Skład na sezon 2007
Jeżeli to prawda i mieli by taki skład to klapa!! Richardson i Kościecha to na bank muszą zasilić nasz Klub!!!
Chłopaki sobie marzą a Ty wierzysz jak małe dziecko;)
Jasną sprawą jest, że teraz będą mieli ciężki sezon, zbudowali pake która nie zadziałała. Sponsorzy napewno wymagali, połowa z nich pójdzie w cholere. Wątpie czy będzie Ostrów w przyszłym roku stać na 4rke. Chłopaki bujają w obłokach jeszcze bardziej niż my
-
Danio
Z wypowiedzi Prezesa Intaru Ostrów wynika że KM powalczy o Extraligę- jak to ujął do trzech razy sztuka!! Więc jataman proponuje Ci wejść na stronę Ostrowa i poczytać ten wywiad!!!! Jedyne co może im zaszkodzić w realizacjach tego planu w montowaniu paki to wprowadzenie KSM! Ale czy wejdzie??O sponsorów Ostrowa to nie martw się!!Nie odejdą po tym sezonie.
Sponsorzy wyłozyli grubą kase, celem był awans, efektów nie ma, nie wiem czy 2 raz będą chcieli takie same pieniądze dać na drużynę i zaryzykować. Wielkim sukcesem Ostrowian byłoby utrzymanie składu z tego roku a już napewno bajką pisaną przez kibiców ostrowskich jest wzmocnienie tego składu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
To wiesz czy nie wiesz?jataman21 pisze:Sponsorzy wyłozyli grubą kase, celem był awans, efektów nie ma, nie wiem czy 2 raz będą chcieli takie same pieniądze dać na drużynę i zaryzykować. Wielkim sukcesem Ostrowian byłoby utrzymanie składu z tego roku a już napewno bajką pisaną przez kibiców ostrowskich jest wzmocnienie tego składu.
Pozdrawiam
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
jataman21 pisze:Sponsorzy wyłozyli grubą kase, celem był awans, efektów nie ma, nie wiem czy 2 raz będą chcieli takie same pieniądze dać na drużynę i zaryzykować. Wielkim sukcesem Ostrowian byłoby utrzymanie składu z tego roku a już napewno bajką pisaną przez kibiców ostrowskich jest wzmocnienie tego składu.
Pozdrawiam
Jatamanie jak zwykle opierasz sie tylko i wyłącznie na swoich przypuszczeniach. Może zanim się wypowiesz na jakiś temat o którym nie masz pojęcia najpierw spróbuj się cokolwiek na ten temat dowiedzieć, bo informacje o tym o czym piszesz można znaleźć nawet w internecie i zaprzeczają one kompletnie Twoim przypuszczeniom niepopartym żadną wiedzą w tym temacie
Ostrów będzie po raz kolejny ostro walczył o e-lige i będzie jednym z najpowazniejszych kandydatów do awansu i takie są fakty.
Mikas pokaż mi gdzie Ostrów podpisał kontrakt na nastepny sezon ze sponsorem, oprócz gadania prezesa że bedzie walka o e-lige???
U nas też jest od paru sezonów gadanie że walka o e-lige i mało się sprawdza gadanie...
Danio co do wywiadów... to Kasiński przed meczem w Zielonej twierdził że nadal mamy szanse na 2 miejsce, więc wywiady nie zawsze są trafne.
Jak będzie to się przekonamy po pierwszych podpisanych kontraktach.
Pożyjemy zobaczymy, a Mikas pokaż mi skoro Twoja wiedza jest tak wielka artykuł z którego wiadomo że Ostrów ma kase na następny sezon
U nas też jest od paru sezonów gadanie że walka o e-lige i mało się sprawdza gadanie...
Danio co do wywiadów... to Kasiński przed meczem w Zielonej twierdził że nadal mamy szanse na 2 miejsce, więc wywiady nie zawsze są trafne.
Jak będzie to się przekonamy po pierwszych podpisanych kontraktach.
Pożyjemy zobaczymy, a Mikas pokaż mi skoro Twoja wiedza jest tak wielka artykuł z którego wiadomo że Ostrów ma kase na następny sezon
Różnica między nami a Ostrowem polega na tym że ten prezes który tak gada to jest główny sponsor tego klubu i zapowiedział ze kase wyłoży. Wątpie żeby taki powazny człowiek robił z gęby du**.
To jest cytat z jego wypowiedzi:
Zreszta moja wiedza na ten temat nie opiera sie tylko na artykułach z internetu czy prasy w przeciwienstwie do Twoich przypuszczen i raczej pobożnych życzeń
To jest cytat z jego wypowiedzi:
"Musimy przemyśleć co dalej, na kogo postawimy w przyszłym roku. Myślę że będziemy decyzje podejmować jeszcze w październiku i w listopadzie. Bo wierzę, że w końcu tę ekstraligę w Ostrowie wywalczymy. Nie udało się w roku ubiegłym, nie udało się w tym. A więc cóż nam pozostaje powiedzieć? - do trzech razy sztuka".
Zreszta moja wiedza na ten temat nie opiera sie tylko na artykułach z internetu czy prasy w przeciwienstwie do Twoich przypuszczen i raczej pobożnych życzeń
intarlazur pisze:O WÄ™grzyku i Karlssonie to wy sobie możecie tylko pomażyćJuż kontrakty leżą w biurku p.p.Åyczywka
![]()
Do nich dochodzą jeszcze Ogór, Szczepan, Richardson, Sully i Kostia i E-liga nasza
![]()
![]()
ZAWSZE KMO
Wejdzie KSM i bida hahahaha
Mnie niepokoji że gdańsk kon traktuje Franka czyżby coś wiedzieli ...