Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#126 Postautor: Talib » 25 sierpnia 2004, o 12:40

Kamil232 napisał:

"no ja nie moge wszedłwes w link który podałem czy nie ??"

No przeczytałem i co. Stachyra mówi, że tor nie był spreparowany i był przygotowany prawidłowo, a Kaczmarek widocznie uważał, że tak nie było skoro kazał go ubijać.

"Jestes wiekszym fachowcem niz wasz trener ??"

Od Stachyry może nie, ale od Ciebie ... no nie wiem, nie wiem.

"To czemu w klubie nie pracujesz ??"

Skąd wiesz? Studiujesz mój życiorys?

I odpowiedz mi tylko na jedno pytanie. Po co w takim razie wasz klub ściągał na tamten mecz obserwatora? Dla mnie odpowiedź jest oczywista, ale będziesz pewnie twierdził, że chcieli mu zafundować wycieczkę do Lublina.

elmo jak się wybierzesz na mecz 19 to może podrzucę Ci kilka nieco trudniejszych czytanek. Nie można spoczywać na laurach i trzeba sie rozwijać cały czas (bez obrazy). :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#128 Postautor: Gelo » 25 sierpnia 2004, o 13:19

Gawrzyk pisze:
Kamil232 pisze:I mozna napisac, w druga strone juz sie zygac chce od tego zwalania na Kaczmarka, wasi zawodnicy mówią , ze to nie miało znaczenia, trener tez a wy wciąz swoje ??

Co ??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pogadaj z zawodnikami a pozniej bredz.

On zna tylko brednie kuciapy i barana. Szkoda tylko, ze musi się berbeluchą dzielić na tym forum. Czy nie mozna jakoś temu zaradzic? Nie chce niczego sugerować, ale ich admini bez powodu zamknęli nam dostęp, więc...

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#129 Postautor: Talib » 25 sierpnia 2004, o 13:57

Gelo napisał:

"Nie chce niczego sugerować, ale ich admini bez powodu zamknęli nam dostęp, więc..."

Może lepiej nie, bo nam jeszcze ściągną Kaczmarka na forum jako obserwatora.

elmo

#130 Postautor: elmo » 25 sierpnia 2004, o 14:13

Talib nie zrozumiales... ale jak sie nauczysz tego na pamiec to moze pozniej Ci pojdzie z gorki :) bo w koncu "nie mozna spoczywac na laurach..."

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#131 Postautor: Apocalips » 25 sierpnia 2004, o 14:15

Kamil232 pisze: Mam nadzieję, ze bedą mógł wypowiedzieć głoś Rzeszowski, i ze po tym poscie nie dostane odrazy bana.

Ja mam nadzieje ze baraze bedą RZESZÓW-BYDGOSZCZ ;]
Ale różnie moze byc

Pozdrawiam kibców z Lublina

Nadzieja - matka głupich :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#132 Postautor: Talib » 25 sierpnia 2004, o 14:17

Wynika z tego elmo, że Tobie już idzie z górki, a może nawet leci...

Kamil232

#133 Postautor: Kamil232 » 25 sierpnia 2004, o 15:53

Gawrzyk pisze:
Kamil232 pisze:I mozna napisac, w druga strone juz sie zygac chce od tego zwalania na Kaczmarka, wasi zawodnicy mówią , ze to nie miało znaczenia, trener tez a wy wciąz swoje ??

Co ??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pogadaj z zawodnikami a pozniej bredz.

Wystarczy mi, ze ktos pogadał z Stachyrą, i ze równeiz Jasiek powiedział to i owo, o twoim artykule po spotkaniu :!: A swoją droga, to podbna sprawa miała meic finał w sądzie :lol: Aha i podbno byli swidkowie tego, ze sedzia powiedział "Rzeszów ten mecz musi wygrac" wiec gdzie oni sa czego sedzia nie został zawieszony ???

No przeczytałem i co. Stachyra mówi, że tor nie był spreparowany i był przygotowany prawidłowo, a Kaczmarek widocznie uważał, że tak nie było skoro kazał go ubijać.

POWIEDZIAŁ równiez,ze to ze Kaczmarek był na meczu nic nie zmieniło, inaczej mówiąc, jesli nie było by Kaczmarka to by i tak 2 pkt pojechały do Rzeszowa

Szkoda tylko, ze musi się berbeluchą dzielić na tym forum. Czy nie mozna jakoś temu zaradzic? Nie chce niczego sugerować, ale ich admini bez powodu zamknęli nam dostęp, więc...

niby za co, obrazam kogos ?? przeklinam ?? to bardziej tobie berbeluche to ty piszesz, zal ci, wpadłes w własne przekonania , ten jest lepszy kto wygrał mecz, wiec Rzeszów wygrał z 3 dwa, wiec jest lepszy, sam tak mówiłes :]

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#134 Postautor: RadeKas » 25 sierpnia 2004, o 16:02

A mnie abrdzo bawia wypowiedzi Rzeszowiakow, o tym ze mielismy farta w ostatnim biegu meczu z Gorzowem. Tak sie sklada, ze w pierwszej odslonie tego biegu jechalismy na 3-3, co dawalo nam zwycieztwo, po czym wylozyl sie Frankow. Wiec nie za bardzo wiem o jakim farcvie mowiecie. Mozna mowic raczej o sprawiedliwosci. Ale tak to jest jak sie mowi o meczu ktorego sie nie widzialo na oczy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#135 Postautor: Gelo » 25 sierpnia 2004, o 16:07

Rzeszów wygrał z 3 dwa, wiec jest lepszy, sam tak mówiłes :]

Nigdy nie mowilem że Rzeszow jest lepszy ;). Poczekaj moze do meczu w Lublinie. byliscie lepsi w dwóch meczach, my w jednym. Wszystko wskazuje na to ze w pojedynkach rzeszowsko lubelskich bedzie remis,czyli lepsza druzyna będzie na drugim miejcu - wiadomo która.

Kamil232

#136 Postautor: Kamil232 » 25 sierpnia 2004, o 16:20

Gelo pisze:
Rzeszów wygrał z 3 dwa, wiec jest lepszy, sam tak mówiłes :]

Nigdy nie mowilem że Rzeszow jest lepszy ;). Poczekaj moze do meczu w Lublinie. byliscie lepsi w dwóch meczach, my w jednym. Wszystko wskazuje na to ze w pojedynkach rzeszowsko lubelskich bedzie remis,czyli lepsza druzyna będzie na drugim miejcu - wiadomo która.

Masz racje poczekam do meczu w Lublinie , jednak jescze pytanie "wszystko" tzn. co takiego wskazuje ??

Ja widze tylko, ze my wygralismy z ostatnich 11 meczy 9, w tym u najgrozniejszych konkurentów w Lublinie i w Gorzowie, a co przemawia za wami ??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#137 Postautor: Gelo » 25 sierpnia 2004, o 16:30

Masz racje poczekam do meczu w Lublinie , jednak jescze pytanie "wszystko" tzn. co takiego wskazuje ??

Przede wszystkim, to że jedziemy u siebie i mam nadzieje na takiej nawierzchni na jakiej nasi czują się najlepiej. Pojedzie Tomek Piszcz (drżyjcie :D), nie będzie Kaczmarka, nie będzie Śledzia. Ponieważ nasze drużyny mają zbliżony potencjał ( ja uważam ze Wasi jeżdżą lepiej na wyjazdach, ale my mamy zawodników o większych mozliwosciach), zadecyduje atut własnego toru. Żałuję ze musimy teraz swiecić oczami za Śledzia. Złoilibyśmy Wam dupsko aż miło na Waszym torze (było bardzo blisko) i skończyłyby sie wszelkie dyskusje.
ps. ale sobie pogdybałem, jakbym był z rzeszowa hehe

Kamil232

#138 Postautor: Kamil232 » 25 sierpnia 2004, o 23:09

nie będzie Kaczmarka

skÄ…d ta pewnosc ?? :lol:

Złoilibyśmy Wam dupsko aż miło na Waszym torze (było bardzo blisko) i skończyłyby sie wszelkie dyskusje.

gdyby co? pojechał Truminski?? zapewne... :roll:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#139 Postautor: Cz@rek » 25 sierpnia 2004, o 23:45

Ten temat powinien się nazywać:Boks na słowa-Rzeszów kontra
Lublin :!: :twisted:
I dajcie se ludzie siana bo to strasznie nudne :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#140 Postautor: Gelo » 25 sierpnia 2004, o 23:51

Żebyś wiedział. W obecnej dyspozycji zrobiłby 5-6 punktów. I to wystaczyłoby do zwycięstwa. Dowiózłby te 5:1 które stracił sprzedawczyk.

Awatar użytkownika
michal85

#141 Postautor: michal85 » 25 sierpnia 2004, o 23:52

Ponieważ nasze drużyny mają zbliżony potencjał ( ja uważam ze Wasi jeżdżą lepiej na wyjazdach, ale my mamy zawodników o większych mozliwosciach),

witam ponownie - na poczatek chcailbym spytac wilmoznych adminow, za co dostalem ponownie bana? Moze wreszcie doczekam sie odpowiedzi, bo wczesniej nikt nie raczyl mnie o tym poinformowac...a moze nie bylko zadnej przyczyny?

:shock: co ja moge poweidziec...cala Polska widzi, ze to Rzeszow ma mocniejsza druzyne, ale widocznie w Lublinie nie moga tego co niektorzy dostrzec...Z calym szacunkiem - kto z Waszych seniorow (nie mowie tutaj o zagranicznym, bo o jest poza zasiegiem) jest lepszy od przykladowo : Barana, Rempaly czy Ciapka? :roll: Statystyki jasno daja odpowiedz na to pytanie...

I dziwi mnie ta Twoja postawa, bo zupelnie niedawno twierdziles, ze to nasi umieje jezdzic tylko na betonie(u siebie), a stwierdzajac, ze jezdzimy lepiej na wyjazdach niejako przeczysz sam sobie...

Nie mowie wcale, ze wywieziemy od Was 2 pkt., ale jestem przekonany, ze jesli nie dojdzie do zadnych machlojek z torem to naszych stac na wygranie tego meczu...

pozdrawiam

PS. nie przywoluj ostatniego meczu u nas na wlasnym torze, ze rzekomo z Truminskim byscie wygrali...Ja moge powiedziec, co by bylo gdyby Ciapek nie mial kontuzji? 60-30?

Kamil232

#142 Postautor: Kamil232 » 25 sierpnia 2004, o 23:56

Gelo pisze:

Żebyś wiedział. W obecnej dyspozycji zrobiłby 5-6 punktów. I to wystaczyłoby do zwycięstwa. Dowiózłby te 5:1 które stracił sprzedawczyk.

a czy najpierw wyszedł by tak ze startu ?? :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#143 Postautor: Gelo » 26 sierpnia 2004, o 00:02

Kamil232 pisze:
Gelo pisze:

a czy najpierw wyszedł by tak ze startu ?? :lol:

akurat starty to jego najmocniejsza strona wiec trafiles jak kulą w płot.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#144 Postautor: wojtek_78 » 26 sierpnia 2004, o 00:14

A mnie to wali po całości. Kto sprzedał, kto kupił, z kim był kaczmarek, kto miał defekt, kto miał sraczkę i komu dupy nie dano. Co było to było i nie ma żadnego znaczenia.
Na wynik meczu 19 września wpływ będą miały składy i aktualna (a nie z zeszłego stulecia) forma zawodników biorących udział w meczu.
Wszelakiego rodzaju argumenty, które przewijają się przez ten wątek (po Qi hui to cytować) są moim zdaniem bezpodstawne. To, że Miesiąc wygrał w marcu z Jeleniewski czy Marzec w zeszłym miesiącu nie ma wpływu na wynik meczu.

Pożyjemy zobaczymy.

ps. Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.

harry
Trener

#145 Postautor: harry » 26 sierpnia 2004, o 00:15

zabawa w czysty sport już się zaczęła... Sędzią zawodów z C...a.mi z ukrainy 19.09.2004. został kto??? Oczywiście najlepszy i najsprawiedliwszy( RKM - Unia Leszno) Z. Fyda czyli przydupas Kaczmarka, który bez mrógnięcia okiem puścił z 10 lotnych startów fajansiarzom rzeszowskim i który osrał sie ze strachu, że go dobry wujek Kaczmar wyrzuci od koryta jak Rzeszów przegra.
A swoją drogą to zazdroszczę oszustom rzeszowskim działaczy... Magnus -3,3,3,0,0 - ciekawe ile to kosztuje???

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#146 Postautor: wojtek_78 » 26 sierpnia 2004, o 00:21

harry pisze:A swoją drogą to zazdroszczę oszustom rzeszowskim działaczy... Magnus -3,3,3,0,0 - ciekawe ile to kosztuje???

Niewiele więcej niż
Mariusz Franków - (2,0,D,1)

lub

Dariusz Śledź - 1 (0,1,0,-)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
michal85

#147 Postautor: michal85 » 26 sierpnia 2004, o 00:34

harry pisze:zabawa w czysty sport już się zaczęła... Sędzią zawodów z C...a.mi z ukrainy 19.09.2004. został kto??? Oczywiście najlepszy i najsprawiedliwszy( RKM - Unia Leszno) Z. Fyda czyli przydupas Kaczmarka, który bez mrógnięcia okiem puścił z 10 lotnych startów fajansiarzom rzeszowskim i który osrał sie ze strachu, że go dobry wujek Kaczmar wyrzuci od koryta jak Rzeszów przegra.
A swoją drogą to zazdroszczę oszustom rzeszowskim działaczy... Magnus -3,3,3,0,0 - ciekawe ile to kosztuje???

zalosni jestescie, oj zalosni...Wiem, ze tearz zazdrosc co niektorych zzera, ale zanim napisza cos na forum niech sie 2 razy zastanowia, a z pewnoscia sporow miedzy nami - kibicami speedwaya bedzie mniej...

I tak zapewne 19. wrzesnia w Lublinie bedzie przyjacielksa atmosfera i zaden Harry z Gelem tego nie popsuja chocby nie wiem jak sie starali...

pozdrawiam

harry
Trener

#148 Postautor: harry » 26 sierpnia 2004, o 00:44

A może sie jednak uda? Z tego co wiem to lubelska policja zastanawia się czy wpuścić rzeszowskich kibiców na mecz ze względu na konsekwencje.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#149 Postautor: wojtek_78 » 26 sierpnia 2004, o 00:46

harry pisze:A może sie jednak uda? Z tego co wiem to lubelska policja zastanawia się czy wpuścić rzeszowskich kibiców na mecz ze względu na konsekwencje.

Mogą przy okazji w Kraśniku zrobić kontrolę kilku innym samochodom na rzeszowskich blachach.
Zawsze może w którymś busie trójkąta zbraknąć.

harry
Trener

#150 Postautor: harry » 26 sierpnia 2004, o 00:49

Ciekawe czy Giede ma ubezpieczenie samochodowe w języku polskim bo tłumacz przysięgły w niedzielę może być nieosiągalny :lol: :lol: :lol: Wtedy nawet kaczmarek z Fydą niewiele pomogą
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2004, o 00:54 przez harry, łącznie zmieniany 2 razy.