie bedzie to zalatwione do konca
A co ze Sledziem ? Temat spolki byl karta przetargowa w rozmowach z nim ?
jataman21 pisze:Chłopak się cieszy, jest zadowolony, jako jedyny NAs dobrze poinformował co i jak... to po jaka cholere kilar sie chłopaka czepiasz i masz do niego pretensje. Weż zacznij działać stwórz coś z niczego, albo z bagna postaraj sie zrobić elite wtedy wszyscy złożymy Ci pokłony.
Napieprzać każdy moze...
Po pierwsze nie mam zadnych pretensji do niego, tylko trudno byc optymista, jezeli tyle sie robilo w ostatnim latach szumu wokol spolki, extraligi i jak na razie nic niestety z tego nie wychodzi. Ja tez sie bardzo ciesze, ze wystartujemy w 1 lidze, ale po ostatnich latach podchodze sceptycznie do tego co sie dzieje w klubie. Co takiego sie zmieni przez ten rok, ze w nastepnym sezonie bedzie zalozona spolka ? Czy sa jakies realne przeslanki ?
Ja jestem tylko skromnym kibicem, ktory kupuje bilet na mecz, czasem i program i tylko w ten sposob pomagam klubowi. Moze to i malo, ale bardzo lubie zuzel i nawet jakby klub jezdzil w 2 lidze, to tez przychodzilbym na mecze.