Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
tak sobie przegladam statystyki i jezeli juz kierunek wyspiarski - to nie należy zapominać o Woffindenie... na Gniezno w sam raz 
spokojny pisze:Janek888 pisze:Wiesz co Davv nie wiem skąd masz takie informacje o Harrisie i Nichollsie, ale ja wiem od osoby decyzyjnej w klubie, że nie ma szans na ich pozyskanie. Przynajmniej tak wygląda sytacja na dzien dzisiejszy. Budżet nie jest aż tak duży i nie stać nas na nich. Oczywiście bardzo chciałbym taki "pakiet", ale prosze Cię nie rób ludziom złudnej nadziei i zejdź na ziemie.
Pozdrr
Drogi kolego Janek.
Muszę stwierdzić że masz kiepski dopływ informacji w związku z kontraktami na przyszły sezon naszego klubu. Mogę jedynie zaznaczyć ,że Harris jest jedną nogą w naszym klubie. Z Nichollsem cały czas są prowadzone rozmowy, ale wszystko wskazuje na to że będzie dobrze;].
Pozdrawiam.
Spokojny chciałbym oczywiście, żebyś miał racje
Oczywiście mogę potwierdzić, że rozmowy z tymi zawodnikami są... Tylko powiedz mi kto im zapłaci skoro nawet bogdanki na to nie stać
Najlepiej by było dla klubu i dla nas wszystkich pozyskać jeszcze kilku fajnych sponsorów i nakłonić jednego z nich do opłacenia takich gwiazd jak Bomber, tylko czy tak sie stanie narazie nie wie nikt na 100%... Chyba, że nas uświadomisz bo masz jakąś wiedzę na ten temat.
Pozdrr
Oprocz Bogdanki pozostaje miasto z kwota 1mln ,kibice + dodatkowi sponsorzy .