Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

Re: Żużel w TV

#12501 Postautor: istred » 5 września 2021, o 21:00

O ile zwykle bronię komentatorów, to dzisiaj odpuszczam. Takiego bólu dupy jak dzisiaj to już dawno nie widziałem.

A wykluczenie Buczka? :shock: Nie mam pojęcia jak można było tam widzieć winę Buczkowskiego. Przecież Duńczyk spowodował jego upadek zahaczając deflektorem. Widać to było w każdej powtórce. Trudno mi sobie wyobrazić bardziej ewidentną sytuację.

Chyba Staszewski orzeł... pojechał z podobnym tekstem po upadku Jasińskiego, że Buczkowski "zmusił Jasińskiego do upadku". Jak żużlem się interesuję chyba nie spotkałem się z bardziej idiotycznym komentarzem po sytuacji, w której zawodnik upadł bo przestraszył się rywala przejeżdżającego pół metra obok.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#12502 Postautor: Maxx » 5 września 2021, o 21:03

Fakt, stronniczość komentatorów ewidentna i aż raziło w oczy do 11 czy 12 biegu poparcie dla naszych rywali. A potem? Cóż to się stało potem, że nagle Lublin taki piękny, że koniecznie trzeba tam pojechać i że w ogóle to niemal najfajniejszy zakątek kraju... Jaja.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#12503 Postautor: tezetomaniak » 5 września 2021, o 21:16

istred pisze:A wykluczenie Buczka? :shock: Nie mam pojęcia jak można było tam widzieć winę Buczkowskiego. Przecież Duńczyk spowodował jego upadek zahaczając deflektorem. Widać to było w każdej powtórce. Trudno mi sobie wyobrazić bardziej ewidentną sytuację.

Jak Birkemose mógł zahaczyć Buczka skoro już dawno był przed nim? :shock: