Lubelskie programy żużlowe
Ja również poproszę o banika dla tego osobnika
, bo już myślałem, że to Apocalips takie głupoty wypisuje, w co wierzyć mi się nie chciało... Całe szczęście, że to pomyłka była i tym opymistycznym akcentem życzę wszystkim dobrej nocy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
kdsz pisze:PS. RzeczywiÅ›cie biorÄ…c pod uwagÄ™ ceny biletów, program powinien kosztować 4 zÅ‚. Åadnie siÄ™ to bÄ™dzie „komponowaÅ‚o”. Zastanówcie siÄ™, jak to zrobić....
Druk programów kosztuje, stąd cena taka a nie inna. Przy czym i tak ustala ją "góra" bo to ma się klubowi opłacać.
Ps. Cysiek wszyscy widzą, że jesteś dziadem, ale zachowaj chociaż resztki pozorów. Wykłócać się o 3 zł.....
Pozdr.
po 1 nikogo nie udaje po 2 avantera wziąłem sobie ze stronki tż i każdy ma takie prawo mieć jaki chce po 3 mozecie prosić sobie o bany ale na prośbach sie skończy bo nikogo nie poniżam nie ubliżam nie przeklinam i wypowidam swoje zdanie wiec darujcie sobie...bo zaczynacie być śmieszni...
ps: jak ktoś ma buty nike to ja już nie moge mieć nike bo ściągam...żałośni jesteście...
ps: jak ktoś ma buty nike to ja już nie moge mieć nike bo ściągam...żałośni jesteście...
;]
-
Gość
jataman20 pisze:pewnie Cooper a Ty masz zgode tych wysoko postawionych Panów ze zdjecia na ich publikacje tutaj?? bo nie sądze aby Pan L.W i A.K wyrazili na to zgode...
A wiesz ze ten avater który ściągnełes ze strony też ma swojego autora i może mieć prawa zastrzeżone
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na szczęście w porę zmieniłem avatar'a
Jak zauwyażyliście albo i nie ostatnimi czasy przestałem brać czynny udział w dyskusji na tym forum
Spowodowane jest to właśnie takimi osobnikami jak kolega z Jensenem przy nicku ( bez obrazy... ). Poziom forum znacznie się obniżył nad czym nie tylko ja pewnie ubolewam. Ale patrzę optymistycznie na lepsze jutro
Szykujcie gardła na mecz. Żałoba narodowa nie może trwać wiecznie. Trzeba oddać hołd Wielkiemu Rodakowi, ale nie można zapominać, że On bardzo lubil sport i napewno nie byłby przeciwny kulturalnemu dopingowi. A mecz już za 4h !
Pozdrawiam !
P.S. Dużo osób przesiadujących na lubelskim hubie DC++ LublinZone myli mnie z kolegą o takim samym nicku !
Jakby coÅ› to nie ja 
Jak zauwyażyliście albo i nie ostatnimi czasy przestałem brać czynny udział w dyskusji na tym forum
Szykujcie gardła na mecz. Żałoba narodowa nie może trwać wiecznie. Trzeba oddać hołd Wielkiemu Rodakowi, ale nie można zapominać, że On bardzo lubil sport i napewno nie byłby przeciwny kulturalnemu dopingowi. A mecz już za 4h !
P.S. Dużo osób przesiadujących na lubelskim hubie DC++ LublinZone myli mnie z kolegą o takim samym nicku !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Weź już człowieku zamilknij
Czy jest tu ktoś od pilnowania porządku, bo od kilkunastu postów nie przeczytałem tu nic na temat lubelskich programów 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
meesha pisze:Weź już człowieku zamilknijCzy jest tu ktoś od pilnowania porządku, bo od kilkunastu postów nie przeczytałem tu nic na temat lubelskich programów
No więc... Programy będą po 5 zł
P.S. Chyba i ja dostosowywujÄ™ siÄ™ powoli do zmian (na gorsze) na forum
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
program na pewno lepszy niz poprzednio bo bylko cos o zgrupowaniach i wybranym zawodniku oraz rozmowa z trenerem, ale nier jest on na tyle dobry zeby placic 5 zeta, ppoza tym to o czym mowilem, na cholere tyle kartek, zrobic wieksze i caly program miec na 2 stronach, a nie na 6 i co kilka biegow przewracac bo to idiotyzm, w tym programie jeszcze bylo co napisac, przynajmniej o zgrupowaniach, a oczym napiszÄ… na nastepny mecz
po prostu głupota, zgadzam sie ze 3 zlote to jest on wartyy, ale nie wiecej
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Przyłączam się do krytyki, ponieważ mimo to, że byłem nastawiony optymistycznie, to jednak zupełnie mnie nowy program zawiódł. To "coś" do czytania to okazało się być 10 linijek o Rzeszowie, 4 zdania z Krsko, 4 zdania z Piły i 6 zdjęć, aha do tego wywiad z trenerem. Przykro mi bardzo, ale coś takiego może kosztować co najwyżej 3 zł, więcej po prostu nie jest warte. Mam nadzieję, że zostaną wprowadzone zmiany i program będzie lepszy.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Gość

02.04.2005 Ten Dzień Zapamiętam Na Zawsze