Skład na sezon 2014
- Łoptymista
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
Panie prezesie badz jego pomagierze, to moze warto odebrac telefon i wytlumaczyc mu jak jest. Poza tym jak nie dostaje informacji z klubu to szuka na forum. 
-
Zenekzakcentu
Myśle że prezes w ostatnim czasie wystarczająco dużo tel. Odebrał i wykonał żeby mieć do niego wstręt
Zenekzakcentu pisze:Myśle że prezes w ostatnim czasie wystarczająco dużo tel. Odebrał i wykonał żeby mieć do niego wstręt
No to mamy prezesa zalogowanego.
Domingez pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20131125%2FZUZEL0101%2F131129696
KMŻ znajduje się na razie w totalnej rozsypce. Oprócz kierownika drużyny z klubu odszedł też jej lider Daniel Jeleniewski
Dobrze, że jeszcze budynek klubowy się nie sypie, bo po przeczytaniu tego artykułu mam wrażenie, że z klubu już nic nie zostało
Ja rozumiem, że dziennikarz swój artykuł musi "sprzedać" wymyślając sensacyjne tytuły czy budując atmosferę grozy, ale tutaj to jest zwykła tania sensacja. Redaktorzyna nic nie dowiedział się od prezesa to teraz będzie siedział na forum, aby jakąś plotkę podłapać.
Ode mnie tam telefony odbiera, nie mogę narzekać. Z tego co wiem, klub ma się dobrze, negocjacje idą pełną parą, oczywiście nie wszystko się uda ale to chyba normalne. A tak na marginesie milczenie to przecież złoto 
Widocznie Pan Wieczerzak nie zasłużył
mustafa pisze:Domingez pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20131125%2FZUZEL0101%2F131129696KMŻ znajduje się na razie w totalnej rozsypce. Oprócz kierownika drużyny z klubu odszedł też jej lider Daniel Jeleniewski
Dobrze, że jeszcze budynek klubowy się nie sypie, bo po przeczytaniu tego artykułu mam wrażenie, że z klubu już nic nie zostało
Ja rozumiem, że dziennikarz swój artykuł musi "sprzedać" wymyślając sensacyjne tytuły czy budując atmosferę grozy, ale tutaj to jest zwykła tania sensacja. Redaktorzyna nic nie dowiedział się od prezesa to teraz będzie siedział na forum, aby jakąś plotkę podłapać.
Jak ma sie dowiedzieć jak nie odbiera. Może tel zgubił biedaczek,albo w lombardzie zastawił żeby budżet ratować.
- Łoptymista
- Trener
Mustafa, ale tak z ciekawosci czemu redaktorzyna? Znasz tego człowieka, że musisz go obrażać, czy wystarczył ci jeden artykuł, z którym się nie zgadasz?
Tak swoją drogą może admin sprawdzi, jak będzie się nudził, IP powyższych użytkowników. Na pewno się mylę, ale czesem te ich wpisy wyglądają jak jedną ręką pisane.
Tak swoją drogą może admin sprawdzi, jak będzie się nudził, IP powyższych użytkowników. Na pewno się mylę, ale czesem te ich wpisy wyglądają jak jedną ręką pisane.
Łoptymista pisze:Mustafa, ale tak z ciekawosci czemu redaktorzyna? Znasz tego człowieka, że musisz go obrażać, czy wystarczył ci jeden artykuł, z którym się nie zgadasz?
A Ty znasz Prezesa, żeby go obrażać, chociaż się z nim nie zgadzasz?
Oczywiście to żart dla rozluźnienia tego i owego.
-
Zenekzakcentu
Nie chce być obrońca prezesa ale conajmniej od dwóch lat jedziecie po prezesie zawsze przed sezonem a okazuje sie że z roku na rok funduje nam coraz to ciekawszy skład
Myślę że w tym roku będzie podobnie
Myślę że w tym roku będzie podobnie
Mam takie pytanie ,czy jak sponsor X obiecał 1ml i zobaczy skład z prawie samych ogórków to musi dać ten milion ?
Czy powie, macie tu 100 tyś bo na taki skład wam starczy:)
Czy powie, macie tu 100 tyś bo na taki skład wam starczy:)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
- Łoptymista
- Trener
@LublinM
ale czy ja wrzucam DS-owi ad personam?
co najwyzej krytykuje jego poczynania, ktorymi moim zdaniem robi krzywde klubowi, kibicom no i sobie. Prezes w niektorych kwestiach powinien poszukac sobie doradcow i zaczac sie ich sluchac. W koncu nie mozna znac sie na wszystkim. Prawda?
Cale szczescie, ze ta 50. strona co raz blizej. Moze ktos cos powie oficjalnie.
@Deri zależy od umowy jaka podpisal.
ale czy ja wrzucam DS-owi ad personam?
co najwyzej krytykuje jego poczynania, ktorymi moim zdaniem robi krzywde klubowi, kibicom no i sobie. Prezes w niektorych kwestiach powinien poszukac sobie doradcow i zaczac sie ich sluchac. W koncu nie mozna znac sie na wszystkim. Prawda?
Cale szczescie, ze ta 50. strona co raz blizej. Moze ktos cos powie oficjalnie.
@Deri zależy od umowy jaka podpisal.
-
Zenekzakcentu
Oprócz prezesa jest jeszcze rada nadzorcza i to ona w większości przypadków decyduje jak nie we wszyskich a prezes jest ich reprezentantem bo taka jest struktura klubu tak więc decyzje nie są prezesa a wszystkich osób decyzyjnych w klubie
Do Łoptymista
Z Tobą to był żarcik
Konstruktywna wypowiedź nawet krytyka ma sens. Problem w tym, że niektórzy takowej nie prowadzą, używając jedynie epitetów, które bardziej świadczą o nich niż o innej osobie. Prawdopodobnie sami w życiu mają pewien problem, jaki któż to wie
Z Tobą to był żarcik
Konstruktywna wypowiedź nawet krytyka ma sens. Problem w tym, że niektórzy takowej nie prowadzą, używając jedynie epitetów, które bardziej świadczą o nich niż o innej osobie. Prawdopodobnie sami w życiu mają pewien problem, jaki któż to wie
Az sie dziwie ze odbiera od ciebie telefon skoro tak chlapiesz ozorem na lewo i prawo. Pachnie mi to troche małym oszukanstwem, ale niech tam 50 stron trzeba nabic:p.LublinM pisze:Ode mnie tam telefony odbiera, nie mogę narzekać. Z tego co wiem, klub ma się dobrze, negocjacje idą pełną parą, oczywiście nie wszystko się uda ale to chyba normalne. A tak na marginesie milczenie to przecież złoto
Zenekzakcentu pisze:Oprócz prezesa jest jeszcze rada nadzorcza i to ona w większości przypadków decyduje jak nie we wszyskich a prezes jest ich reprezentantem bo taka jest struktura klubu tak więc decyzje nie są prezesa a wszystkich osób decyzyjnych w klubie
Tu obowiązuje inna zasada, winien jest tylko jeden
to podbije do tej upragnionej "pięćdzięsiątki"
będzie bal, oj będzie bal ...
będzie bal, oj będzie bal ...
- Łoptymista
- Trener
No jest.
Ale pierwsze slysze, zeby rada nazdorcza ingerowala w dzialalnosc prezesa zarzadu??
Ale pierwsze slysze, zeby rada nazdorcza ingerowala w dzialalnosc prezesa zarzadu??
LublinM pisze:Do Łoptymista
Z Tobą to był żarcik
A jak tam chłopaki od Pavlicia kontaktowali się w sprawie kontraktu czy odpuścili sobie KMŻ?
Niezwykłe, ale prawdziwe. Jest zarząd i jako organ wyższego stopnia rada nadzorcza.
Nie ingeruje ale zapewne kontroluje i rozlicza po okresie roku sprawozdawczego.
Pełnej swobody taki prezes pomimo ustawy o stowarzyszeniach w oparciu o którą klub m.in. funkcjonuje, zapewne nie ma bo jednak trzeba się liczyć zarówno z zarządem jak i radą nadzorczą.
Prezes pełni rolę reprezentanta zarządu. Nie do końca może robić co mu się podoba, tak to po prostu działa.
Nie ingeruje ale zapewne kontroluje i rozlicza po okresie roku sprawozdawczego.
Pełnej swobody taki prezes pomimo ustawy o stowarzyszeniach w oparciu o którą klub m.in. funkcjonuje, zapewne nie ma bo jednak trzeba się liczyć zarówno z zarządem jak i radą nadzorczą.
Prezes pełni rolę reprezentanta zarządu. Nie do końca może robić co mu się podoba, tak to po prostu działa.
-
Zenekzakcentu
[quote="Łoptymista"]No jest.
Ale pierwsze slysze, zeby rada nazdorcza ingerowala w dzialalnosc prezesa zarzadu??[/quote]
No widzisz niby tak wiele wiesz a tak naprawdę guzik wiesz
Ale pierwsze slysze, zeby rada nazdorcza ingerowala w dzialalnosc prezesa zarzadu??[/quote]
No widzisz niby tak wiele wiesz a tak naprawdę guzik wiesz
Mad pisze:LublinM pisze:Do Łoptymista
Z Tobą to był żarcik
A jak tam chłopaki od Pavlicia kontaktowali się w sprawie kontraktu czy odpuścili sobie KMŻ?
Na dzień dzisiejszy nie wiem, więc nic nie mogę powiedzieć.
-
jack08
Mad pisze:A jak tam chłopaki od Pavlicia kontaktowali się w sprawie kontraktu czy odpuścili sobie KMŻ?
A kiedy Miśkowiaka ogłoszą w Grudziądzu?
Speedway Studio
Drugi transfer w Lublinie! Ze stanowiska odchodzi Jacek Ziółkowski.
Drugi transfer w Lublinie! Ze stanowiska odchodzi Jacek Ziółkowski.
jack08 pisze:Mad pisze:A jak tam chłopaki od Pavlicia kontaktowali się w sprawie kontraktu czy odpuścili sobie KMŻ?
A kiedy Miśkowiaka ogłoszą w Grudziądzu?
Pewnie szybciej niż w Lublinie
Domingez pisze:Zenekzakcentu pisze:Myśle że prezes w ostatnim czasie wystarczająco dużo tel. Odebrał i wykonał żeby mieć do niego wstręt
No to mamy prezesa zalogowanego.
Wstret ma do telefonu, ale pisze z telefonu :p
Po kropce tylko tel. zaczyna od wielkiej litery