Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#126 Postautor: ravajas » 27 lipca 2004, o 12:05

zobaczcie :):)

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28838395

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#127 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 12:18

No raczej bez żenady rzuca się tu ochoczo oskarżeniami, Ty też się tego nie wystrzegłeś.

Nie wystrzegłem się i wcale sie z tym nie kryję. Oskarżam go o puszczenie trzech meczów a na jakiej podstawie - juz wyjasnilem.
Teraz już rozumiem (znów Twoje posty pojawiają się "na raty" - rozrastają się lub zmieniają, bez adnotacji o dokonanej zmienie - ostatni post pojawił się na początku jako jedno zdanie).

moze za szybko czytasz, nawet nie zdąże zebrac mysli? Chyba lepiej edytowac tekst niz wpisywać po jednym zdaniu jedno pod drugim. A adnotacje o zmnianie znajdziesz zawsze na dole.
Gawrzyk i Harry na bieżąco informowali o przekazanych Śledziowi pieniądzach, jego planach i przedsięwzięciach...

I to wszystko prawda. Ale w żaden sposób nie obala to przypuszczeń o sprzedaniu meczów.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, o 12:22 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Geest
Senior

#128 Postautor: Geest » 27 lipca 2004, o 12:19

Gelo pisze:Dlatego nikt nie próbuje udowadniać sprzedania meczu. A czy zdrowy rozsądek podpowiada to czy tamto? Mi podpowiada, że sprzedał Rzeszowowi dwumecz i mecz w Grudziądzu

a moze i trojmecz, pozyjemy zobaczymy:P

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#129 Postautor: Scream » 27 lipca 2004, o 12:26

Geest pisze:a moze i trojmecz, pozyjemy zobaczymy:P

czyli wierzysz ze Sledz w sytuacji jaka jest na dzien dzisiejszy moze skutecznie walczyc i to akurat jego punkty rywal mialby kupowac ??
chyba predzej juz do Jurka by sie zglosili :P

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#130 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 12:30

Scream pisze:
Geest pisze:a moze i trojmecz, pozyjemy zobaczymy:P

czyli wierzysz ze Sledz w sytuacji jaka jest na dzien dzisiejszy moze skutecznie walczyc i to akurat jego punkty rywal mialby kupowac ??
chyba predzej juz do Jurka by sie zglosili :P

No pewnie. Bo Jurek jest gorszym zużlowcem od Śledzia, też nie ma na czym jeździć, ale w Rzeszowie pojechał od Śledzia dwa razy lepiej.
Bo się cholera starał!
Raz jak wyjechał pierwszy ze startu tak dojechał.
A Śledź? Kto pamięta jak rozegrał pierwszy łuk w biegu z Kuciapą. Szkółkowicz pewno nie popełniłby takiego błędu. Normalnie powinno być 5:1 dla nas. Niestety wszystko zależało od DŚ i skończyło się na 1:5.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#131 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 12:37

A moim zdaniem to diametralnie zmienia postać rzeczy, bo jednoznacznie wskazuje, że Śledź nie dysponuje w tej chwili sprzętem, który dawałby mu jakieś argumenty w negocjacjach handlowych :)

Masz prawo tak uwazac. Ja jednak wiem jak pojechał z gorzowem (dobrze) i wiem jakiego typu kłopoty z motocyklem miał przed meczem w Rzeszowie. I zapewniam Cie że nie były to kłopoty za 1 punkt, tym bardziej że starty miał znakomite a robił wszystko (włącznie z wywożeniem Franka) zebysmy przegrali

Piotrbaz

#132 Postautor: Piotrbaz » 27 lipca 2004, o 12:43

heh.. nie ma co bluzgac na sledzia bo ani on tu nie wchodzi a nawet jesli to ma nas wszystkich w dupie..

sledz... gdy przyszedł znowu do lublina stał sie na nowo moim idolem.. jednak ten sezon a dokłądnie jego druga częsc pokazuje ze troche nietrafiłem.. :( coz... tak bywa

a co do tych transparentów.. :arrow:

mozna by cos takiego zrobic ale mysle ze to heh.. g**no da :wink:

"Åšledz - Sprzedawca roku"
"Dariusz Śledź - handlowiec roku"
"Śledź za morze"
"Rybom już dziękujemy"

te są najlepsze..;] mozna dac tesh " ...Ryby głosu nie mają" :wink:

a jak to zobaczy to albo wypnie tyłek do nas i pojdzie do swoich koników albo sie puknie w ten leb glupi i wyczaruje kase na nowe motocykle...

mozna dac sledziowi jedna szanse.. jak w jeszcze jakim mecuz przywiezie poniezj 9 ptk leci z zespołu...

Michael

#133 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 12:50

Eeee tam 9pkt. Za takie przewaly i jazde to powinno byc tu min.12 pkt. do konca roku.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#134 Postautor: Kubbas » 27 lipca 2004, o 12:54

Piotrek pisze:"Åšledz - Sprzedawca roku"
"Dariusz Śledź - handlowiec roku"
"Śledź za morze"
"Rybom już dziękujemy"

Az sie nie chce czytac tych wszystkich waszych postow w ktorych najezdzacie na Darka.
Widzicie co wy robicie ? Przez ponad 1,5 sezonu jezdzil bardzo dobrze (ryzukujac dla nas- Kibicow) i wszyscy go kochali a teraz gdy wyraznie mu nie idzie to mieszacie go z blotem i wyzywacie od najgorzych - bez przesady.
Mozna wyrazic swoje niezadowolenie ale czy to jest powod zeby az tak na niego najezdzac?? Czy tak zachowuja sie prawdziwi kibice?

Napewno swoja postawa przekonacie Darka ze warto narazac zycie dla takich kibicow. Bijecie brawo jesli przyjedzie na 1 miejscu a prawie zabijacie gdy przyjedzie ostatni.
I nie piszcie tutaj ze to jego wina itd. bo juz sie tego czytac nie chce.
Trudno Darek popelnil blad ale chyba nie robil tego po to zeby oslabic druzyne.
Czy macie jakies dowody o to ze sprzedal mecZ?
Ja jestem przekonany ze Darek nigdy by tego nie zrobil a wy juz jestescie przekonani o tym.

Mam nadzieje ze Sledzik dojdzie wreszcie do ladu ze sprzetem i pokaze wszystkim "swoim fanom" na co go stac. Bo jestem przekonany przyczyna jego slabszej dyspozycji lezy tylko i wylacznie w sprzecie.!!

Ps. Zaraz sie okaze ze w tym sezonie jelen tez sprzedal wszystkie mecze nie wspominajac o stefanim

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#135 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 13:00

Karlsson też powiózł Knappa w 15. biegu. Stachyra powiózł Jelenia w 14. w meczu z Rzeszowem w Lublinie. Wiesz dobrze, że takie rzeczy się zdarzają.

Tak, ale akurat dobra jazda parą po wygranym starcie to największy atut Śledzia. Dobrze wiesz, że tak jest.
Nazwij mnie naiwnym, ale ja się ciągle łudzę, że to jest splot nieszczęśliwych dla Śledzia okoliczności losowych - wywołanych w dużej mierze, oczywiście, sprzętowym nieprzygotowaniem do sezonu.

A dla mnie tych okolicznosci losowych i to w najważniejszych momentach sezonu jest za duzo, zeby w nie uwierzyc.
ps. kubbas - jak ci sie nie chce czytac to nie czytaj - moze jakbys wydał bańkę na wyjazd i zobaczył na własne oczy jak ktoś z Ciebie kpi, to bys sie nie zdziwił rozgoryczeniu.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#137 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 13:19

Gawrzyk pisze:Ja w takie zbiegi okolicznosci poprostu nie wierze...

To jest nas, niedowiarków, więcej.
Smutne jest to, że możemy tak zapisać jeszcze ileś stron a tego co szkodnik Śledź naniszczył już się zmienić nie da.

peterix
Szkółkowicz

#138 Postautor: peterix » 27 lipca 2004, o 13:23

Kubbas - dzięki za twój głos!!! Już myślałem że tu nikt się nie wychyli poza bełkot Typu: "Sprzedał" "Złodziej" "Wyp.....do Rzeszowa" itd.
"Brawo!" prawdziwi "kibice" z Lublina. Wczoraj kochany Darek liderem drużyny - dziś gnojem do oplucia. Czytając forum widać, że jedyne na co Darek może liczyć to słowa otuchy spoza Lublina. Zapomnieliście dziesiątki "trójek" dla Motoru i TŻ!?
Czy wy naprawdę wierzycie, że Ryba sprzedał jakikolwiek mecz?
Skąpstwo nie popłaca - fakt. Zamiast na silniki sara poszła na... no właśnie. Niech Darek przedstawi w klubie faktury i wszystko będzie jasne! A może niech Śledzio sam się wypowie i to wyjaśni w jakiejś gazecie?? O forum nie wspomnę....
Darek wierzÄ™ w Ciebie i trzymam kciuki!!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#139 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 13:26

peterix pisze:Kubbas - dzięki za twój głos!!! Już myślałem że tu nikt się nie wychyli poza bełkot Typu: "Sprzedał" "Złodziej" "Wyp.....do Rzeszowa" itd.
"Brawo!" prawdziwi "kibice" z Lublina. Wczoraj kochany Darek liderem drużyny - dziś gnojem do oplucia. Czytając forum widać, że jedyne na co Darek może liczyć to słowa otuchy spoza Lublina. Zapomnieliście dziesiątki "trójek" dla Motoru i TŻ!?
Czy wy naprawdę wierzycie, że Ryba sprzedał jakikolwiek mecz?
Skąpstwo nie popłaca - fakt. Zamiast na silniki sara poszła na... no właśnie. Niech Darek przedstawi w klubie faktury i wszystko będzie jasne! A może niech Śledzio sam się wypowie i to wyjaśni w jakiejś gazecie?? O forum nie wspomnę....
Darek wierzÄ™ w Ciebie i trzymam kciuki!!

Stary obudź się! On robi z nas wszyskich frajerów!
Jak chcesz postaw Śledziowi ołatarzyk, pomódl się do niego i niech na tym to się kończy.
Fak, że ileś tam biegów wygrał. Ale swoją postawą zniszczył cały szacunek jaki można było mieć do niego.
Wywiady? Facet zawsze mówi to samo. To samo plótł we Wrocku, później w Rybniku i na koniec u nas. "Braki sprzętowe, ale chcę wygrywać" bleee

foremniak

#140 Postautor: foremniak » 27 lipca 2004, o 13:29

aj śledziu, śledziu przestań nas kibiców nabijać w butelkę i jedź sobie pojeździć na konikach, bo na motorze ścigasz się jak gumowy janek :!:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#141 Postautor: Kubbas » 27 lipca 2004, o 13:31

Gawrzyk pisze:Mozna by go usprawiedliwiac gdyby np ze startu wychodzil ostatni. Ale darus nawet pozorów nie potrafi zachować. To co zrobil w wyscigu szostym w Rzeszowie to pokaz tego jak sie puszcza gości przed siebie...takich przykladow jest jeszcze wiele.

Ja w takie zbiegi okolicznosci poprostu nie wierze...

A dlamnie bylo by dziwne jesli by zostawal na starcie poniewaz jak wiemy Darek jest doskonalym startowcem. A to ze sprzet "nie jedzie" na trasie to juz inna sprawa.
Mowicie tutaj ze nie walczy itd. A czy np. w tamtym sezonie walczyl ?
nie bo w tamtym sezonie mial poprostu lepszy sprzet i po starcie uciekal (nawet za bardzo nie musial bronic sie przed rywalami).

Wychodzi na to ze Jurek tez sprzedaje mecze bo po wygranym starcie bardzo czesto traci pozycje

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#142 Postautor: Kubbas » 27 lipca 2004, o 13:39

Łoptymista pisze:Stary obudź się! On robi z nas wszyskich frajerów!
Jak chcesz postaw Śledziowi ołatarzyk, pomódl się do niego i niech na tym to się kończy.
Fak, że ileś tam biegów wygrał. Ale swoją postawą zniszczył cały szacunek jaki można było mieć do niego.
Wywiady? Facet zawsze mówi to samo. To samo plótł we Wrocku, później w Rybniku i na koniec u nas. "Braki sprzętowe, ale chcę wygrywać" bleee

Ale czy ktos kaze Ci mu kibicowac? Przeciez nikt Ci nie kaze. Mozesz tez go nie lubic. Ale "kibice"- przestancie go wyzywac od najgorszych h... itd na publicznym forum za to ze slabo pojechal w kilku meczach.
Co pomysli sobie o was Sledz jak to przeczyta? albo tez inny zawodnik- bo jestem pewnien ze gdyby karlsson zaczal przywozic same zera to mimo ze teraz jest uwielbiany bo kibice kazali by mu wypier... z lublina

peterix
Szkółkowicz

#143 Postautor: peterix » 27 lipca 2004, o 13:52

"Prawdziwi kibice" zawsze znajdą sobie pretekst by kogoś wyzwać od chu... , rzucić butelkę na tor czy krzyknąć "wypie....." Nie ważne co wczoraj - liczy się tylko dziś. Kiedyś zjebę zbierał Jeleń (już ok?), wcześniej Jurek, teraz Śledzio i Franek. Kto następny Peter czy Grzesiek? Tak naprawdę to chciałbym, żeby Stachyra wystawił w Gdańsku za Darka Trumnę i wyleczył go żużla, a was z nadziei jakie w nim pokładacie (ciekawe skąd podstawy ku temu). Pozdro dla prawdziwych kibiców!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

ermen
Zawodowiec

#144 Postautor: ermen » 27 lipca 2004, o 14:10

Kubass pamiętaj, że łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Szanuje Śledzia za jego jazdę sprzed paru lat (patrz mój poprzedni post w tym temacie). Ale w ostatnich meczach zawiódł na całej linii. Daleki jestem od wyzywania go od najgorszych, ale nie możemy żyć tym co było dziesięć lat temu.
Włodarze PZPN i redaktorzy w TVP żyją ciągle sukcesami piłkarzy Górskiego sprzed trzydziestu lat.
Czy my tak samo mamy chwalić go za to co było dziesięć-piętnaście lat temu??!!
Ciekaw jestem decyzji Zarządu Klubu w jego sprawie. Może wtedy będziemy potrafili odpowiedziec na wcześniej postawione przeze mnie pytanie
ermen pisze:Czy brak sprzętu to nieodpowiedzialność zawodnika, skąpstwo, czy po prostu GŁUPOTA??!!

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#145 Postautor: Erwin » 27 lipca 2004, o 14:18

Przecież nikt go nie chwali za to jak jeździ, ale również nie wszyscy będą na niego wjeżdżać, jestem w grupie ludzi którzy sądzą że Śledź jednak tych meczów nie sprzedał, być może zaniedbał całkowicie sprawy sprzętowe, ale wątpie żeby mial sprzedac jakis mecz. Przestańcie w koncu kminic jakieś bezmyślne hasła i dajcie spokoj z transpartentem bo to jest nie na miejscu :roll:

ermen
Zawodowiec

#146 Postautor: ermen » 27 lipca 2004, o 14:24

Ja również nie wierze w brednie o sprzedanych meczach. Po prostu gościu bezmyślnie zaniedbał sprzęt. Miał kasę, co z nią zrobił??
Tak po prawdzie to dziwię się troche Klubowi. Dlaczego nikt nie zareagował, gdy było wiadomo, ze pieniądze zamiast na sprzęt poszły na busa.......

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#147 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 14:26

peterix pisze:"Prawdziwi kibice" zawsze znajdą sobie pretekst by kogoś wyzwać od chu... , rzucić butelkę na tor czy krzyknąć "wypie....." Nie ważne co wczoraj - liczy się tylko dziś. Kiedyś zjebę zbierał Jeleń (już ok?), wcześniej Jurek, teraz Śledzio i Franek. Kto następny Peter czy Grzesiek? Tak naprawdę to chciałbym, żeby Stachyra wystawił w Gdańsku za Darka Trumnę i wyleczył go żużla, a was z nadziei jakie w nim pokładacie (ciekawe skąd podstawy ku temu). Pozdro dla prawdziwych kibiców!

Czy prawdziwy kibic ma być ślepy i głuchy?!
Jak ktoś daje dupy na całej linii to dlaczego nie mamy prawa nazywać tego po imieniu. Jak ktoś załsuguje na zjebke to powinien ją dostawać. Nie ważne czy jest to Karlik czy Śledzio.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#148 Postautor: Erwin » 27 lipca 2004, o 14:28

Dlatego szanuje G. Knappa który pocina na mecze mercedesem z przyczepką i daję jakoś radę, a i ambicji mu odmowic nie mozna, poprostu tacy zawodnicy powinni jeździć na żużlu.
Śledzio zawalił sprawy sprzętowe a jak wiadomo sprzęt to ponad 50% sukcesu w tym sporcie :x

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#149 Postautor: dilucio » 27 lipca 2004, o 14:32

oj darek kiedyś byleś niezla walcząca rybka teraz niezła z ciebie sprzedajaca mecze cipka !!
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, o 14:36 przez dilucio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#150 Postautor: kuki » 27 lipca 2004, o 14:38

Może zrobimy flage:

Dariusz pakeże pokaż nam jak robisz w każdym meczu po zerze
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ