Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Za Pecynę jedzie Brucheiser. Jak widać nerwowa atmosfera w Ostrowie nabiera rozmachu 
asid pisze:Za Pecynę jedzie Brucheiser.
Pokerowa zagrywka
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
To przypomnijcie mi dlaczego T. Rempała nie pasował do naszego składu? Bo słabo jechał na wyjazdach? hmm ... na razie 10+1 (4) w Krośnie 
pasowal idealnie do skladu tylko nie zgodzil sie na nizsza stawke za punk u nas na torze 
Tak tak, a teraz przypomnij sobie jego wyjazdowe wyczyny jak jezdzil u nas :/
ps. musial sie ten Bojarski wylozyc przy 5-1? grrrrrr...
ps. musial sie ten Bojarski wylozyc przy 5-1? grrrrrr...
Motor mocny
jerry78 pisze:To przypomnijcie mi dlaczego T. Rempała nie pasował do naszego składu? Bo słabo jechał na wyjazdach? hmm ... na razie 10+1 (4) w Krośnie
Nie, bo mial za duzy KSM.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Pytanie za 100 pkt. Co nam daje porażka Ostrowa w Opolu jakby co ? bo chyba nic.
Cały czas mówiłem, że Ostruf jest cienki i jechali na farcie który musiał się skończyć 
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2011, o 18:12 przez asid, łącznie zmieniany 1 raz.
To z Ostrowem bedziemy walczyc o 2 miejsce. Wiec to chyba dobrzeze traca punkty. Opole juz prowadzi piecioma 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Sledzio pisze:Pytanie za 100 pkt. Co nam daje porażka Ostrowa w Opolu jakby co ? bo chyba nic.
Ty tak serio? Daje nam to, ze mamy 2 punkty blizej do Ostrowa. Pily nie dogonimy, ale Ostrow, jezeli przegra dzisiaj, bedzie na wyciagniecie reki.
Richie Faulkner:
Tylko że my mamy mecz w Ostrowie
Ktory mozemy wygrac.
Richie Faulkner:
Daje nam tyle że jak ujedziemy bonus z Ostrowem, bo wygrac tam nie wygramy, a Ostrów zaliczy plecy w Rawiczu (straci bonus bo Rawicz zrobił w Ostrowie 44pkt) i Równem to my wchodzimy jak wygramy wszystko poza Piłą.
Sledzio pisze:Pytanie za 100 pkt. Co nam daje porażka Ostrowa w Opolu jakby co ? bo chyba nic.
Jeżeli Ostrów przegra z Opolem to my po przegranym meczu w Pile mamy jeszcze szanse na awans jeśli wygramy mecz w Ostrowie chyba logiczne nie?
Na Rawicz to bym zbytnio nie liczył. A w Ostrowie spokojnie wygramy bo oni są coraz słabsi
Ale Opole ich goli
Ale Opole ich goli
Wygląda na to że 2 punkty lądują w Opolu 
Oby!
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Dobromir pisze:Daje nam tyle że jak ujedziemy bonus z Ostrowem, bo wygrac tam nie wygramy, a Ostrów zaliczy plecy w Rawiczu (straci bonus bo Rawicz zrobił w Ostrowie 44pkt) i Równem to my wchodzimy jak wygramy wszystko poza Piłą.
Po tym co dzisiaj widze, to Pila moze jeszcze spokojnie zrobic Ostrow na wyjezdzie.
Richie Faulkner:
Ale jaja ten bieg 12ty...
Pierwszy raz widziałem, żeby zawodnik startował z motocykla postawionego na hak 
Edit: Ostrów wygląda coraz gorzej z każdym tygodniem. Myślę, że po tym meczu nieźle im się sypnie atmosfera w drużynie i wokół niej.
Edit: Ostrów wygląda coraz gorzej z każdym tygodniem. Myślę, że po tym meczu nieźle im się sypnie atmosfera w drużynie i wokół niej.
- niespokojny
- Trener
Kto plakal, ze nie jedzie w Opolu Czechowicz tylko ''cienki'' Rempala? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kto pamiętał, żeby niespokojny był taki mądry przed meczem? 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Spirit pisze:Ale jaja ten bieg 12ty...Pierwszy raz widziałem, żeby zawodnik startował z motocykla postawionego na hak
uu slaba masz pamiec, w 2004 Jelen startowal z haka, bo mu sie stalo cos ze sprzeglem przed startem do biegu:
http://www.youtube.com/watch?v=aETndgcO ... re=related
od 1:12
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
ravajas pisze:Kto pamiętał, żeby niespokojny był taki mądry przed meczem?
Przypomnij mi madralo, co mowilem na temat meczu Opole-Ostrow, bo ja sobie nie przypominam zebym cokolwiek mowil
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeśli bijesz do mnie(a pewnie tak) to twierdziłem, że Balans jest słabszy od Czechowicza w Opolu a nie że jest cienki
"Życie to jazda"
Tu też jest niezły dym
-> (od 22:25) http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/37 ... 2011-07-20