Żużel w TV
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Żużel w TV
Masz swoje zdanie ,ja i koledzy inne, ale w mojej opinii to był ostry faul Kasprzaka.
No ja ale przede wszystkim sędzia oraz uczestnik zdarzenia mają inne zdanie.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 11:08 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
To jeszcze Gelu wrzuć wypowiedź Woryny dla kontrastu i sprawiedliwości jeśli i tak widzisz wszystko zero jedynkowo jak zwykle.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Napisałem że każdy grabi pod siebie. A Woryna trochę krócej jeździ na żużlu i swoje na sumieniu ma. Dlatego cytowanie go nie ma sensu. Powinien zamknąć gaz i nie byłoby tematu.
No tak. To jest ten plularizm ala Gelo. Dziękuję. Woryna jesteś za młody i guwno się znasz nawet nie masz co przedstawiać swojego obrazu sytuacji.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gówno
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jasne Kasprzak jeździ dłużej, ale właśnie w tej sytuacji pokazał jaki aktualnie prezentuje poziom. Woryna mógłby zamknąć gaz, ale żeby tak się stało Cysio powinien mu zamknąć drogę pod banda jeszcze w momencie gdy Kacper był całym motocyklem z tyłu. Woryna widział dla siebie miejsce i poszedl na calego. Kasprzak już czuł, że Woryna go minie i zrobił to co zrobił.
No właśnie. Żaden przepis nie mówi jak można blokować a jak nie. Oraz kiedy blokować - czy cały motocykl z przodu czy pół koła. Woryna zobaczył miejsce tam gdzie miejsca nie było. Dlatego został wykluczony.
Gelo pisze:W zeszłym roku na Motoarenie tak samo z naszymi trzy razy pojechał Miedziński.
1. bieg 1 - Miedziak przegrywa start, ścina do wewnętrznej bez kontaktu z nikim i upada na 2 łuku. Pudło
2. bieg 5 - na drugim okrążeniu rzeczywiście zamknął bramę MM, choć był już z przodu, ale powiedzmy 1/3
3. bieg 10 - przegrał start, Wiktora wyprzedził po szerokiej na 4 okrążeniu. Pudło
4. bieg 12 - Wiktor dał się wyprzedzić "po swojemu", pojechał środkiem toru i wpuścił pod rękę, nawet nie byli blisko siebie. Pudło
5. bieg 15 - został na starcie. Pudło. Swoją drogą, ten bieg można oglądać w nieskończoność :)
Że Ci się chciało. Podziwiam
po raz kolejny wskazujesz absurdalne i zmyślone historie żeby potwierdzić swoją rację. Miałem nagrane, zajęło mi to 15-20 minut
Ostatnio zmieniony 22 maja 2022, o 11:36 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ostatnio ktoś pisał chyba Koerber na sf, że dobrym pomysłem mógłby być żużlowy VAR. Łaczy się sędzia z innymi sędziami z niższych lig i wymieniają się spostrzeżeniami. Tych kontrowersji byłoby mniej.
Zobaczymy co o tej sytuacji powie Demski w Magazynie
Zobaczymy co o tej sytuacji powie Demski w Magazynie
Sebekmotor pisze: Woryna mógłby zamknąć gaz, ale żeby tak się stało Cysio powinien mu zamknąć drogę pod banda jeszcze w momencie gdy Kacper był całym motocyklem z tyłu.
Dokładnie!!!
To jest całe sedno tej sytuacji. A, że zaczął wjeżdżać w Worynę, gdy ten był już obok niego to było to zwykle staranowanie przeciwnika.
Trudno Gelu, żeby Kasprzak twierdził w wywiadach, że jest winny wypadku innego zawodnika