Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1051 Postautor: mikas » 15 listopada 2005, o 14:48

Prymus pisze:Dyrekcjo! Chociaż zdanie, co Wy tam rzezbicie w koncu?! :D

Pozdrawiam.

Z tego co wiem, to dyrektor Kołodziej forum nie czytuje (no chyba,że mu ktoś od czasu do czasu przedstwi wydruki na jego temat :twisted: ) więc raczej nie odpowie :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1052 Postautor: wojtas » 15 listopada 2005, o 16:01

Prymus pisze:...rozejda sie po ekstralidze Laughing i tam beda rozgrywac sezon zycia Very Happy Pozniej dopiero bedzie plucie w brode... Wink

Ekstralige rosyjska oczywiscie masz na mysli?? :)

P.S. Tak co do podejrzen Mikasa, to jest na forum ktos kto informuje KK o tym co tu sie dzieje?? Pewnie sie nikt nie przyzna...

baranek
Junior

#1053 Postautor: baranek » 15 listopada 2005, o 16:08

jak nie uda się Kołodziejowi podpisać kontraktów z tymi zawodnikami których on przedstawia jako zawodników chętnych do jazdy w Tż to już niedługo dużo będzie miał tych wydruków, bo tak jak klęto, wyzywano Siwka po tym sezonie, tak i jego wszyscy "lirycznie" zamordują za obietnice

Awatar użytkownika
benim

#1054 Postautor: benim » 15 listopada 2005, o 18:18

mikas pisze:
Prymus pisze:Dyrekcjo! Chociaż zdanie, co Wy tam rzezbicie w koncu?! :D

Pozdrawiam.

Z tego co wiem, to dyrektor Kołodziej forum nie czytuje (no chyba,że mu ktoś od czasu do czasu przedstwi wydruki na jego temat :twisted: ) więc raczej nie odpowie :wink:

zapomniałeś o jednej osobie która czyta forum i ma kontakt z dyrektorem Kołodziejem. a swego czasu nawet próbował (zresztą nie tylko on.)namieszać w kontaktach Fanklub - klub.
pan Maj.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#1056 Postautor: DonKamizi » 15 listopada 2005, o 21:03

Gawrzyk pisze:
Gelo pisze: Roześmiałeś mnie do łez. Ten "jedynie pracownik" zniechęcił swoją arogancją nie tylko zawodników, którzy spieprzyli z Lublina gdzie pieprz rośnie. Zniechęcił też wielu innych ludzi, którzy by nieba przychylili naszemu klubowi.

Skoro stawiasz taką tezę poprzyj ją odpowiednim dowodem, a nie prowadz demagogię. Wystarczy porozmawiać z zawodnikami którzy "spieprzyli z Lublina" aby dowiedzieć się kto jest dla nich gwarantem stabilności. Zasięgnij wiedzy u źródła, zamiast szafować górnolotnymi hasłami. A jeśli ją zasięgnąłeś to przedstaw fakty.

A kto jest dla nich gwarantem stabilności ????Siwek....hahaha...dobre dobre....
w takim razie zapomnę o jego zachowaniu przed niektórymi meczami ....wyjazdowymi jak i powrotami z wyjazdów tychże...
Nigdy jeszcze nie widziałem gościa, który w tak antypatyczny sposób potrafi rozmawiać...
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2005, o 21:06 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1057 Postautor: Gelo » 15 listopada 2005, o 21:05

Jeśli mówisz o obudzeniu to Ty chyba dalej śpisz pisząc takie dyrdymały. Gdybyś był odrobinę obiektywny, napisałbyś ile razy na łamach tego forum przedstawiałem tezę że zarząd BYŁ nieefektywny w swoich działaniach i piętnowałem to.

Przepraszam, ale nie mam na to czasu zeby liczyć Twoje posty, tym bardziej że nie obchodzi mnie Twoje zdanie na temat zarządu. Skoro usiłujesz (zresztą nieudolnie) się odgryzać to przynajmniej odpowiadaj na temat jezeli Cie na to stać (w co osobiscie wątpię). Wyrażam tylko to, co wiedzą wszyscy na tym forum - jako siwkowy przydupas łatwo było być orędownikiem państwa w państwie. Wystarczyła zmiana ludzi na stanowisku i raptem Gawrzyk dostrzegł, że dyrektor jest "jedynie pracownikiem" a nie panem i władcą.
Skoro stawiasz taką tezę poprzyj ją odpowiednim dowodem, a nie prowadz demagogię. Wystarczy porozmawiać z zawodnikami którzy "spieprzyli z Lublina" aby dowiedzieć się kto jest dla nich gwarantem stabilności. Zasięgnij wiedzy u źródła, zamiast szafować górnolotnymi hasłami. A jeśli ją zasięgnąłeś to przedstaw fakty.

Owszem zasięgnąłem i wiem znacznie więcej niż Ci sie wydaje. Ale póki co forum nie jest odpowiednim miejscem na robienie magla, wiec będe uprawiał demagogię.
Dobry jesteś. W najważniejszym momencie mówisz pas, pozostawiając tezę bez dowodu.

Naprawdę przekonałeś mnie że nie ma sensu z Tobą dyskoutować, bo operujesz tylko ogólnikami, których nigdzie nie sprawdzasz a przyjmujesz za pewnik.

A skąd ty możesz to wiedziec czy sprawdzam czy nie? Czy oprócz perfekcyjnej znajomosci działania klubu od podszewki znasz się też na tym? Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam kilka żrodel informacji i nie ślinię się na widok byłego dyrektora jako jedynej alfy i omegi - bo kto jak kto ale on akurat nie jest żadnym autorytetem. A że Tobie może wmówił, że jest - no cóż każdy ma takich idoli na jakich zasługuje.

Pebas
Szkółkowicz

#1058 Postautor: Pebas » 15 listopada 2005, o 21:06

zamiast babrac sie w blocie lepiej dyskutowac o skladzie. wg mnie dyrektorem moze zostac i rysiek toromistrz a jego glownym pomagierem gienio boruch. wazne zeby byl dobry sklad, bo potem to juz chyba z gorki idzie ?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1059 Postautor: Cooper » 15 listopada 2005, o 21:37

Cz@rek pisze:Wniosek z tego że przełomu nie było.

$korzen$ pisze:i prawdopodobnie nie bedzie

Wiecie cos, czy siejecie defetyzm dla zasady? Moze warto poczekac, wykrzesac z siebie odrobine cierpliowsci, hmm? To, ze wazny moment mial miejsce w poniedzialek, to nie znaczy, ze jego efekty musza byc znane we wtorek. Wiecej luzu, mniej zacietrzewienia, polecam.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1060 Postautor: luCas » 15 listopada 2005, o 21:58

Jesli decyzja zapadla w poniedzialek to powinna byc znana w poniedzialek, to klub sportowy a nie tajne stowarzyszenie. Dla kogo jest klub, jesli nie dla kibicow? Cel sam w sobie? To my kibice w istotny sposob rowniez wspolfinansujemy klub i mamy prawo do informacji... Nie ma kibicow, nie ma klubu...proste
pozdrawiam
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1061 Postautor: Cooper » 15 listopada 2005, o 22:04

luCas pisze:Jesli decyzja zapadla w poniedzialek to powinna byc znana w poniedzialek, to klub sportowy a nie tajne stowarzyszenie. Dla kogo jest klub, jesli nie dla kibicow? Cel sam w sobie? To my kibice w istotny sposob rowniez wspolfinansujemy klub... Nie ma kibicow, nie ma klubu...proste
pozdrawiam

Bla, bla, bla.... Bo dostaniesz bialej goraczki. Kibice dowiedza sie wtedy, gdy bedzie do tego odpowiedni moment. Klub to jest biznes, a nie "Zycie na goraco".

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1062 Postautor: luCas » 15 listopada 2005, o 22:12

Jesli klub to biznes, a kibice to najwierniejszy i najpewniejszy sponsor to jak polaczysz sprawe olewania wlasnie kibicow panie niezacietrzewiony businessmanie :?: :|

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1063 Postautor: Cooper » 15 listopada 2005, o 22:16

Ale kto Cie tutaj olal? I gdzie? Harry poprosil o trzymanie kciukow i tyle. Reszta w swoim czasie. A klub z tego co wiem, to komunikuje sie aktualnie z kibicami za pomoca gazet i telewizji, bo nawet strony oficjalnej nie ma. A czasy kiedy pewne informacje przemycal Gawrzyk sie w jakims stopniu skonczyly, jak pewnie zauwazyles. Wiec kupuj Kurier codziennie, ogladaj Panorame Lubelska i trwaj w cierpliowsci i nadziei :wink: 8)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#1064 Postautor: luCas » 15 listopada 2005, o 22:24

Hehehe wiem gdzie szukac informacji :wink: Chodzi glownie o to ze jak sie mowi A to trzeba powiedziec B . Jesli sie cos dzieje to przydala by sie adekwatna informacja, rowniez gdy nie dzieje sie nic. Nic dziwnego ze ludzie chca wiedziec czy czeka nas koeljny rok mizerii czy tez nie.. 8)

wojteko
Senior

#1065 Postautor: wojteko » 15 listopada 2005, o 22:26

luCas pisze:Jesli klub to biznes, a kibice to najwierniejszy i najpewniejszy sponsor to jak polaczysz sprawe olewania wlasnie kibicow panie niezacietrzewiony businessmanie

Dlaczego odrazu z takim wystrzalem do coopera :?: co on moze wiecej Ci powiedziec :?: chlopak i tak w grzeczny sposob tlumaczy jak krowie na miedzy a Ty dalej swoje........ehhh
Zatrudnij sie we Sypmie u LK a bedziesz najblizej koryta i niebedziesz potrzebowal info z innych zrodel. pzdr

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1066 Postautor: Łoptymista » 15 listopada 2005, o 22:52

Podobno dzieje sie. W tym tygodniu cos tam sie juz stalo. Moze jutro tez cos sie wydarzy. Luzik :mrgreen: Bedzie dobrze, albo nie. Ch... to wie. na naprawde dobry zuzel czekamy od lat. Zbawi kogos te kilka dni/tygodni :?:

Awatar użytkownika
marcinza

#1068 Postautor: marcinza » 16 listopada 2005, o 07:10

Gawrzyk pisze:
nie mam już obowiązku informowania szerszego grona o wydarzeniach w klubie. Musicie więc czekać na oficjalne informacje.

skoro nie masz juz tego obowiązku i nie czujesz potrzeby informowania nawet w czysto dziennikarskiego obowiązku to po jaką cholerę jest jeszcze ta strona????? zamknij ją i nie męcz się i innych bezczynnością! i brakiem jakichkolwiek informacji !!!!

Awatar użytkownika
Pablomasa
Kontakt:

#1070 Postautor: Pablomasa » 16 listopada 2005, o 13:52

Trochę już późno ale czy mógłby ktoś zaktualizować ankietę,skoro jest to temat dotyczący składu na sezon 2006 a nie tylko obcokrajowca?
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2005, o 13:53 przez Pablomasa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1071 Postautor: Łoptymista » 16 listopada 2005, o 13:53

misiek pisze:Gelu, trzymaj tak dalej, ja sobie dalej będę czytał i pośmieję się z koloru blue.

Bredzisz misiu, albo czytales nieuwaznie posty Gela.

A co do składów. Niezły pasztet mają w Gorzowie
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=90538
Ale z tego co slyszalem to panem Piotrem interesuja sie tez inne kluby. Jest wsrod nich pewien pierwszoligowiec, ale nie bede wymienial jego nazwy. :twisted: Ktos od nas podpisalby sie pod takim protestemczy tez wszyscy byliby zachwyceni?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1072 Postautor: Gelo » 16 listopada 2005, o 13:54

Gdyby nie to że nie trawię wręcz chorobliwie gościa, to mógłby być niezły pomysł na wzmocnienie. Ale ponieważ nie chcę dostać po łbie od forumowiczów, że mam głupie pomysły, wiec i to nazwisko nie przejdzie mi przez gardło.

Awatar użytkownika
Pablomasa
Kontakt:

#1073 Postautor: Pablomasa » 16 listopada 2005, o 14:01

Po tym jak ten "pan" życzył Motorowi "wielkiego spadku" po walkowerze kiedy to razem z Franczyszynem zapomnieli prawdopodobnie licencji,stracilem szacunek do niego.Nie chcemy P.Ś. w Lublinie :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1074 Postautor: Łoptymista » 16 listopada 2005, o 14:04

Pablomasa pisze:Po tym jak ten "pan" życzył Motorowi "wielkiego spadku" po walkowerze kiedy to razem z Franczyszynem zapomnieli prawdopodobnie licencji,stracilem szacunek do niego.Nie chcemy P.Ś. w Lublinie :evil: :evil: :evil:

Poważnie? Nawet jesli w kazdym meczu robilby po 10-15 punktow? Akurat w czasie tamtego mecu Motor i tak już był żużlowym trupem. Wiedziała to cała Polska.:(