Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Zgadza się, mając lat 15 możesz seks uprawiać, ale w żadnym wypadku oglądać 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ryzyka konsekwencji prawnych raczej nie ma, ale wizerunkowa kasacja w dzisiejszych czasach to nawet gorsza rzecz dla sportowca czy celebryty. Póki co "media milczo", ale jeżeli przestaną to Zegar w tv już nie pobryluje. A co Mrozek zrobi to nigdy nie wiadomo.
Z tego co da się wyczytać to raczej mała szansa że to włam na konto albo fake'i, ale pewnie w redakcjach trwa teraz intensywna akcja weryfikacyjna.
Z tego co da się wyczytać to raczej mała szansa że to włam na konto albo fake'i, ale pewnie w redakcjach trwa teraz intensywna akcja weryfikacyjna.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Śmiem twierdzić, że szybko gazety o tym nie napiszą, bo zhejtować jest łatwo, gorzej to odkręcić później.
W dzisiejszych czasach zdziwiłbym się gdyby długo to się utrzymało poza mediami. Gdyby chodziło o znanego piłkarza to już pewnie w Fakcie albo Superekspresie byś o tym czytał. Zagara ratuje hermetyczne środowisko żużlowe póki co. I może go nawet uratować i temat ubić jeżeli ktoś z zewnątrz nie złapie tematu.
Richie Faulkner:
No chyba coś w tych zrzutach ekranu jest fejkowego, skoro nikt się nie wychyla żeby o tym napisać.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kibicLBN pisze:No chyba coś w tych zrzutach ekranu jest fejkowego, skoro nikt się nie wychyla żeby o tym napisać.
Bo zawsze trzeba zachować ostrożność. Trzeba 10 razy sprawdzić w takich tematach.
kibicLBN pisze:No chyba coś w tych zrzutach ekranu jest fejkowego, skoro nikt się nie wychyla żeby o tym napisać.
z likwidacją żużla nie jest a też nikt się nie wychyla siedzą na Tytanicu zadowoleni głowy w piasek.
Z drugiej strony, skoro ktoś wrzuca do sieci, zamiast zgłosić się z tym do osób zainteresowanych, np. policja, żona Zagara, sam Zagar etc. to jest moim zdaniem próba zdyskredytowania niż konkretny trop. Kiedy to wypłynęło tak w ogóle?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kibicLBN pisze:Kiedy to wypłynęło tak w ogóle?
Wczoraj wieczorem.
W dzisiejszych czasach jak ktoś się trochę na tym zna to można nawet wygenerować teksty od osoby z Instagrama.
Mój młodszy syn kilka tygodni temu pokazywał mi taką "nakładkę" że wystarczyło wybrać celebrytę i ten celebryta pisał Ci wiadomość jaką chcesz, tak sobie teraz przypomniałem że to Instagram chyba był .
Mój młodszy syn kilka tygodni temu pokazywał mi taką "nakładkę" że wystarczyło wybrać celebrytę i ten celebryta pisał Ci wiadomość jaką chcesz, tak sobie teraz przypomniałem że to Instagram chyba był .
Po wczorajszym to może być wywołane bólem d... bydgoszczan. Ale po co w takim razie konto ustawiać, jako prywatne... A no i lekkie błędy językowe dodają wiarygodności. Ciekawe, miałem gościa za chama ale to już by była poważna plama na wizerunku.
Saint pisze:Cooper w świetle wydarzeń - czyli jazdy w najważniejszych meczach z kontuzją ( co prawda przez niego zawinionej) to chyba troche nieuzasadnione dywagacje - juz wiedział że odchodzi ale jak jechał to jechał na maxa. Cały czas mowie, że wyglada że Kuba nie mogł więcej za dużo zrobić i nie wracam do tego - mowie o przyszlości. Zrozumiem jak nie bedzie chciał gadać z MM ale nie uważam, że straciłby honor i musiał popełnić publiczne seppuku jakby Mikkel przeprosił a Kuba by go przyjął pod określonymi warunkami. Jeśli jego wartość sportowa bedzie najlepszą alternatywą to dla mnie wręcz wykazałby się dojrzałoscia. Moglby wrzucić dodatkowe warunki, moglby go troche „docisnąć” ale na pewno nie bylaby to ujma na honorze jak probuje przedstawić Gelo. Wobec klubu MM wykonał robotę bardzo dobrze - to co slychać od piekarni zawodników - to wiekszość uważa, że MM spieprzyl sprawę wobec Kuby. Ale dla mnie „wybaczenie” zwlaszcza bedac w pozycji siły to zadna „slabość” i utrata honoru a wrecz odwrotnie - niewielu ludzi na to stac - wygrywa malostkowosc nad zimna ocena.
Jeśli Kępa będzie chciał się dogadać z MM, a MM z Kępą to się dogadają i żaden plamy na honorze mieć nie będzie, a także żaden nie będzie musiał wracać z podkulonym ogonem. Jeśli tylko będzie wola współpracy to wizerunkowo bardzo łatwo to sprzedać mówiąc, że nie ma żadnej czarnej listy, konflikt na linii MM i Kępa to wymysł medialny, rozmowy kontraktowe przed sezonem 2023 to przeszłość, a przed tym sezonem strony bardzo szybko doszły do porozumienia, a uzgodnione warunki satysfakcjonują zarówno zawodnika jak i klub... i tak sobie można dalej pisać paplaninę.
To jest właśnie plus takiego, a nie innego podejścia Kępy do mediów. Mówić niewiele i neutralnie.
Pat był faktycznie przed tym sezonem. ,Jeśli prawdą jest to, że panowie coś uzgodnili, a później MM próbował te uzgodnienia zmieniać to obie strony zostały postawione w trudnej sytuacji. Kępa nie mógł przystać na zmianę bo okazałby się miękką fają, z którą można niepoważnie pogrywać, a MM wyszedłby na frajera, któremu Kępa pokazałby miejsce w szeregu.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
istred pisze:Jeśli Kępa będzie chciał się dogadać z MM, a MM z Kępą to się dogadają i żaden plamy na honorze mieć nie będzie, a także żaden nie będzie musiał wracać z podkulonym ogonem. Jeśli tylko będzie wola współpracy to wizerunkowo bardzo łatwo to sprzedać mówiąc, że nie ma żadnej czarnej listy, konflikt na linii MM i Kępa to wymysł medialny.
Kuba podczas grudniowych odwiedzin w Pięć Jeden (z Bartkiem) zresztą już powiedział, że czarna lista to wymysł dziennikarzy, nigdy nie mówi nigdy (w kwestii powrotu MM do Motoru), a temat przyszłych kontraktów będzie wdrażany dopiero po sezonie (tu wiadomo, że ściema). W każdym razie, Kuba już sobie zrobił tę furtkę.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
istred pisze: Pat był faktycznie przed tym sezonem. ,Jeśli prawdą jest to, że panowie coś uzgodnili, a później MM próbował te uzgodnienia zmieniać to obie strony zostały postawione w trudnej sytuacji. Kępa nie mógł przystać na zmianę bo okazałby się miękką fają, z którą można niepoważnie pogrywać, a MM wyszedłby na frajera, któremu Kępa pokazałby miejsce w szeregu.
To jest sedno sprawy. Jeżeli ten klub i jego prezes ma być postrzegany jako poważny partner w rozmowach kontraktowych, to nie może sobie na oczach innych zawodników pozwolić na takie "szantaże", bo znikniemy z tej ligi szybciej, niż znaleźliśmy się na jej szczycie.
W ten sposób trzeba postrzegać długofalowy interes klubu i jestem przekonany, że JK rozumie to najlepiej. M in. dlatego jest dzisiaj prezesem najlepszego klubu żużlowego w Polsce.
- tezetomaniak
- Trener
Klasyka. Tak się kończy przyzwolenie na to, żeby kibic uważał się za "największego sponsora klubu", gramy dla Was, bez kibiców sport nie ma sensu. Latami lizanie dup zwykłym osiedlowym patałachom skutkuje tym, że czują się upoważnieni do publicznego znieważania zawodników. A oni stoją i słuchają jak pi***, bo inaczej paragrafy nie pozwalają :)
Czekałem na "oddawać koszulki".
Co za patola. Co wy robicie...
Co za patola. Co wy robicie...
Zachowanie "kibiców" idiotyczne.
Gadnie o braniu sobie wolnego, żeby zobaczyć walkę:))
Gdzie w Grudziądzu? Ktoś tam chyba na głowę upadł
Gadnie o braniu sobie wolnego, żeby zobaczyć walkę:))
Gdzie w Grudziądzu? Ktoś tam chyba na głowę upadł
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Mikki powinien poważnie rozważyc Grudziądz jako przyszłego pracodawce, jeśli w Czewie mu się nie ułoży xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dumni po zwycięstwie, „wierni” po porażce ….
Stali i wiernie słuchali jak im k....wsadzali, i to "panowie z zorganizowanej grupy" im to zafundowali, oj z takim podejściem to daleko ekstraligowego poziomu nie wspominając o play-off...
Moze problemem są właśnie te wewnętrzne zamknięte grand prix Grudziądza? Wspominał o tym Mirek Jabłoński. Jak ma być w meczu dobrze, skoro jeden drugiemu nie pomoże żeby go ze składu nie wygryzł. Zamiast przygotować siebie i sprzęt do meczu to mecz odbywa się w głowie przed meczem. Bez sensu.
Najgorsze, że sprzęt tak podrożał ze żaden wcale tak łatwo do I ligi nie pójdzie, bo nie zarobi na poniesione koszty.
Najgorsze, że sprzęt tak podrożał ze żaden wcale tak łatwo do I ligi nie pójdzie, bo nie zarobi na poniesione koszty.
- niespokojny
- Trener
Problemem jest cienki sklad. Bez Pedersena to oni gorzej wygladaja od Falubazu. Jakobsen, Krakowiak, Czugunow to nie sa tuzy speedwaya, raczej z pogranicza I ligi. Fricke w zeszlym sezonie akurat jezdzil w pierwszej lidze a najwyzej podskoczyl do 1.8 w ekstralidze i to raz. Jak masz 4 seniorow na srednia 1.4-1.6 o czego sie spodziewac? Dla mnie ten zespol jest slabszy od Krosna, a niektorzy zawodnicy jak Pludra i tak sa juz przemotywowani.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Niby masz rację, ale spójrz teraz na Motor 2019. Michelsen śr. 2.0 Miesiąc Ok. 1.7
Grudziądz próbuje trafić podobnie jak my po awansie. My mieliśmy więcej szczęścia jak widać.
Grudziądz próbuje trafić podobnie jak my po awansie. My mieliśmy więcej szczęścia jak widać.