Skład na sezon 2014

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Domingez

Re: Skład na sezon 2014

#1126 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 08:24

Fantys pisze:Mnie przestaje naprawde już to wszytko śmieszyć,jaki skład DS zbroi ja już tego człowieka mam dość więc albo my kibice pomożemy mu odejść z klubu albo dalej bedzie taki burdel na kółkach.

Ja jestem za.Jak nie kibice to kto.Tylko co poniektórym na tym forum to będzie nie na rękę skończą się profity od DS.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#1127 Postautor: MikeMistrz » 26 listopada 2013, o 08:37

No tak, Rybnik ściągnął gwiazdę i prawdopodobnie spadnie, bo poza tym ma samych drugoligowców. (zależy co reszta drużyn złoży, ale ich skład jest mierny) Kuciapa to zły przykład na odpuszczenie lidera, bo to józek z krwi i kości i było wiadome że pójdzie do Rzeszowa. Także w tym wypadku, to nie jest efekt zaniedbania ze strony klubu.

Zenekzakcentu

#1128 Postautor: Zenekzakcentu » 26 listopada 2013, o 08:42

Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam

Jeszce raz chciałem podkreślić ze nie jestem związany z klubem,i nikogo na sile nie bronię tylko patrzę na to z rozsądkiem a nie pompuje negatywnej atmosfery bez sensu,kiedyś byłem na tym forum pod innym niskiej ale za szczerość poleciałem

Czego nikt nie pisze o władzach miasta ze dają na piłkę nożną czer czy pięć razy więcej niż na żużel.

Domingez

#1129 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 08:52

Zenekzakcentu pisze:Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam

Jeszce raz chciałem podkreślić ze nie jestem związany z klubem,i nikogo na sile nie bronię tylko patrzę na to z rozsądkiem a nie pompuje negatywnej atmosfery bez sensu,kiedyś byłem na tym forum pod innym niskiej ale za szczerość poleciałem

Nasz klub i kibice cierpią bo mają takiego prezesa.To niech prezes odejdzie po tym sezonie i zobaczymy co będzie się działo za prezesury kogoś innego,czy będziemy psy wieszać czy go na rekach nosić.A nie sie kurczowo stołka trzymać i mówić sobie i wszystkim że jest się debeściakiem.
Bo mają SA.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 08:55 przez Domingez, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaratustra
Kadrowicz

#1130 Postautor: Zaratustra » 26 listopada 2013, o 08:54

Zenekzakcentu pisze:Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą

Inteligentni jeśli już ;)

Zapomniałeś dodać, że klub sam sra w swoje gniazdo i to w takich momentach, w których nie powinien tego robić.

Co co reszty zgoda 8)
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 08:56 przez Zaratustra, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#1131 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 08:54

zobaczymy co będzie się działo za prezesury kogoś innego

To znaczy kogo? Nazwisko poproszę.

Inteligenti jeśli już ;)

A może jednak "inteligentni"? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Domingez

#1132 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 09:00

meesha pisze:

Inteligenti jeśli już ;)

Na tym forum może parę osób chętnych by się znalazło.

meesha
Trener
Kontakt:

#1133 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 09:01

W klawiaturze mocnych tu mamy wielu, tylko jakby przyszło co do czego to jakoś wątpię.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1134 Postautor: istred » 26 listopada 2013, o 09:02

Na jakim ty świecie żyjesz? :)
trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam
Pomijając już fakt, że zawodnik to nie pracownik, a klub to nie pracodawca - przynajmniej dla zawodnika, to przykre jest to co piszesz, bo można domniemywać, że piszesz to na podstawie własnych doświadczeń.
Niestety, prawda jest trochę inna. To 'pracodawca' (jeśli posługujemy się już tą terminologią) bardzo często - a w żużlu na pewno - jedzie trochę na łasce pracowników (żużlowców). Tak jak właściciel salonu fryzjerskiego jeśli nie jest jednocześnie fryzjerem nie będzie strzygł klientów, tak Dariusz Sprawka nie wsiądzie na motocykl i nie przywiezie 15 punktów. Jeśli zawodnicy się wypnął to i klub poleci z hukiem i sponsorów, w związku ze spadkiem, też pewnie straci.
A morał z tego jest taki, że warto jest się szanować nawzajem, bo jest to z korzyścią dla obu stron. Uczciwość i przyzwoitość wbrew pozorom naprawdę się opłaca.
czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników
Nie chcę się wychylać i pisać z innych, ale podejrzewam, że może mieć to związek z tym, że jest to LUBELSKIE forum żużlowe.
pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra
Jeśli o mnie chodzi to ani to moja rodzina, ani moje gniazdo. Ponoć jest to czyjaś prywatna inicjatywa?
inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą
Inteligętni pewnie tak.

Przy reaktywacji lubelsikego żużla przewijały się - z tego co pamiętam - trzy inicjatywy. Nazwiska znasz bardzo dobrze.
Do tego dochodzi Kępa - Cugowski - Kraśnicki, którzy coś przy żużlu zaczęli robić.
Do tego za pensję w wysokości 7 tys. zł chętnych byłoby wielu, nie uważasz?
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 09:10 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaratustra
Kadrowicz

#1135 Postautor: Zaratustra » 26 listopada 2013, o 09:04

meesha pisze:

Inteligenti jeśli już ;)

No nie "wcisło" mi się przecież :p

No niestety, skazani jesteśmy na Sprawkę w klubie, jak na Tuska w rządzie :D ;)

Lecz nadejdą jeszcze lepsze dni 8) ;)

Domingez

#1136 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 09:06

meesha pisze:W klawiaturze mocnych tu mamy wielu, tylko jakby przyszło co do czego to jakoś wątpię.

No właśnie pokazały to prezentacje i konferencje prezesa,na forum szum,a na żywo mu powiedzieć to cicho siedzą i udają że jest cacy.

Zenekzakcentu

#1137 Postautor: Zenekzakcentu » 26 listopada 2013, o 09:23

Domingez pisze:
Zenekzakcentu pisze:Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam

Nasz klub i kibice cierpią bo mają takiego prezesa.To niech prezes odejdzie po tym sezonie i zobaczymy co będzie się działo za prezesury kogoś innego,czy będziemy psy wieszać czy go na rekach nosić.A nie sie kurczowo stołka trzymać i mówić sobie i wszystkim że jest się debeściakiem.
Bo mają SA.

Nikt kurczowo sie stołka nie trzyma , tak podejrzewam, daj nieunikniony następcę konkretnego i podejrzewam ze miejsce sie zwolni, tylko nie dumaj nie piernicz ze ten albo tamten tylko konkrety, następna rzecz to chcesz odejścia prezesa , czego?poprostu ty odejdzie z forum nie pisz głupot i będzie spokojnie, następny prezes? Przypomnieć ci czasy HAREGO jak po nim jezdziliscie, czasy Kasinskiego jak po nim jezdziliscie, kto by nie był prezesem będziesz po nimjezdzil bo nie masz pojęcia o żużlu i tyle,ochloń zastanów się i zobaczysz że zmienisz zdanie

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#1138 Postautor: spokojny » 26 listopada 2013, o 09:25

To ja mam małe pytanko. Jak klub wystawi skład:1.S.Ułamek 2.J.Pavlic 3.B.Pedersen 4.R.Miśkowiak 5.F.Lindgren 6.Sz.Woźniak 7.O.Bober to wybudujecie prezesowi pomnik na placu litewskim? Pytam oczywiscie tych co sraczki dostaja o skład i chetnych do zaparkowania taczka pod stadionem.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1139 Postautor: Cooper » 26 listopada 2013, o 09:25

Co do "listy Harrego" - zatrudnic Joanne zamiast Jacka i Daveya inni beda musieli skreslic :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#1140 Postautor: $korzen$ » 26 listopada 2013, o 09:39

Taaa a pozniej grzmocenie miedzy boksami zawodnikow 8) ? Bilety i tak drogie, a przy takich atrakcjach na pewno jeszcze zdrozeja 8)

btw. ludzie opamietajcie sie bo w ostatnich dniach to forum przypomina jakis gimnazjalny czat a nawet gorzej.

meesha
Trener
Kontakt:

#1141 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 09:42

Nieważne. Już za 4 strony poznamy skład tak więc ciśniemy, ciśniemy :D

Domingez

#1142 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 09:50

Zenekzakcentu pisze:
Domingez pisze:

Bo mają SA.

Nikt kurczowo sie stołka nie trzyma , tak podejrzewam, daj nieunikniony następcę konkretnego i podejrzewam ze miejsce sie zwolni, tylko nie dumaj nie piernicz ze ten albo tamten tylko konkrety, następna rzecz to chcesz odejścia prezesa , czego?poprostu ty odejdzie z forum nie pisz głupot i będzie spokojnie, następny prezes? Przypomnieć ci czasy HAREGO jak po nim jezdziliscie, czasy Kasinskiego jak po nim jezdziliscie, kto by nie był prezesem będziesz po nimjezdzil bo nie masz pojęcia o żużlu i tyle,ochloń zastanów się i zobaczysz że zmienisz zdanie

To wytłumacz nam laikom że w klubie dobrze się dzieje.Prezes milczy ludzie odchodzą z klubu.Niech prezes udzieli wywiadu na temat transferów co się dzieje w klubie i będzie na krotki czas spokój. A jak sam widzisz cicho sza,to skąd mamy wiedzieć ze zawodnicy podpisują kontrakty,budżet dopięty,licencja jest i jest cacy.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1143 Postautor: istred » 26 listopada 2013, o 09:59

Przypomnieć ci czasy HAREGO jak po nim jezdziliscie
Ja poproszę. Forum ma historię do 2003 r., więc jest gdzie grzebać.

Zenekzakcentu

#1144 Postautor: Zenekzakcentu » 26 listopada 2013, o 10:01

Kolego po pierwsze nie nam laikom, tylko tobie laikowi, popierwsze ludzie przychodzą i odchodzą normalna rzecz nikt z klubem ślubu nie brał, po trzecie może nich ci prezes kujawiaka zatańczy a nie wywiadu udzieli, czy myślisz kolego że w klubie działają ludzie którzy sie spotkali w piaskownicy?uwież mi że tak nie jest, co do kontraktów czas jest do 15go grudnia , tak więc o co ci chodzi, a jakprezes ogłosi cały skład jednego dnia to co powiesz , każdy kub ma swoją politykę
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 10:25 przez Zenekzakcentu, łącznie zmieniany 1 raz.

Domingez

#1145 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 10:23

Zenekzakcentu pisze:Kolego po pierwsze nie nam laikom, tylko tobie laikowi, podrobienia ludzie przychodzą i odchodzą normalna rzecz nikt z klubem ślubu nie brał, po trzecie może nich ci prezes kujawiaka zatańczy a nie wywiadu udzieli, czy myślisz kolego że w klubie działają ludzie którzy sie spotkali w piaskownicy?uwież mi że tak nie jest, co do kontraktów czas jest do 15go grudnia , tak więc o co ci chodzi, a jakprezes ogłosi cały skład jednego dnia to co powiesz , każdy kub ma swoją politykę

Czy ja napisałem że mi.Wyluzuj panie prezesie bo ci zwieracze puszczą.A pan prezes to jakie ma doświadczenie,chyba w organizowaniu zawodów na globusie[TRENUJ Z MISTRZEM] a nie w żużlu, Honorowy dał mu prace bo biedakowi nic nie wychodziło.To raczej spotkali się w piaskownicy.
Jedyna osoba co się znała właśnie dała sobie spokój widząc co się dzieje.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1146 Postautor: kibicLBN » 26 listopada 2013, o 10:25

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

meesha
Trener
Kontakt:

#1147 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 11:00

A pewien jesteś, że to wyłącznie z powodu prezesa czy tak tylko farmazony wypisujesz?

Domingez

#1148 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 11:09

Domingez

#1149 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 11:10

meesha pisze:

A pewien jesteś, że to wyłącznie z powodu prezesa czy tak tylko farmazony wypisujesz?

A jak bym wiedział to co.A ty wiesz że to nie przez to co się dzieje.

meesha
Trener
Kontakt:

#1150 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 11:16

A co się dzieje? :D
I tak możemy bez końca :p
A Dariusz Sprawka nie jest ani jedynym, ani najważniejszym powodem odejścia Jacka Ziółkowskiego od "działaczowania". Oczywiście z tego co mi wiadomo z lektury wywiadów i rozmów z tym ostatnim. No ale w głowie mu nie siedzę...