05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gardełko
Kontakt:

#152 Postautor: GardeÅ‚ko » 5 czerwca 2005, o 21:51

A miał być taki spacerek :lol:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#153 Postautor: papi » 5 czerwca 2005, o 21:54

Carter#15 pisze:
papi pisze: a pozniej 15 minut czekania po upadku Czechowskiego i Sekuli.

Czy myśmy byli na tym samym meczu?

Nie wiem :lol: , sorry, źle napisałem, chodzilo mi oczywiscie o Czechowicza :P
Zgadzam sie Metalliczny, że jazda była słaba, ale na Krosno wróci juz Tomek, Łyko i Kępa i ta jazda tak źle nie bedzie wyglądała. I wszystkiego najlepszego :!: :wink: pozdro

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#154 Postautor: Apocalips » 5 czerwca 2005, o 22:09

grzesieck pisze:
Apocalips pisze: zaskoczyło zdecydowanie in plus. Bardzo dobra jazda Brhela, Trumny (któremu oczywiście znowu puściły nerwy :? ) i Sekuli.

a co zrobil Trumna, bo chyba nie widzialem?

Jak mam być szczery to napisałem to trochę nieprzemyślawszy do końca sprawy. Nie wiem dokładnie o co chodziło ale w trakcie doprowadzania toru do stanu używalności kibice spod krytej trybuny zaczęli coś gwizdać w stronę Seby, aż ten podszedł do siatki. Jak ktoś siedział bliżej niech może opisze o co dokładnie poszło (Nie dam sobie głowy uciąć, że to był Trumna bo siedząc przy Bystrzycy przy zapadających ciemnościach mogłem pomylić kewlary :wink: )

Wiadomo coś na temat stanu zdrowia Czechowicza i Sekuli ? Oglądałem właśnie powtórkę tego upadku w TV Lublin i wyglądał on bardzo niegroźnie. Nawet nie uderzyli w bandę.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#155 Postautor: jas » 5 czerwca 2005, o 22:10

pav pisze:wiesz, myslę, że gdyby sędzia miał czym zmierzyc ilośc światła na torze, to zapewniam Cie ze biegi 14 i 15 nie odbyłyby się.

nie wiem czy takie urzadzenie istnieje, a jesli nawet, to chyba nie jest stosowane w zuzlu :wink: . ja osobiscie uwazam, ze by sie odbyly, ale to moja prywatna opinia, Ty masz prawo do swojej.

Czy w tym klubie wszystko musi byc na styk?

wczesniej wytumaczylem, ze nie bylo na styk. skoro mimo tylu przerw zawody odbyly sie do konca, to bezpieczna rezerwa czasowa zostala przewidziana. gdyby bylo na styk, to zawodow nie udaloby sie zakonczyc.

Jadąc do Krosna na MPPK też miało byc na styk i co wyszło - 3 minuty spóźnienia: kicha, wstyd i pośmiewisko.

tylko jaki zwiazek z godzina rozpoczecia dzisiejszych zawodow ma blamaz w Krosnie?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener