Lockman pisze:
....
6.Daniel Jeleniewski
.......
Buhahaha, chociaż chciałoby sie mieć juniora o takiej średniej biegowej
Lockman pisze:
....
6.Daniel Jeleniewski
.......
Lockman pisze::D licze na to ze jeśli przyjadą kauko i ostergaard to bedzie do przodu
bartexs1 pisze:Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny skład przedstawia się następująco:
1) Dariusz Śledź
2) Dawid Stachyra
3) Alex Charczenko
4) Daniel Jeleniewski
5) Tomasz Piszcz
6) brak zawodnika
7) Klimek/Michaluk
8 Kus
Ja na wygraną w Gnieźnie za bardzo niestety nie wierzę, przynajmniej tak podpowiada rozum, ale pojawiło sie inne światełko w tunelu. Na mecz u nas z Gorzowem nie będą mogli przyjechać Pulpet i Joonas i nasze szanse na zwycięstwo, szczególnie z powodu absencji tego pierwszego, wzrastają. Pytanie tylko czy do tego czasu klub będzie jeszcze istniał
....... - akurat w ten weekend, w którym jedziemy do Lublina, to Jesper zmienia stan cywilny. Tak więc nie ma najmniejszych szans, zebyśmy Duńczyka zobaczyli w tym spotkaniu... no chyba, że się rozmyśli.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
bartexs1 pisze:Moim zdaniem najbardziej prawdopodobny skład przedstawia się następująco:
1) Dariusz Śledź
2) Dawid Stachyra
3) Alex Charczenko
4) Daniel Jeleniewski
5) Tomasz Piszcz
6) brak zawodnika
7) Klimek/Michaluk
8 Kus
Co do par to rzecz jasna, że wie o tym tylko J.Stachyra
Hans pisze: Mam nadzieję, że Gniezno wystąpi w swoim najmocniejszym składzie.
Hans pisze:A tak osobiście nie wierzę, aby Howe wystąpił. Pewnie pojedzie Cielak.
Cooper pisze:Bartexs przestan piperzyc bzdury, bo kiedys sie doigrasz. Na drugi raz dowiedz sie u zrodla (jesli w ogole ktokolwiek chce jeszcze z Toba gadac...), a nie zlapiesz cos jednym uchem a pozniej smarujesz bzdury.
bartexs1 pisze:ja nie pieprze bzdur tylko myśle...