Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
nichollsowa

#151 Postautor: nichollsowa » 2 czerwca 2004, o 22:39

mikas pisze:Harry zostaw Nichollsową w spokoju, ona jest moja :wink: :D Ale w Ostrowie jest jeszcze kilka fajnych kobitek, więc plan uważam za bardzo dobry, a Nichollsową to ja już się zajmę, żeby nie przeszkadzała :D

Jestem jak najbardziej za... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#152 Postautor: kdsz » 2 czerwca 2004, o 23:57

Zobaczymy co pokażą nasi chÅ‚opcy w Ostrowie. Przy odpowiednim podejÅ›ciu, maksymalnej koncentracji i woli walki, uważam, że mamy szansÄ™ wygrać niedzielne spotkanie. Mecze z GKS i KM pokazaÅ‚y, że problem z optymalnym zestawieniem par mamy już za sobÄ…. Åšledź z Frankiem sÄ… w stanie przywozić przynajmniej 3-3 w każdym biegu, a to co straci Piszcz z juniorem, powinna odrobić para Karlsson – Knapp. Problemem wiÄ™c bÄ™dzie bieg juniorski. Gdyby JeleÅ„ z Dawidem byli w peÅ‚ni siÅ‚, to w ciemno obstawiaÅ‚bym 5-1 dla nas, natomiast sytuacja jest taka jaka jest i wszystko wskazuje na to, że to Ostrów bÄ™dzie prowadziÅ‚ czterema punktami po 1. biegu. Czy uda siÄ™ to odrobić w dalszej fazie meczu? JeÅ›li nasi chÅ‚opcy wzniosÄ… siÄ™ na wyżyny swoich umiejÄ™tnoÅ›ci, tak jak to miaÅ‚o miejsce w meczu z Wybrzeżem, to uważam, że mamy szansÄ™. Ale i tak faworytem sÄ… gospodarze
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#153 Postautor: Gelo » 3 czerwca 2004, o 00:01

mikas pisze:Harry zostaw Nichollsową w spokoju, ona jest moja :wink: :D Ale w Ostrowie jest jeszcze kilka fajnych kobitek, więc plan uważam za bardzo dobry, a Nichollsową to ja już się zajmę, żeby nie przeszkadzała :D

Czy te pozostałe fajne kobitki noszą wodę ze studni i karmią kury na ulicy? ;)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#154 Postautor: Gelo » 3 czerwca 2004, o 00:10

DonKamizi pisze:Dzisiaj na treningu jezdzilii Jeleń i Dawid.Obaj wybierają się do Ostrowa na mecz :) :)Może nie zaczniemy od 1:5 w pierwszym biegu :twisted:

Sorry że tak wpis po wpisie - ale czy możesz troszke wiecej napisać? To, że jeżdzili to już wiemy - ale jak?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#155 Postautor: mikas » 3 czerwca 2004, o 00:15

Gelu to Ty jeszcze nie masz wody w kranie i jajek w sklepie nie kupujesz?? :wink: Myślę,że jak się postarasz to może jakąś kobitke sobie znajdziesz, która Cię wyręczy w tych codziennych obowiązkach :wink: Ale to musisz podpytać Czarnego żebyś wiedział,które mają w tym jakieś doświadczenie. :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

harry
Trener

#156 Postautor: harry » 3 czerwca 2004, o 00:38

Gelo pisze:
DonKamizi pisze:Dzisiaj na treningu jezdzilii Jeleń i Dawid.Obaj wybierają się do Ostrowa na mecz :) :)Może nie zaczniemy od 1:5 w pierwszym biegu :twisted:

Sorry że tak wpis po wpisie - ale czy możesz troszke wiecej napisać? To, że jeżdzili to już wiemy - ale jak?

Przyjdź na trening w piątek to zobaczysz :shock: :wink:

maher
Kontakt:

#157 Postautor: maher » 3 czerwca 2004, o 01:07

harry pisze:
nichollsowa pisze:
czarny pisze:Jakieś się znajdą :P Więc wpadnijcie troche wcześniej to połazimy po 'wiosce' i obczaimy jakieś laseczki :P pod warunkiem, ze dopisze pogoda... :?

Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna :lol: :wink:

No zawsze sie jakaś bladź znajdzie, która taki piękny i misterny plan zepsuje. Dalej mi jazda stad babo jedna!!! Kto Cie tu prosił??? Mamy nadzieję Czarny, że nie przydygasz!

Bladź ??? jak ty śmiesz tak mówić o Aniołach :) i pamiętaj że Aniołów się nie wypędza bo One mają wtyki wszędzie i mogą spowodować że nic nie wyjdzie z twoich planów. A i jeszcze jedno Aniołów nie trzeba prosić....One zawsze są przy nas :)

Awatar użytkownika
czarny

#158 Postautor: czarny » 3 czerwca 2004, o 01:20

Kamrat tutaj? Mein Gott, co to siÄ™ dzieje :P

KOZIOŁEK pisze:A kim Tu jesteś żeby mnie pouczać?Wyraziłem swoje ZDANIE na temat i tyle!A "oszołoma" to se zrób i wychowaj kozaku!!!

Ja również wyraziłem swoje zdanie na Twój i nie tylko temat... Uważam, że niepotrzebnie się 'rzucasz' w niektórych wypowiedziach, dlatego Ci zwróciłem uwagę. Jeśli Cie to uraziło - wielkie sorry, choć nie widzę powodu do przeprosin. Trudno, ponoć mądrzejszy ustępuje, więc tak właśnie zrobię... kończę z Tobą dyskusję, choć tak naprawdę trudno o dyskusji mówić. I pozdrawiam, wyobraź sobie, że nawet szczerze...

Natalka pisze:Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna

Ty Nati pilnuj lepiej Scottiego, bo jak się syn dowie, że tatę zdradzasz to ja nie ręczę za niego :P Znasz przecież temperament Matiego... gotów jest nawet wyrzec się takiej mamy na rzecz... drugiego ojca, który z gołą klatą paraduje po festynach :lol:
przepraszam Lublinian, że nie na temat, ale obiecuję, że więcej się to nie powtórzy :wink: Chyba, że znów 'baba' sprowokuje... :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#159 Postautor: Talib » 3 czerwca 2004, o 09:07

ravajas napisał:

"studiujac tabelę wygląda, że jesli rzeczywiście przegramy w Ostrowie, to Ostrów wskakuje na trzecie, a my spadamy na czwarte miejsce."

Studiując tabelę i regulamin jednocześnie wygląda, że Ostrów aby wskoczyć na 3 miejsce musi wygrać z nami różnicą większą niż 22 małe punkty, co jest raczej mało prawdopodobne.

"Tak więc ten mecz jest nie tylko dla Ostrowa o być albo nie być."

Studiując kalendarz i biorąc pod uwagę krajowy skład Ostrowa w meczu z Gdańskiem, mecz z Lublinem może być dla nich ostatnią, realną szansą na duże punkty.

" Nasi też "muszą" go wygrać. czego sobie życzę "

A tego to i ja sobie życzę :) !

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#160 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 10:49

Maxx pisze:
Jak rozumiem masz uwagi co do postawy Piszcza po meczu z Gdańskiem. Moim zdaniem całkiem niesłusznie bo Tomek odwalił kawał dobrej roboty, a że nie miał partnera do pary, który mógłby również powalczyć to męczył sie sam, ale bardzo skutecznie i z pożytkiem dla zespołu.

nie zrozumiałeś mnie: to jest trójka zawodników, która wg mnie staje się filarami zespołu. Głupi byłbym, gdybym miałe jakiekolwiek zarzuty wobec Tomka Piszcza. Tak, więc jak by co, to przeczytaj w całości post, do którego nawiązałem i potem mój post.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#161 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 10:53

meesha pisze:
ravajas pisze:studiujac tabelę wygląda, że jesli rzeczywiście przegramy w Ostrowie, to Ostrów wskakuje na trzecie, a my spadamy na czwarte miejsce. Tak więc ten mecz jest nie tylko dla Ostrowa o być albo nie być. Nasi też "muszą" go wygrać. czego sobie życzę :)

No nie tak prędko :) Żeby nas wyprzedzić w tabeli muszą odrobić stratę 22 punktów z pierwszego meczu 8) A nawet jeśli to i tak na długo nie zagoszczą na trzecim miejscu, bo kalendarz nie bardzo temu sprzyjający jest :P
Ale mówiąc serio, jeśli myślimy o awansie (a myślimy jeszcze :?: ) to nie może być tak, że naszym celem jest tylko załapać się do pierwszej czwórki, tylko trzeba zdobywać jak najwięcej punktów. Przecież w play-off'ach nie anuluje się punktów zdobytych w części zasadniczej sezonu :!: W związku z tym każdy punkt może być w ostatecznym rozrachunku na wagę złota...

masz całkowita rację, ale ja odnosze się do njabliższego meczu. Chociz - jak mówisz - optymistyczne jest przypatrzenie się terminarzowi rozgrywek. No, może poza Grudziądzem na deser :/

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#162 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 10:56

grzesieck pisze:Niestety poczatek zapowiada sie tak jak z Gdańskiem czyli 5:1 w plecy i poznie znowu bedzie trzeba odrabiac...

nie wiadomo, wczoraj Jeleń na treningu smigał. Nie wiem czy śmigał na maksa, bo jeździł sam, ale jeśli wystartuje w meczu, to jest szansa, że pierwszy bieg będzie co najmniej remisowy. A jeśli z Dawidem pojadą i np wygrają go choćby 4:2 to juz nam w jakimś sensie ustawi to mecz.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#163 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 10:58

Gawrzyk pisze:o taki plan ?
to dajcie znac gdzie o ktorej i kto bedzie ;]

nie zapomnijcie załączyć fotografii ;P

pozdrawia:
Rafał Borowski

--------------------------------------------------------------
przepraszam, za tę ilość postów na cm kwadratowy powierzchni ekranu

Awatar użytkownika
czarny

#164 Postautor: czarny » 3 czerwca 2004, o 12:20

Może znów nieco odbiegnę od tematu, ale... jeśli już przyjedziecie trochę wcześniej i uda nam się zgadać na jakieś piwko, to weźcie ze sobą zgrzewkę tej waszej Perły czy co tam macie :wink: Byłem w Lublinie, ale jakoś nikt nie chciał się skusić na lokalne smakołyki, więc liczę, że Wy nam je zareklamujecie :wink:

ps. tylko nie wypijcie wszystkiego po drodze no i dobrze schłodźcie browarek :P
Obrazek

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#165 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 12:48

czarny pisze:Może znów nieco odbiegnę od tematu, ale... jeśli już przyjedziecie trochę wcześniej i uda nam się zgadać na jakieś piwko, to weźcie ze sobą zgrzewkę tej waszej Perły czy co tam macie :wink: Byłem w Lublinie, ale jakoś nikt nie chciał się skusić na lokalne smakołyki, więc liczę, że Wy nam je zareklamujecie :wink:

ps. tylko nie wypijcie wszystkiego po drodze no i dobrze schłodźcie browarek :P

hehh... tym bardziej, że kibice z Gdańska chwalili perłę (było takie hasło kiedyś u mnie na osiedlu na bloku sprayem napisane: "perła chmielowa to nasza królowa").

pozdrawia:
Rafał Borowski

PS. W tygodniku żuzlowym Grzesio Knapp mówi, ze doszedł do ładu ze sprzetem i będzie jeszcze szybszy :shock: :shock: waryjat czy co??

KOZIOŁEK

#167 Postautor: KOZIOŁEK » 3 czerwca 2004, o 13:38

Mam pytanie do wtajemniczonych-czy wiadomo coś o występie Karlssona w Ostrowie?Jeżeli ktoś posiada sensowne informacje, to bym był rad gdyby się tym z nami podzielił! :)
P.S.Do Czarnego-spoko luzik!Jak bede w Ostrowie to machniemy po Perle mocnej na zgode!Poniosło mnie trochę ale już zażyłem lekarstwo...(PERŁA RULEZ)! :lol: !Pozdro z Lublina!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#168 Postautor: GIGI » 3 czerwca 2004, o 13:48

KOZIOŁEK pisze:Mam pytanie do wtajemniczonych-czy wiadomo coś o występie Karlssona w Ostrowie?Jeżeli ktoś posiada sensowne informacje, to bym był rad gdyby się tym z nami podzielił! :)

Każdy by chciał wiedzieć co i jak ;) Bez KArlssona wyjazd do Ostrowa jest bez sensu ;) chyba ;)

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#169 Postautor: piwo__ » 3 czerwca 2004, o 14:19

Siemka! No fajne play :P A ja najprawdopodobniej nie pojade bo sesja juz sie zaczyna i w cholere zaliczen... No ale jutro ostatni dzienwplat jesli sie dobrze orientuje wiec kto wie ;) A tzcik powinien wygrac choc bedzie ciezko :P:P Pozdrawiam
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#170 Postautor: ravajas » 3 czerwca 2004, o 14:39

w kwestii Karlssona w Ostrowie: po meczu w Lotosem na łamach DW wypowiedział sie, że jest gotów jechać do Ostrowa. Jak to rozumieć? czy znaczy, że jest gotów zastosować bonusa finansowego wobec działaczy? Jeśli tak, to trzeba go brać. Zresztą, jeśli się powaznie mysli o realizacji planów to tak czy owak trzeba go angażować.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#171 Postautor: Maxx » 3 czerwca 2004, o 14:50

ravajas pisze:w kwestii Karlssona w Ostrowie: po meczu w Lotosem na łamach DW wypowiedział sie, że jest gotów jechać do Ostrowa. Jak to rozumieć? czy znaczy, że jest gotów zastosować bonusa finansowego wobec działaczy? Jeśli tak, to trzeba go brać. Zresztą, jeśli się powaznie mysli o realizacji planów to tak czy owak trzeba go angażować.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Jesli Peter zastosuje podobną promocję dla nas jak przed meczem w Gnieźnie to tylko z nim jechać :twisted: A trzeba wiedzieć, ze to była bardzo duuuuża promocja...
Inna sprawa, ze z Peterem w składzie będziemy mieli naprawdę spore sanse na korzystny wynik.

Pozdrawiam

KOZIOŁEK

#173 Postautor: KOZIOŁEK » 3 czerwca 2004, o 14:58

Wielkie dzięki za info!Po tej wypowiedzi można wywnioskować, że Peter jest "sercem" z drużyną a nie tylko odwala swoje, zawija kase i jedzie do domu!Jego postawa jest godna podziwu :!:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#174 Postautor: Talib » 3 czerwca 2004, o 14:58

"Inna sprawa, ze z Peterem w składzie będziemy mieli naprawdę spore sanse na korzystny wynik. "

Zaraz, zaraz, a jest rozpatrywana opcja wyjazdu do Ostrowa bez Petera w składzie?! Przecież to oddanie dwóch punktów.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#175 Postautor: GIGI » 3 czerwca 2004, o 15:03

Talib pisze:"Inna sprawa, ze z Peterem w składzie będziemy mieli naprawdę spore sanse na korzystny wynik. "

Zaraz, zaraz, a jest rozpatrywana opcja wyjazdu do Ostrowa bez Petera w składzie?! Przecież to oddanie dwóch punktów.

Niestety to prawda , to jest istne marnotraswtwo jakby Peter nie pojechał:) Ja mimo wszystko wierzę w to że pojedzie i zdobędzie 10+ i będzie dobrze , będzie ciężko ale tanio skóry nie sprzedamy ;)