Play Off - Wybrzeże Gdańsk - Tż Lublin 60:29
Troche informacji od Gawrzyka !! Ani Sledz ani Mordel!!!! nie pojawili się na stadionie więc chyba liczyli na to ze przegramy walkowerem !!
Sład jest następujący:
1.Piszcz( będzię ZZ)
2.Franków
3.Bałabuch
4.Trumiński
5.Knapp
6.Wrona
7.Jeleniewski
Paweł coś wspominał o wniosku dyrekcji aby zawiesić Darka Sledzia do końca sezonu ... Więcej wam powie jak wroci...
Pozdrawiam
Sład jest następujący:
1.Piszcz( będzię ZZ)
2.Franków
3.Bałabuch
4.Trumiński
5.Knapp
6.Wrona
7.Jeleniewski
Paweł coś wspominał o wniosku dyrekcji aby zawiesić Darka Sledzia do końca sezonu ... Więcej wam powie jak wroci...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 8 sierpnia 2004, o 18:32 przez Gosia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Shack pisze:Erwin pisze:Do Gosi:
Jeśli Śledź z Mordelem nie zjawili się na stadionie, to jakim cudem w meczu jedzie Bałabuch, chyba, że doleciał Concordem, być może Śledź z Mordelem poprostu w tym meczu mieli nie jechać ?
ponieważ w dniu wczorajszym rozszyfrowano szajke cwaniaków
Więcej szczegółów poprosimy!!!!!!!!!!!!1
- Łoptymista
- Trener
max3 pisze:Sledzia trzeba zawiesic i ukarac go kara finansowa a na dodatek rozliczyc go z pieniedzy ,ktore dostal przed sezonem.
Dokładnie! To co wyczynia zasługuje nie tylko na kary finansowe, ale także cielesne
Nie wiem jaką umowę podpisał z klubem ale jest może w niej rozdział pt. "kary". W tej chwili niczego już tak nie pragne jak tego, żeby ten oszust śledź (mała litera to nie przypadek) dostał po dupie na każdy z możlwych sposobów. Na nic innego sobie nie zasłużył...
max3 pisze:Sledzia trzeba zawiesic i ukarac go kara finansowa a na dodatek rozliczyc go z pieniedzy ,ktore dostal przed sezonem.
Po co Śledzia zawieszać jak przecież sam nie stawia się na meczu
A tak na poważnie to po powrocie Piszcza, pewnie do składu w miejsce Darka wskoczy Seba Trumiński.
Miejmy nadzieję, że nie zatarł silnika.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Wiem, ze to nie ładnie ale teraz mnie to wali... i niech nikt nie przypomina czego on niby nie zrobił dla nas ile punktów nie przywiózl... ale kiedyś pewien KTOŚ powiedzial, że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie jak zaczyna... może nie wypłynęły one z odpowiednich ust ale są jak najbardziej trafne...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
Dlaczego jesteście tak zawiedzeni nieobecnością Sledzia w Gdansku ? Chcielibyście oglądać "komplet" w jego wykonaniu ? Tak to przynajmniej Bałabuch sobie pojezdzil, nabrał troche cennego doświadczenia. Może jego nieobecnosc jest spowodowana słabymi wynikami w ostatnich startach, a o niewystawieniu go do składu zadecydował trenejro Stachyra. (nie twierdze, ze tak jest)
- _piotrusss
- Kadrowicz
istred pisze:Dlaczego jesteście tak zawiedzeni nieobecnością Sledzia w Gdansku ? Chcielibyście oglądać "komplet" w jego wykonaniu ? Tak to przynajmniej Bałabuch sobie pojezdzil, nabrał troche cennego doświadczenia. Może jego nieobecnosc jest spowodowana słabymi wynikami w ostatnich startach, a o niewystawieniu go do składu zadecydował trenejro Stachyra. (nie twierdze, ze tak jest)
A wg. mnie to Śledzio postanowił się zabawaić i dlatego nei przyjechał na mecz... z tego co wiem to nie powieadomił klubu o swoich planach.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:A wg. mnie to Śledzio postanowił się zabawaić i dlatego nei przyjechał na mecz... z tego co wiem to nie powieadomił klubu o swoich planach.
No, nie wiem... od kilku dni "mówiło się". że Darek może nie pojedzie do Gdańska i z tego co mi wiadomo to nie zależało w całości od Darka.
Zauważcie jeszcze jedną rzecz. Dlaczego do Gdańska udał się Bałabuch ? Gdyby jechał Darek to nie można było by zrobić zastępstwa zawodnika więc Szymon jechał by niepotrzebnie.