Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Daniel Jeleniewski

#1126 Postautor: Cooper » 12 kwietnia 2008, o 09:20

Gelo pisze:To własnie Jelen spuscil nas do 2 ligi. a spuszczenie do 2 ligi oznaczało koniec zuzla w Lublinie. I wlasnie dlatego nie rozumiem ludzi którzy kibicują mu teraz w barwach Wrocławia. A ja mogę byc nudny - zapamietam mu tą Łotwe do końca życia.

Proponuje bacznie obserwowac wyczyny roznych zuzlowcow w tym sezonie na torze w Daugavpils. Obawiam sie, ze nie tacy jak Jelen sie tam "obesraja". Nie chce mi sie rozpoczynac tej dyskusji na nowo, nie jestem tez jakims wybitnym fanem Jelenia, ale twierdzenie, ze Jelen spuscil nas do drugiej ligi jest wg mnie mocno na wyrost i ma chyba tylko na celu zrzucenie na kogos winy i wyladowanie rozgoryczenia ta sytuacja.
Poza tym do tej pory jedna rzecz mnie zastanawia, uwazasz generalnie Jelenia za cieniasa, a liczyles ze na obcym torze (w dodatku dosc specyficznym) trzasnie dwucyfrowke. Zdecyduj sie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1127 Postautor: Gelo » 12 kwietnia 2008, o 09:32

sprawa jest bardzo prosta - uwazam go za cieniasa ale mial jak na niego niezły sezon. jako ze jezdził przeciwko drugoligowcom nalezalo sie spodziewac dwucyfrowki. A zarowno wynikiem jak i przede wszystkim stylem skompromitował siebie, druzynę i kibiców którzy po meczu musieli swiecic oczami ze wstydu (od piwa tez). konczac dyskusje - niech kazdy sobie kibicuje komu chce i jak chce. byleby to było swiadome.

Awatar użytkownika
zycho
Junior

#1128 Postautor: zycho » 12 kwietnia 2008, o 09:37

istred pisze:Dobrze, ale już wszyscy o tym wiemy. Piszesz to samo po raz kolejny, w jakim celu?

czysta propaganda 8)
Gelo mysli ze jak bedzie taki pisal i pisal to w koncu mu uwierzymy :lol: