Prymus pisze:Dyrekcjo! Chociaż zdanie, co Wy tam rzezbicie w koncu?!![]()
Pozdrawiam.
Z tego co wiem, to dyrektor Kołodziej forum nie czytuje (no chyba,że mu ktoś od czasu do czasu przedstwi wydruki na jego temat
Prymus pisze:...rozejda sie po ekstralidze Laughing i tam beda rozgrywac sezon zycia Very Happy Pozniej dopiero bedzie plucie w brode... Wink
mikas pisze:Prymus pisze:Dyrekcjo! Chociaż zdanie, co Wy tam rzezbicie w koncu?!![]()
Pozdrawiam.
Z tego co wiem, to dyrektor Kołodziej forum nie czytuje (no chyba,że mu ktoś od czasu do czasu przedstwi wydruki na jego temat) więc raczej nie odpowie
Gawrzyk pisze:Gelo pisze: Roześmiałeś mnie do łez. Ten "jedynie pracownik" zniechęcił swoją arogancją nie tylko zawodników, którzy spieprzyli z Lublina gdzie pieprz rośnie. Zniechęcił też wielu innych ludzi, którzy by nieba przychylili naszemu klubowi.
Skoro stawiasz taką tezę poprzyj ją odpowiednim dowodem, a nie prowadz demagogię. Wystarczy porozmawiać z zawodnikami którzy "spieprzyli z Lublina" aby dowiedzieć się kto jest dla nich gwarantem stabilności. Zasięgnij wiedzy u źródła, zamiast szafować górnolotnymi hasłami. A jeśli ją zasięgnąłeś to przedstaw fakty.
Jeśli mówisz o obudzeniu to Ty chyba dalej śpisz pisząc takie dyrdymały. Gdybyś był odrobinę obiektywny, napisałbyś ile razy na łamach tego forum przedstawiałem tezę że zarząd BYŠnieefektywny w swoich działaniach i piętnowałem to.
Skoro stawiasz taką tezę poprzyj ją odpowiednim dowodem, a nie prowadz demagogię. Wystarczy porozmawiać z zawodnikami którzy "spieprzyli z Lublina" aby dowiedzieć się kto jest dla nich gwarantem stabilności. Zasięgnij wiedzy u źródła, zamiast szafować górnolotnymi hasłami. A jeśli ją zasięgnąłeś to przedstaw fakty.
Dobry jesteś. W najważniejszym momencie mówisz pas, pozostawiając tezę bez dowodu.
Naprawdę przekonałeś mnie że nie ma sensu z Tobą dyskoutować, bo operujesz tylko ogólnikami, których nigdzie nie sprawdzasz a przyjmujesz za pewnik.
Cz@rek pisze:Wniosek z tego że przełomu nie było.
$korzen$ pisze:i prawdopodobnie nie bedzie
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
luCas pisze:Jesli decyzja zapadla w poniedzialek to powinna byc znana w poniedzialek, to klub sportowy a nie tajne stowarzyszenie. Dla kogo jest klub, jesli nie dla kibicow? Cel sam w sobie? To my kibice w istotny sposob rowniez wspolfinansujemy klub... Nie ma kibicow, nie ma klubu...proste
pozdrawiam
luCas pisze:Jesli klub to biznes, a kibice to najwierniejszy i najpewniejszy sponsor to jak polaczysz sprawe olewania wlasnie kibicow panie niezacietrzewiony businessmanie
Gawrzyk pisze:nie mam już obowiązku informowania szerszego grona o wydarzeniach w klubie. Musicie więc czekać na oficjalne informacje.
misiek pisze:Gelu, trzymaj tak dalej, ja sobie dalej będę czytał i pośmieję się z koloru blue.
Pablomasa pisze:Po tym jak ten "pan" życzył Motorowi "wielkiego spadku" po walkowerze kiedy to razem z Franczyszynem zapomnieli prawdopodobnie licencji,stracilem szacunek do niego.Nie chcemy P.Ś. w Lublinie![]()
![]()