Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1226 Postautor: Gelo » 8 lutego 2006, o 09:01

wojteko pisze:
Gelo pisze: Hala targowa w Parku Ludowym postawiona jest na palach i ponoć strasznie "chodzi"

to aby patrzec jak i tam sie dach niebawem zawali :cry: :shock:

Żebyś wiedzial, że kilka osób ma pełne gacie ze strachu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1227 Postautor: grzesieck » 8 lutego 2006, o 09:03

ostatnio dosyc "modne" jest zawalanie sie roznego rodzaju hal i fabryk, moze chociaz w tym lublin dorowna reszcie kraju :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#1228 Postautor: Koper » 8 lutego 2006, o 10:50

Lublin_Fan pisze:
Ps. Koper, spokojnie :)

Pozdr.
Spokojny to ja bede kiedy miasto po uzyskaniu dofinansowaniu z UE rozpocznie budowe stadionu o pojenmnosci 20 tys ludzi, pselniajacego wszelkie wymogi FIM :wink:

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#1229 Postautor: maestro76 » 8 lutego 2006, o 10:51

przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate :!:
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1230 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 10:52

A ja poprosze oswietlenie 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1231 Postautor: Gelo » 8 lutego 2006, o 10:56

maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate :!:

Jak to dobrze, że są na świecie jeszcze rozsądni ludzie.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1232 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 10:58

Gelo pisze:
maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate :!:

Ale coraz mniej ich juz Gelu. Tylko Ty i od czasu do czasu ktos przez przypadek Ci dorowna :wink:
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2006, o 11:09 przez Cooper, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1233 Postautor: Gelo » 8 lutego 2006, o 11:01

Cooper pisze:
Gelo pisze:

Ale co raz mniej ich juz Gelu. Tylko Ty i od czasu do czasu ktos przez przypadek Ci dowrowna :wink:

Z pewnością młodociani fani Frankowa nie są w stanie mi dorównać... i innym rozsądnym również.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1234 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 11:07

Gelo pisze:
Cooper pisze:
Gelo pisze:

Ale co raz mniej ich juz Gelu. Tylko Ty i od czasu do czasu ktos przez przypadek Ci dowrowna :wink:

Z pewnością młodociani fani Frankowa nie są w stanie mi dorównać... i innym rozsądnym również.

Ide na most, no future for me. Jestem jednostka spoleczna gorszej kategorii :( Nowy PISuarowski rzad na pewno nie pozwoli egzystowac mi w spoleczenstwie inteligentow i podstarzalych fanow Karlssona. Jej, moze chociaz wprowadza jakies krematoryjne albo cos, zeby mamie cos po mnie zostalo...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1235 Postautor: Gelo » 8 lutego 2006, o 11:12

Ide na most, no future for me. Jestem jednostka spoleczna gorszej kategorii :( Nowy PISuarowski rzad na pewno nie pozwoli egzystowac mi w spoleczenstwie inteligentow i podstarzalych fanow Karlssona. Jej, moze chociaz wprowadza jakies krematoryjne albo cos, zeby mamie cos po mnie zostalo...

Nie kompromituj się chłopcze - chcesz sobie podystutowac to poszukaj partnera w okolicznej piaskownicy. Moze znajdziesz partnera do dyskusji o Frankowie - chociaż będzie cieżko.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1236 Postautor: Cooper » 8 lutego 2006, o 11:16

Gelo pisze:

Nie kompromituj się chłopcze - chcesz sobie podystutowac to poszukaj partnera w okolicznej piaskownicy. Moze znajdziesz partnera do dyskusji o Frankowie - chociaż będzie cieżko.

Mistrzu taniej dyskusji, o co walczysz? Wlasnej klasy i stylu nie da sie nauczyc. Bo klasa to pokora i szacunek wobec innych, ironia celna lecz nie obrazliwa. A Tobie tego brakuje.
Mysle, ze dla swojego dobra powinienes zaprzestac pisania na tym forum. Takie nieustanne znizanie sie przez Ciebie do poziomu prezentowanego przez wiekszosc uzytkownikow, moze miec dla Ciebie nieodwracalne skutki. Dla nas niestety tez...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1237 Postautor: Gelo » 8 lutego 2006, o 11:23

Mistrzu taniej dyskusji, o co walczysz?

O nic nie walczę. Od dłuszego czasu starasz się mnie zaczepiać - i ch... wie po co? Jak trzeba coś mądrego odpowiedzieć to argumentów brak. - ogon pod siebie - nie ma. Ale to w sumie nie mój problem.
wlasnej klasy i stylu nie da sie nauczyc. Bo klasa to pokora i szacunek wobec innych, ironia celna lecz nie obrazliwa.

O widzisz!!! W swojej grupie starszaków już możesz być przywódcą. Tak trzymać.
Mysle, ze dla swojego dobra powinienes zaprzestac pisania na tym forum. Takie nieustanne znizanie sie przez Ciebie do poziomu prezentowanego przez wiekszosc uzytkownikow, moze miec dla Ciebie nieodwracalne skutki. Dla nas niestety tez...

Chciałeś się wysilić ale coś nie za bardzo wyszło. Gdyby nie ferie namówił bym Cię do posiedzienia w książkach. A tak niestety z nudów i kompleksów będziesz szukał czego by się przyczepić w stylu pseudocynicznym. Ale słabe to jest.
Ostatnio zmieniony 8 lutego 2006, o 11:53 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.