Pozaligowe występy lubelskich zawodników
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
A może to jest właśnie to czego mu potrzeba czyli startów i treningów. Bo z tego co wiem to nie miał okazji po tym upadku do wielu startów.
Jakby każdy miał podchodzić do tego że szkoda silników to by treningów nie jeździli, to jest sport trzeba jeździć żeby być 'w gazie' a poza tym usterki z motocyklami są w ten sport wkalkulowane
. Siergiej to dobry zawodnik i na pewno się odnajdzie i będzie śmigał jak na początku sezonu. Musi wszystko dopracować, przecież po tym upadku u nas miał już skasowane dwa motocykle.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
to była ironia
jakoś nie chce mi się wierzyć w tą historyjkę
"Życie to jazda"
Jak człowiek już coś robi to chciałby robić to najlepiej, wątpię żeby Darkin miał na odwrót.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- kmzlublinfan
- Senior
Mało tego wszyscy nasi zawodnicy potrzebują się rozjeździc. Ostatnio przed meczem z Piłą w ogóle nie jeździli, nawet treningów. Wszyscy wiemy dlaczego 
Dzis w Rawiczu el. MPPK. Moim zdaniem gdybysmy pojechali z Puzonem i Baranem, byłyby szanse na awans do finału, a to już byłoby coś. Z Rempałą czarno to widze.
Awizowane składy:
RKS Kolejarz Rawicz
1. Marcin Nowaczyk
2. Tomasz Łukaszewicz
Speedway Wanda Kraków
3. Grzegorz Stróżyk
4. Bartosz Szymura
Unia Leszno
5. Sławomir Musielak
6. Damian Baliński
PSŻ Lechma Poznań
7. Adam Skórnicki
8. Norbert Kościuch
Tauron Azoty Tarnów
9. Krzysztof Kasprzak
10. Sebastian Ułamek
Lubelski Węgiel KMŻ
11. Tomasz Rempała
12. Mariusz Puszakowski
20. Karol Baran
Caelum Stal Gorzów
13. Łukasz Cyran
14. Paweł Zmarzlik
Awizowane składy:
RKS Kolejarz Rawicz
1. Marcin Nowaczyk
2. Tomasz Łukaszewicz
Speedway Wanda Kraków
3. Grzegorz Stróżyk
4. Bartosz Szymura
Unia Leszno
5. Sławomir Musielak
6. Damian Baliński
PSŻ Lechma Poznań
7. Adam Skórnicki
8. Norbert Kościuch
Tauron Azoty Tarnów
9. Krzysztof Kasprzak
10. Sebastian Ułamek
Lubelski Węgiel KMŻ
11. Tomasz Rempała
12. Mariusz Puszakowski
20. Karol Baran
Caelum Stal Gorzów
13. Łukasz Cyran
14. Paweł Zmarzlik
Speedway pisze:Dzis w Rawiczu el. MPPK. Moim zdaniem gdybysmy pojechali z Puzonem i Baranem, byłyby szanse na awans do finału, a to już byłoby coś. Z Rempałą czarno to widze.
Toz przeciez Puzon i Baran tez jada. Chyba,ze cos sie zmienilo w tej kwestii?
Czas na zmiany :]
No przecie sam wkleił składy 
Tyle, że to Baran powinien być w "podstawowym składzie", a nie Tomasz
Lubelski Węgiel KMŻ
11. Tomasz Rempała
12. Mariusz Puszakowski
20. Karol Baran
Tyle, że to Baran powinien być w "podstawowym składzie", a nie Tomasz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Niech jadą wszyscy po kilka biegów, potestują ustawienia przełożeń, pozapisują w kajecik, a nuż tor będzie podobny na lidze i będzie jak znalazł w rewanżu
Dlatego myślę, że to jest główny powód, że jadą do Rawicza we trzech.
O awans i tak będzie ciężko, aczkolwiek niech powalczą.
O awans i tak będzie ciężko, aczkolwiek niech powalczą.
ciezko o awans? Tarnow jest zdecydowanym fawotytem ale ze Skora i Kosciuchem oraz Musielakiem (Balinski raczej poza zasiegiem) mozna powalczyc
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jeśli rzeczywiście chłopaki pojechali tam we trzech to są dwie możliwości. Po pierwsze ustalmy, że jedziemy po awans. Nie wiem czy regulamin jest taki jak w lidze ale jeśli tak to już zrobiono błąd. Karol i Puzon aka opolski Puszak
powinni jechać z podstawowego, a Tomek z rezerwy. Daje to obraz siły naszej i innych drużyn w pierwszej fazie zawodów. Jeśli będzie szło słabo i szans na awans nie będzie wtedy można zacząć puszczać Rempałę. Chyba, że jest założenie jechać treningowo to nie ma chyba żadnej różnicy bo i tak zawodnicy się podzielą startami.
"Życie to jazda"
No a co? łatwo? ciężko nie oznacza, że nie dadzą rady, ale będzie ciężko. Skóra i Kościuch to nie byle jacy zawodnicy (obaj mają średnie w I-szej dziesiątce I ligi), nie mówiąc o "jaskółkach"
Ostatnio zmieniony 26 maja 2010, o 14:39 przez jerry78, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak Puzon dobrze strzeli w 1 starcie to ze 3pkt można na Tarnowie zrobić
Reszta jest jak najbardziej do pokonania
Mam nadzieję, że to Karol będzie jechał z Mariuszem w większości biegów. Chyba,że nie ma napinki na awans
Mam nadzieję, że to Karol będzie jechał z Mariuszem w większości biegów. Chyba,że nie ma napinki na awans
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Boobi pisze:Jeśli rzeczywiście chłopaki pojechali tam we trzech to są dwie możliwości. Po pierwsze ustalmy, że jedziemy po awans. Nie wiem czy regulamin jest taki jak w lidze ale jeśli tak to już zrobiono błąd. Karol i Puzon aka opolski Puszakpowinni jechać z podstawowego, a Tomek z rezerwy. Daje to obraz siły naszej i innych drużyn w pierwszej fazie zawodów. Jeśli będzie szło słabo i szans na awans nie będzie wtedy można zacząć puszczać Rempałę. Chyba, że jest założenie jechać treningowo to nie ma chyba żadnej różnicy bo i tak zawodnicy się podzielą startami.
wydaje mi sie, ze Baran moze od pierwszego biegu zastepowac Rempale
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wiem,wiem. Tylko chodzi mi o to, że gdy będzie go zastępował od pierwszego biegu i wyjdzie z tego kicha to zabierze Tomkowi starty. W tym samym czasie Puzon będzie jechał wszystkie biegi. Wtedy wyjdzie nierówna il. biegów a chyba po to tam jechali we 3 co też trochę kosztuje, żeby pojeździć każdy jak najwięcej. Ale to już takie moje osobiste przemyślenia 
"Życie to jazda"
Można to zrobić tak, że każdy pojedzie po 4 razy, żadna filozofia 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Boobi pisze:Wiem,wiem. Tylko chodzi mi o to, że gdy będzie go zastępował od pierwszego biegu i wyjdzie z tego kicha to zabierze Tomkowi starty. W tym samym czasie Puzon będzie jechał wszystkie biegi. Wtedy wyjdzie nierówna il. biegów a chyba po to tam jechali we 3 co też trochę kosztuje, żeby pojeździć każdy jak najwięcej. Ale to już takie moje osobiste przemyślenia
kompletnie nie wiem o co Ci chodzi
METHANOL ADVENTURE TEAM
dobra nie ważne
może Ci wytłumaczę live jak będę pamiętał 
"Życie to jazda"
sting126 pisze:Speedway pisze:Dzis w Rawiczu el. MPPK. Moim zdaniem gdybysmy pojechali z Puzonem i Baranem, byłyby szanse na awans do finału, a to już byłoby coś. Z Rempałą czarno to widze.
Toz przeciez Puzon i Baran tez jada. Chyba,ze cos sie zmienilo w tej kwestii?
Zmylil mnie tytuł newsa na stronie KMŻ. Brzmiał "Dziś Rempała i Puszakowski wystąpią w Rawiczu". A teraz już w tymże tytule pojawił sie i Baran
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Po Twoim poście na zuzel.info został tenże tytuł uzupełnionySpeedway pisze:Zmylil mnie tytuł newsa na stronie KMŻ. Brzmiał "Dziś Rempała i Puszakowski wystąpią w Rawiczu". A teraz już w tymże tytule pojawił sie i Baran
3. Kasprzak, Ułamek, Puszakowski, Rempała (w/2min)
Czyzby Puzon sam pojechał? Wstyd w Polske w ogóle ruszać jak to ma tak wyglądać.
Czyzby Puzon sam pojechał? Wstyd w Polske w ogóle ruszać jak to ma tak wyglądać.
- Łoptymista
- Trener
pIerwsze śliwki robaczywki./ Zobaczymy co będzie dalej. Sam nie jedzie skoro w potwierdzonych składach są Baran i TRrrrrrrr
Czy na zawody pojechał trener?
Rempała to jest gośc 0,0 tylko pogratulować.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Rempala jest na poziomie mniej wiecej Rembasa wiec nie rozumiem o co pretensje 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych