Jak mamy jechać dalej to odsunąć ich od składu i jechać obcymi!!.
A jak nie, to dać sobie spokój z I ligą, w obecnym składzie to można co najwyżej w II lidze jakiś mecz wygrać
TŻ Lublin - RKM Rybnik
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Mateusz111
- Junior
Co tu pisać. Tylko siasc i płakac
Truminśki - no comment
Piszcz - jeszcze gorzej
Śledź - średnio
Jeleniewski - ktoś napisał że bedzie walczył z Harrisem
a tym czasem ogląda plecy Druchniaka co to jest? Jeszcze na własnym torze? Przecież on może u nas wygrać z każdym?!
Tylko Dawiad pojechał dzisiaj nadzwyczaj dobrze. Nareszcie sie przebudził tylko że pół sezonu za późno...
Jedyne co w miare wyszło to oprawa
Wie ktoś co z Rafałem ???
aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !
Truminśki - no comment
Piszcz - jeszcze gorzej
Śledź - średnio
Jeleniewski - ktoś napisał że bedzie walczył z Harrisem
Tylko Dawiad pojechał dzisiaj nadzwyczaj dobrze. Nareszcie sie przebudził tylko że pół sezonu za późno...
Jedyne co w miare wyszło to oprawa
Wie ktoś co z Rafałem ???
aaa i jeszcze ta rewelacyjna zmiana taktyczna... Matej Kus ! Matej Kus !
Eh szkoda gadać, poprostu katastrofa, jak można było przegrać ten mecz
Trzeba ściągnąc koniecznie jakiegoś obcokrajowca, bo jeszcze Gniezno nam dołoży
. Piszcz i Trumiński do wymiany, ci panowie już za dużo "przegrali" nam meczy w tym sezonie. Sciągnąc Steve'a i Urlicha, na Gniezno i wtedy się zobaczy, czy będzie warto ich brać na mecz wyjazdowy do Gniezna.
We 2 meczu nie wygramy, w miare dobrze już tradycyjnie pojechał Śledź, pozytywnie zaskoczył mnie Stachyra, co z Piszczem Trumińskim
Tragedia, o Danielu nie będe już mówił, bo on w tym sezonie jeździ w miare nieźle i każdemu czasem mecz nie wyjdźie, Kus moim zdaniem pojechał dobrze
.
We 2 meczu nie wygramy, w miare dobrze już tradycyjnie pojechał Śledź, pozytywnie zaskoczył mnie Stachyra, co z Piszczem Trumińskim
-
rysiek ochódzki
-
igla_Rybnik
- Kontakt:
Kochani lublinianie zejdzcie na ziemi. Czy wy za bardzo nie przesadzacie?
Od pcozatku bylo wiadomo ze Ostrow Gdansk Gorzow Rybnik walcza o awans i beda sie bic w pierwszej czworce. A Poznan Gniezno Grudziadz i Wy w dolnej czworce.
Teraz wielkie rozczarowania ze przegraliscie z Ranatem Romanem czy Chrisem, ktorzy sa badz co badz lepsi od waszych zawodnikow.
Wynik tego dwumeczu byl juz znany predzej w calej Polsce, ale Wy sztucznie nadmuchaliscie wielki balon pustymi rpzechwalkami ze kto to sa te rusy itp itd. Patrzcie na to liczyliscie ze bez problemu wygracie z druzyna ktora juz rpzed seoznem byla predententem do awansu, ktora ma zaowndika z cyklu GP.
Troche z tym dmuchaniem balonu rpzesadziliscie i teraz sa tego konsekwencje.
Nie przesadzajcie z tym biadoleniem i posluchajcie Janusza Stachyry ktory dwa tygodnie temu w Rybniku powiedzial, ze Rybnik jedize o awans a Lublin o utrzymanie. i Rybnik nie powinien miec problemow z takimi druzynami z dolnej czworki, a Lublin przedewszystkim skupia sie na walce z kandydatami do spadku.
Trzeba znac miejsce w szeregu, porpsotu byc obiektywnym.
Pozdrawiam i nei bylo teraz zadnej napinki z mojej strony.
mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?
Od pcozatku bylo wiadomo ze Ostrow Gdansk Gorzow Rybnik walcza o awans i beda sie bic w pierwszej czworce. A Poznan Gniezno Grudziadz i Wy w dolnej czworce.
Teraz wielkie rozczarowania ze przegraliscie z Ranatem Romanem czy Chrisem, ktorzy sa badz co badz lepsi od waszych zawodnikow.
Wynik tego dwumeczu byl juz znany predzej w calej Polsce, ale Wy sztucznie nadmuchaliscie wielki balon pustymi rpzechwalkami ze kto to sa te rusy itp itd. Patrzcie na to liczyliscie ze bez problemu wygracie z druzyna ktora juz rpzed seoznem byla predententem do awansu, ktora ma zaowndika z cyklu GP.
Troche z tym dmuchaniem balonu rpzesadziliscie i teraz sa tego konsekwencje.
Nie przesadzajcie z tym biadoleniem i posluchajcie Janusza Stachyry ktory dwa tygodnie temu w Rybniku powiedzial, ze Rybnik jedize o awans a Lublin o utrzymanie. i Rybnik nie powinien miec problemow z takimi druzynami z dolnej czworki, a Lublin przedewszystkim skupia sie na walce z kandydatami do spadku.
Trzeba znac miejsce w szeregu, porpsotu byc obiektywnym.
Pozdrawiam i nei bylo teraz zadnej napinki z mojej strony.
mam tpez pytanie czy rpzed zawodami byla minuta ciszy?