Nasuwa się tez pytanie do tzw. znawców: ile szmalu dostał Jeleniewski?
Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Rzut oka na statystyki i wynika z nich ze Jeleń miał lepszy sezon niż Kościuch, Karlsson, Andersen, Povazhny, Skórnicki czy Zetterstroem...nie bronie Daniela (bo to typowy zawodnik własnego toru a nam potrzeba punktów na wyjazdach jeśli mamy bić się o E-Ligę) ale teksty że zawalił sezon są mocno naciągane...
Davv pisze:kibicLBN pisze:Nie zrobił. Biorąc pod uwagę, że I liga była słabsza niż dotychczas to śr. 1,8.. jest mocno średnia.
Po czym wnosisz, że słabsza? 4 GP Rajderów to chyba jeszcze w 1 lidze nie jeździło. Ktoś musiał być słabszy, a ktoś lepszy.
Po czym wnosze, ja nie mogę
Po tym na przykład że Hansio i Ljung dostali start w GP łaski i z nich tacy GP riderzy że znalazło by się kilkunastu lepszych . W zeszłym sezonie startowali w I lidze Lindbaeck i Sajfutdinow. Ich można uważać za zawodników GP. Popatrz ilu zawodników z czołówki I ligi poprzedniego sezonu (śr. powyżej 2,0, bedzie z 15 chłopa) pozostał tylko Anton. Tak, tak tylko on jeden!
Więc jak nie jest słabsza jak jest o wiele słabsza. Wystarczy popatrzeć na składy Orła czy Ostrowa i po tym jak my sobie radziliśmy...
Zaprzeczaj prawdzie dalej, zaklinaj oszukuj się ale po co to robisz?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
SF: Daniel Jeleniewski czeka na propozycje
A to chyba najciekawszy fragment tej wypowiedzi:
A to chyba najciekawszy fragment tej wypowiedzi:
Z tego co wiem, w przypadku Roberta i Dawida było to raczej zapytanie niż złożenie konkretnej propozycji dalszych startów w Lublinie.

Jeleń: " Oczywiście, że dalsza jazda w Lublinie jest możliwa. Tu mam wielu znajomych, pozyskałem kilku sponsorów, mam wsparcie i dobrze się czuję. Klub musi jednak wcześniej spłacić zaległości. A moim zdaniem są one spore. Mam nadzieję, że do końca listopada wszystko będzie pozytywnie załatwione i otrzymam pieniądze zarobione na torze. " http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32251 ... ych-klubow