Wiadomo ostatecznie o której jest ten mecz? Wg Kuriera o 14, a wg SportowychFaktów.pl o 15, więc jak to naprawdę jest?
Czy jakiś portal będzie prowadził relację z tego wydarzenia?
Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
kdsz pisze:Wiadomo ostatecznie o której jest ten mecz? Wg Kuriera o 14, a wg SportowychFaktów.pl o 15, więc jak to naprawdę jest?
Wg strony Daugavpils o 15.00.
http://www.speedway-center.ucoz.ru/news/2007-10-05-139
Nie mam zadnych nowych informacji nt. pogody i juz zadnych nowych informacji nie bede mogl przekazac na forum przed meczem bo wlasnie wyjezdzam z Lublina.
w/g mnie cale to zamieszanie z godz. wynika z tego ze Polska ma czas GMT+01:00 Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zaagrzeb.............. a Łotwa nalezy do strefy czasowej GMT+02:00 Helsinki, Kijów, Ryga, Sofia, Talin, Ryga .............. i tutaj upatrywal bym niescislosci w przekazywaniu godz. rozpoczecia zawodow. Gdy nie przestawimy sobie zegarkow to mecz rozpocznie sie o godz 14.00 ale jesli dostosujemy je do strefy czasowej jaka obowiazuje na Łotwie bedzie to godz 15.00 w/g ichniego
czasu
P.S.15 stopni dlugosci geograficznej=1godz+, jesli to 15st. dlugosci geograficznej wschodzniej, i 1godz-, jesli jest to 15st. dlugosci geograficznej zachodniej
P.S.15 stopni dlugosci geograficznej=1godz+, jesli to 15st. dlugosci geograficznej wschodzniej, i 1godz-, jesli jest to 15st. dlugosci geograficznej zachodniej
Też o tym pomyślałem. Czyli co, 14:00?
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
kdsz pisze: Czyli co, 14:00?
w/g logiki i stref czasowych na swiecie, oczywiscie godz. 14.00 naszego czasu pozdrawiam