No właśnie,Łoptymista postawił ciekawą tezę(szkoda,że tylko on) z tą tezą częściowo się zgadzam.
Tak jak wcześniej napisał Torsen "nie jest sztuką wylewać na forum zestawy pomyj",sztuką jest realna ocena.
Tobie tej sztuki chyba najbardziej brakuje.
Jak dla mnie Rafał, nie jest zadnym wielkim talentem, normalny chłopak który powinien się przeciętnie rozwijać. Za duże oczekiwania zostały nałozone na niego, presja teamu, kibiców... chłopak myślał, ze jest gwiazdą.
To jest Regal realna ocena sytuacji, a nie zwalanie winy na wszystko dookoła, Rafał w tym sezonie NIC nie pokazał i nie ma się co dziwić, że sposorów brak.
Robienie z Rafala wielkiego talentu, wiele mu szkodzi, nie wspominając już o tym, że Kacper Kepa byl o wieeeele większym talentem. 1 sezon ledwo po licencji wiózł Zorra, z juniorami to żadnymi u Nas na torze nie miał problemow, na wyjazdach też sie w miare starał, a Rafał średnia 0,400 jak dobrze pamiętam najgorsza w lidze, nie oczekiwałem złotych gór, ale na poziomie Mroczki czy Pytla mogłby jeżdzić...
Zaraz mi Regdal napisze, dlaczego uważam, ze Kacper był większym talentem od Rafała, odpowiedz jest prosta- wystarczy spojrzeć na wyniki, na waleczność, na statystyki i na zawodnikow z jakimi walczył łokieć w łokieć. Zresztą gołym okiem widać jakby porównać w.w zawodników, że Rafałowi daaaaaleko do Kacpra.