Treningi
Re: Treningi
Smierdzi tutaj troche tym, no, odgrzewanym kotletem. Chyba nieswiezym.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Rzecz w tym,że w Zielonej Górze (może z wyjątkiem juniora Jeleniewskiego) zawiedli wszyscy,natomiast nieprawdą jest że w Lublinie dobrze radził sobie tylko Karlsson.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W Lublinie pogubilismy sporo glupich punktów szczegolnie na ostatnich metrach
Jesli chodzi o plynnosc jazdy wtedy na torze to z tego co pamietam Karlsson nie mial sobie rownych, jesli chodzi o zdobycze punktowe to mocno zapunktowal tez Piszcz ale i pozostali zawodnicy swoje dorzucili a gdyby nie wspominane starty punktow mogli dorzucic jeszcze wiecej.
harry pisze:No nie jest wesoło. Ktoś czegoś nie dopilnował i na zimę zostawiono zabronowany tor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ktoś? Nie żebym się czepiał, ale ciekawe kto?? Chyba zima nie zaskoczyła nikogo w tym roku...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
istred pisze: a być może poprostu przez pogodę mogliśmy spokojnie rozjechać Zieloną w Lublinie do 30 a wtedy różnie mogło być w Zielonej...
Nie przesadzajmy. Pragne przypomniec, ze juz na samym poczatku spotkania odpadl Lee. Gdyby jechal cale spotkanie to prawdopodobnie Falubaz zrobil by u nas kolo 40-42 pkt i nie bylo by wogole tematu. W Zielonej zawiodl przede wszystkim Piszcz i Peter, tutaj nawet nie mamy nad czym dyskutowac. Dajmy juz z reszta wogole spokoj, po cholere odgrzewac stare kotlety ?
Trzeba teraz zrobić nasz tor do użytności i oby pogoda dopisała,bo jakby nie patrzeć trzeba trenować,trenować,trenować żeby póżniej nie było wymówek
To nie tylko tor wymaga naprawy. Banda też: wymiana desek, połatanie siatki, przegląd dmuchanej, a pogoda wcale w tym nie przeszkadza. Myślę, że znajdą się osoby chetne do pomocy.
"Dobry nie musi trenowac, a slabemu trening nic nie pomoze" 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Po zimowej przerwie wydaje się być zasadne ponowne oswojenie zawodników z motocyklami,prędkością,torem.Jeśli to już będą mieli za sobą to w ramach treningów zdecydowanie wskazane są sparingi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal na prezesa!
benim pisze:To nie tylko tor wymaga naprawy. Banda też: wymiana desek, połatanie siatki, przegląd dmuchanej, a pogoda wcale w tym nie przeszkadza. Myślę, że znajdą się osoby chetne do pomocy.
Spoko. W tym tygodniu rozstrzygnie się sprawa toromistrza, który zaraz bierze sie do roboty.
Dużo gorszą sprawą wydaje się być przebudowa łuków. Mam nadzieję, ze spotkanie poniedziałkowe z prezydentem zakończy etap papierkowy a prezydent w koncu podejmie decyzję
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No i jak, decyzja o przebudowie toru już podjęta??
W prognozie pogody długoterminowej wreszcie od poniedziałku temperatura ma być dodatnia,
także zapewne coraz bliżej prac torowych i wyczekiwanych treningów
W prognozie pogody długoterminowej wreszcie od poniedziałku temperatura ma być dodatnia,
także zapewne coraz bliżej prac torowych i wyczekiwanych treningów
a ja slyszalem w prognozie dlugoterminowej, ze snieg i ogolnie mokro ma byc do polowy marca... 
"Życie to jazda"
Oby nie 
Oby tylko przed meczem stadionu nie zalalo jak 3 lata temu 
U nas zawsze cuda na kiju sa. Jak nie zalanie to zapadajace ciemnosci.
harry pisze:Spoko. W tym tygodniu rozstrzygnie się sprawa toromistrza, który zaraz bierze sie do roboty.
Rozstrzygnela sie? Wzial sie?
Z tego co mi wiadomo toromistrzem został pan Mietek Ziętek. A czy się wziął do roboty to nie wiem. Ale myślę że tak, bo przy bandzie jest sporo do roboty. Tor będzie przebudowywany to i tak przy nim na razie nie ma co robić.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ge(L)o pisze:U nas zawsze cuda na kiju sa. Jak nie zalanie to zapadajace ciemnosci.
He, he jakie cuda???
Zapadajace ciemnosci akurat wyszly na dobre 
Nooo. To moze zawsze robmy mecze o 18, preparujmy tor tak, zeby goscie nie wiedzieli o co chodzi do 8.biegu i wszyscy beda zadowoleni.
Ale temat jest o treningach. Wiec kiedy pierwszy ?
Ale temat jest o treningach. Wiec kiedy pierwszy ?
Raczej nie dojdzie do sparingu z Rzeszowem w wyznaczonym wcześniej terminie, ponieważ w tym czasie zawodnicy Rzeszowa zdecydowali się na treningi na Węgrzech.
To może zorganizujmy jakiś turniej indywidualny lub parowy
? Jak nigdy możemy sobie na to pozwolić bazując na zawodnikach
tylko z kadry naszego zespolu.
tylko z kadry naszego zespolu.