http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28838395
pozdrawia:
Rafał Borowski
No raczej bez żenady rzuca się tu ochoczo oskarżeniami, Ty też się tego nie wystrzegłeś.
Teraz już rozumiem (znów Twoje posty pojawiają się "na raty" - rozrastają się lub zmieniają, bez adnotacji o dokonanej zmienie - ostatni post pojawił się na początku jako jedno zdanie).
Gawrzyk i Harry na bieżąco informowali o przekazanych Śledziowi pieniądzach, jego planach i przedsięwzięciach...
Scream pisze:Geest pisze:a moze i trojmecz, pozyjemy zobaczymy:P
czyli wierzysz ze Sledz w sytuacji jaka jest na dzien dzisiejszy moze skutecznie walczyc i to akurat jego punkty rywal mialby kupowac ??
chyba predzej juz do Jurka by sie zglosili
A moim zdaniem to diametralnie zmienia postać rzeczy, bo jednoznacznie wskazuje, że Śledź nie dysponuje w tej chwili sprzętem, który dawałby mu jakieś argumenty w negocjacjach handlowych
Piotrek pisze:"Åšledz - Sprzedawca roku"
"Dariusz Śledź - handlowiec roku"
"Śledź za morze"
"Rybom już dziękujemy"
Karlsson też powiózł Knappa w 15. biegu. Stachyra powiózł Jelenia w 14. w meczu z Rzeszowem w Lublinie. Wiesz dobrze, że takie rzeczy się zdarzają.
Nazwij mnie naiwnym, ale ja się ciągle łudzę, że to jest splot nieszczęśliwych dla Śledzia okoliczności losowych - wywołanych w dużej mierze, oczywiście, sprzętowym nieprzygotowaniem do sezonu.
peterix pisze:Kubbas - dzięki za twój głos!!! Już myślałem że tu nikt się nie wychyli poza bełkot Typu: "Sprzedał" "Złodziej" "Wyp.....do Rzeszowa" itd.
"Brawo!" prawdziwi "kibice" z Lublina. Wczoraj kochany Darek liderem drużyny - dziś gnojem do oplucia. Czytając forum widać, że jedyne na co Darek może liczyć to słowa otuchy spoza Lublina. Zapomnieliście dziesiątki "trójek" dla Motoru i TŻ!?
Czy wy naprawdę wierzycie, że Ryba sprzedał jakikolwiek mecz?
Skąpstwo nie popłaca - fakt. Zamiast na silniki sara poszła na... no właśnie. Niech Darek przedstawi w klubie faktury i wszystko będzie jasne! A może niech Śledzio sam się wypowie i to wyjaśni w jakiejś gazecie?? O forum nie wspomnę....
Darek wierzÄ™ w Ciebie i trzymam kciuki!!
Gawrzyk pisze:Mozna by go usprawiedliwiac gdyby np ze startu wychodzil ostatni. Ale darus nawet pozorów nie potrafi zachować. To co zrobil w wyscigu szostym w Rzeszowie to pokaz tego jak sie puszcza gości przed siebie...takich przykladow jest jeszcze wiele.
Ja w takie zbiegi okolicznosci poprostu nie wierze...
Åoptymista pisze:Stary obudź siÄ™! On robi z nas wszyskich frajerów!
Jak chcesz postaw Śledziowi ołatarzyk, pomódl się do niego i niech na tym to się kończy.
Fak, że ileś tam biegów wygrał. Ale swoją postawą zniszczył cały szacunek jaki można było mieć do niego.
Wywiady? Facet zawsze mówi to samo. To samo plótł we Wrocku, później w Rybniku i na koniec u nas. "Braki sprzętowe, ale chcę wygrywać" bleee
ermen pisze:Czy brak sprzÄ™tu to nieodpowiedzialność zawodnika, skÄ…pstwo, czy po prostu GÅUPOTA??!!
peterix pisze:"Prawdziwi kibice" zawsze znajdą sobie pretekst by kogoś wyzwać od chu... , rzucić butelkę na tor czy krzyknąć "wypie....." Nie ważne co wczoraj - liczy się tylko dziś. Kiedyś zjebę zbierał Jeleń (już ok?), wcześniej Jurek, teraz Śledzio i Franek. Kto następny Peter czy Grzesiek? Tak naprawdę to chciałbym, żeby Stachyra wystawił w Gdańsku za Darka Trumnę i wyleczył go żużla, a was z nadziei jakie w nim pokładacie (ciekawe skąd podstawy ku temu). Pozdro dla prawdziwych kibiców!