Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Nic innego jak trolololo.
Oh ale macie problem, nie ma mnie na meczach z prostej przyczyny. Na Zygmuntowskie mam ze 3000km i w najbliższych latach szybciej będę mieć dalej niż bliżej wiec dlatego chętnie się mogę założyć
Powracając do tematu to zostało juz niewiele czasu, połowy składu nie mamy a Prezes rozwodzi się na temat odejścia Karola. Tylko ze zostało 4 dni i przydałoby się mieć jeszcze ze 4 zawodników, ale jak znam życie juniorów poznamy w kwietniu.
Mars pisze:P.S Po odejściu Miśka i Stachyry dla mnie żużel w Lublinie się zakończył
Na Stachyrę to bym nie liczył, ale Misiek ma ponoć być, więc na co drugim meczu możesz się pojawić
Motor mocnyj!
Po odejściu z Lublina to raczej Stachyra się skończył.Mars pisze:P.S Po odejściu Miśka i Stachyry dla mnie żużel w Lublinie się zakończył
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Fantys pisze:Darek zamknij drzwi i odejdź z KLUBU ja Cię proszę bo to co chłopie wyprawiasz przechodzi ludzkie pojecie.
MATOŁ NIEUDACZNIK nie da sie go określić .
może zostawić i otwarte dzwi oby tylko odszedł na zawsze z dala od Zygmuntowskich , to samo dotyczy prezesa honorowego krzykacza oraz pozostałych członków zarządu z braćmi włącznie jeśli nie maja wpływu na to co się dzieje w klubie ( zorientowani wiedzą o jakich braci chodzi ) Czas na zmiany dopóki nie jest za pózno !!!!!!!
Czy tylko ja mam wrażenie że to forum zbliża się do poziomu forum z gimnazjum?
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Nie tylko Ty.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie, nie tylko Ty.
Ale i tak nie jest najgorzej chyba, skoro na razie masz tylko "wrażenie"
Ale i tak nie jest najgorzej chyba, skoro na razie masz tylko "wrażenie"
- Łoptymista
- Trener
Czy tylko ja mam wrażenie, że ostatnio na forum stało się modne pisanie postów zaczynających się od: czy tylko ja mam wrażenie.... 
Czy tylko ja mam wrażenie, że na pytanie czy tylko ja mam takie wrażenie na tym forum często odpowiada się - nie, nie tylko Ty?
piv pisze:Czy tylko ja mam wrażenie że to forum zbliża się do poziomu forum z gimnazjum?
Zgadzam się z Tobą... potwierdza to fakt, że coraz więcej wpisów kończy się zdaniem: "Wysłane z mojego "zaj... sprzętu*" przy pomocy taptolka"...
* tu wybrać odpowiednio: ajpady, ajfony, eksperie czy inne tego typu LT, WC, WP, ChWDP...
Pozdrawiam
PM
Wysłane z mojego najzwyklejszego komputera przenośnego przy pomocy IE
To ktos jeszcze uzywa IE
!? 
Tak ... firmy, które to narzucają. 
Rozwiązaniem są programy w wersji portable 
A dopiski z taptalka, iphone'a czy czego tam jeszcze - mozna usunac
A dopiski z taptalka, iphone'a czy czego tam jeszcze - mozna usunac
Czas na zmiany :]
Ale po co... tak jest bardziej... nastolatkowo 
wow co za dojrzała riposta.
Na współczenym nastolatku bardzo trudno zrobić wrażenie w czasach xboxa, smarfonów i działek na księżycu...
Więcej dystansu
- mniejsze ryzyko zawału - nawet u nastolatka 
Pozdrawiam
Więcej dystansu
Pozdrawiam
$korzen$ pisze:To ktos jeszcze uzywa IE!?
Noo, troche sie zmienilo. IE nie stoi w miejscu.
cyt: "Unexpectedly IE wins over other browsers by sharing least amount of spam generated by death"
Jestem w stałym kontakcie z Sebastianem Ułamkiem który zdecydował się podpisać umowę warszawską w Gdańsku .Dodatkowo jestem w stałym kontakcie z właścicielem firmy REAL p Krużelem i może Seba trafi do nas na zasadzie kontraktu warszawskiego 
Budowanie marki to proces długofalowy. Co myślicie jak słyszycie Krosno, Świętochłowice...Wielkość lubelskiego speedwaya skończyła się wraz z odejściem Nielsena do Piły. Potem długie lata posuchy a od kilku lat raczkujemy w I lidze...
- Łoptymista
- Trener
Ale ten proces trzeba zaczac.
Na razie nie wyglada na to, aby cokolwiek budowano. Nie wyglada tez na to, aby ktokolwiek o tym myslal i mial pomysl na to:(
Na razie nie wyglada na to, aby cokolwiek budowano. Nie wyglada tez na to, aby ktokolwiek o tym myslal i mial pomysl na to:(
Łoptymista pisze:Ale ten proces trzeba zaczac.
jaki pomysł
Zamiast walczyć o coraz wyższe cele my
Klub bardzo chce postawić na szkolenie młodzieży ba, nawet gotów jest zakupić sprzęt dla szkółki tylko ten M Kępa zlikwidował garaże czytaj baraki i jest problem gdzie ten sprzęt trzymać. Zawsze wszyscy robią pod górkę naszemu wiarygodnemu prezesowi , a może by tak jakąś karę finansową która jest w modzie dla ludzi którzy zlikwidowali garaże ( baraki ) panie prezesie .
-
PolonistaLublin
Trzeba zmienić tytuł wątku, bo wróbelki ćwierkają o sporych kłopotach prezesa na linii Bogdanka - D. S.
Oby, tylko okazały się przejściowe...
Oby, tylko okazały się przejściowe...
I co tam panie Sprawka słychać w żużlu...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:I co tam panie Sprawka słychać w żużlu...?
ja znalazłem to:
http://www.youtube.com/watch?v=cyehpoR0yjU
carpe diem!