Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE

#1751 Postautor: meesha » 28 grudnia 2011, o 19:11

No pieknie, a ja tu siedze i czekam :( Mani wezme Ci rachunek do rozliczenia :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#1752 Postautor: Blinki » 28 grudnia 2011, o 19:16

Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

arczi73

#1753 Postautor: arczi73 » 28 grudnia 2011, o 19:38

Egon pisze:Najchętniej Ci którzy nie mogą przyjść sami niech napiszą mi na PW swój nr tel który później poda mi ktoś, przy odbiorze czapki.

"Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Możliwe że dopiero się zarejestrowałeś i dopiero po dłuższym uczestnictwie w życiu forum będziesz mógł ją wykorzystać."

To tyle w temacie PW i nr telefonu. Przypominam tylko moją prośbę abyś moje czapeczki oddał listonoszowi jeżeli o nie poprosi.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1754 Postautor: Egon » 28 grudnia 2011, o 20:51

meesha pisze:No pieknie, a ja tu siedze i czekam :( Mani wezme Ci rachunek do rozliczenia :)
No mnie też to wkurza już. Na różne rzeczy długo czekaliśmy, ale teraz to już śrubujemy rekord.
Blinki pisze:Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
Jeśli ktoś nie może wysyłać PW, to proszę o sms ze swojego numeru i wpisać w nim nick z forum. Edytka przypomina mój numer jakby ktoś jeszcze nie znał ;) (0-700) 511 911 989 :)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1755 Postautor: Egon » 29 grudnia 2011, o 15:41

A listonosza jak nie było tak nie ma. Kolejny dzień obsuwy. Hmm..paczka idzie już czwarty dzień (piątek, wtorek, środa, czwartek). Jak na priorytetową i to z niezbyt daleka to już raczej długo..

Meesha może Ci napisze jeszcze smsa bo Mani nie wyrobi w końcu na Twoje rachunki :D

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

meesha
Trener
Kontakt:

#1756 Postautor: meesha » 29 grudnia 2011, o 15:44

Spoko, dzisiaj miałem być "planowo" więc rachunki biorę na siebie ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1757 Postautor: Egon » 30 grudnia 2011, o 14:58

Houston we have a problem.

Sprawa ma się następująco. Paczuszka dziś do mnie dotarła i wszystko było fajnie, dopóki jej nie otworzyłem. Oczom mym ukazały się czapeczki w kolorze szarym. Z czapkami w kratę nie ma problemu, wszystko jest z nimi ok. Natomiast czapki czarne są..ciemnoszare. Przejrzałem swoją korespondencję z firmą, gdzie kilkakrotnie pisałem, jakie mają być kolory, wysłałem projekty, ba, gość jeszcze raz zapytał czy mają być czarne i szare w kratę. I gówno z tego, jak przyszły szare. Proszę od razu mi pisać kto zamawiał czapki czarne czy sprawia mu to różnicę, że czapka będzie ciemnoszara. Już interweniowałem, pisałem, dzwoniłem okazało się, że gość jest w Egipcie ale na maila odpisze. Więc czekam. Normalnie apogeum... Jeśli chodzi o same czapki to wg mnie wyglądają lepiej niż czarne, no ale, nie takie zamawialiśmy. Przydałaby się jakaś konkurencja, chociaż największym do tej pory ich grzechem były mniejsze lub większe opóźnienia, to już delikatna przesada.

Raz już coś tam reklamowałem i po tygodniu dostałem kolejną paczkę, wiec tyle to mniej więcej trwa.

Tak czy inaczej dziś o 18 zbiórka w H2O.

meesha
Trener
Kontakt:

#1758 Postautor: meesha » 30 grudnia 2011, o 15:03

Będę :lol:

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1759 Postautor: Egon » 30 grudnia 2011, o 15:07

Nie ma się z czego śmiać ;) Zagotowałem się. Następną akcję przekazuję w ręce Keslleya czy chce czy nie chce, bo ja mam już na jakiś czas dosyć. Sytuację stawiam na równi z tą, gdzie dostałem z Regio koszulki z żółtym koziołkiem.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1760 Postautor: Cooper » 30 grudnia 2011, o 15:08

meesha pisze:Będę :lol:

Plissssnołłłłł!:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
rosethorn

#1761 Postautor: rosethorn » 30 grudnia 2011, o 21:26

Nie mogłem dzisiaj być w H2O ale odezwę się do Ciebie telefonicznie po weekendzie. Zamawiałem czarną ale szara nie będzie chyba wielkim problemem. :)
Egon jak masz możliwość zrobić zdjęcie tej szarej czapki i wrzucić na forum to było by mi i innym zainteresowanym łatwiej podjąć decyzję choć ja raczej biorę szarą.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1762 Postautor: Egon » 30 grudnia 2011, o 21:53

Po nowym roku prawdopodobnie we czwartek znów będę w H2O, wiec jeśli ktoś chce będzie mógł odebrać. Jeśli komuś nie będzie pasował ten termin, to będzie mnie można łapać jakoś na mieście.

Postaram się wrzucić zdjęcie w najbliższych dniach. Mogę tylko powiedzieć, że ludzie sobie zbytnio nie marudzili na kolor. Połowę dziś rozdałem, czyli standardowo jak na pierwszy termin :)

Dostałem odp. z tego grajdołka i gość będzie w pracy dopiero 9 stycznia, bo jest w tym nieszczęsnym Egipcie. Także ewentualna reklamacja będzie trwała. Jeśli nie reklamację, to będę się starał o duży rabat na wiosnę, na szaliki. Jeśli nie dostanę, łaski nie robią, rezygnujemy z ich usług..bo już mi się te wpadki powoli nudzą.

Awatar użytkownika
Blinki
Junior

#1763 Postautor: Blinki » 30 grudnia 2011, o 21:58

Czapeczkę otrzymałem. Dzięki. Nie Wiem Jak wyglądała by czarna ale powiem szczerze że szara jest zaj.....a.
czekam na nową akcję związaną z popularyzacja KMŻ
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"

Awatar użytkownika
MLSpeedy
Junior

#1764 Postautor: MLSpeedy » 31 grudnia 2011, o 08:38

Blinki pisze:Czapeczkę otrzymałem. Dzięki. Nie Wiem Jak wyglądała by czarna ale powiem szczerze że szara jest zaj.....a.
czekam na nową akcję związaną z popularyzacja KMŻ

Proszę. http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1765 Postautor: Egon » 4 stycznia 2012, o 20:17

Przypominam, że jutro można odebrać swoje czapki w pubie H2O. Będę od 17.30..przez godzinę..może trochę dłużej.

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#1766 Postautor: radonis » 4 stycznia 2012, o 23:55

To ja będę

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1767 Postautor: Egon » 10 stycznia 2012, o 15:48

We czwartek niedobitkowie, którzy nie odebrali jeszcze czapek będą mogli zrobić to w pubie H2O o godzinie 17.30 ;)

Teraz poruszę kolejną kwestię. Padła propozycja, aby podczas organizowania akcji na szaliki/koszulki/czapki/smycze i co tam jeszcze przyjdzie nam do głowy, w zależności co by to było, do ceny gadżetu doliczyć jakąś kwotę, która będzie przeznaczona na oprawy podczas meczów. Kwota jest do ustalenia, ale powiedzmy te 3zł do szalika, 50gr do smyczy, czy ile by to nie było, myślimy, że wiele osób chętnie by wspomogło wysiłki tych, którzy zajmują się oprawami. Mamy pierwszą ligę i wypadałoby włożyć trochę wysiłku w oprawy, bo i kibiców przyjezdnych będzie więcej i sami sobie poziom musimy podnosić :) Nie wiem jaka jest cena gadżetów z logo LW sprzedawanych na straganie na naszym stadionie. Na pewno szalik nie kosztuje mniej niż 20zł, a podejrzewam, że około 25. Jeśli powiedzmy podczas akcji będzie kosztował te dajmy na to 17zł, to i tak cena jest kusząca. Jeśli ktoś kupi będzie miał satysfakcję, że dzięki niemu nad Bystrzycą są coraz lepsze oprawy no i, że nie musi nosić gadżetów z logo sponsora, czy innymi śmiesznymi "KMŻ-ami" ;) Jeśli komuś pomysł się nie podoba, to może w końcu kupić sobie piknikowy kapelusz, czy szalik ze straganu pod WC-tem, bo nikt na siłę naszych mu wciskał nie będzie ;)

Można się teraz wypowiadać, dzielić swoimi przemyśleniami czy pomysłami ;) Jeśli lepiej temat przenieść do wątku o oprawach, to proszę o osobę kompetentną, żeby wg uznania to zrobiła, bądź nie ;)

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#1768 Postautor: Hayden » 10 stycznia 2012, o 16:13

Moze lepiej podac informacje, ze przy realizowaniu zamowienia bedzie MOZLIWOSC wplacenia "paru groszy" czy dowolnej kwoty wg wlasnego uznania na potrzeby opraw itp... Nie to, zebym ja nie chcial zaplacic - na pewno to uczynie, lecz lepiej chyba, zeby robili to ludzie dobrowolnie niz "z przymusu" bo to troche brzydko pachnie roznie pojmowanym "socjalizmem", ale w tym nie ja a Czarek jest specjalista : )))
Motor mocny

kylong
Junior
Kontakt:

#1769 Postautor: kylong » 10 stycznia 2012, o 16:17

3 zł jak najbardziej nikogo nie zbawi. Myślę, że większość zaakceptuje coś takiego, a jak nie, to nich zmienią dostawcę ;)

Co do nowych gadżetów to mi marzy się zwykła żółta koszulka z koziołkiem. Cenowo powinna być bardzo atrakcyjna, a w końcu na wyjazdy jeździmy na żółto ;)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1770 Postautor: kibicLBN » 10 stycznia 2012, o 16:27

Egon miałem to proponować już dawno, ale że nie chciałem wchodzić Ci w paradę to czekałem na ruch z Twojej strony. Może warto pomyśleć o specjalnym koncie bankowym na oprawy, dziś konto zakłada się 10min. i są darmowe konta.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#1771 Postautor: Hayden » 10 stycznia 2012, o 16:31

Ja znam nawet kogos, kto stawia piwo za zalozenie konta u niego w banku, same plusy :D
Motor mocny

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#1772 Postautor: Egon » 10 stycznia 2012, o 17:32

Hayden pisze:Moze lepiej podac informacje, ze przy realizowaniu zamowienia bedzie MOZLIWOSC wplacenia "paru groszy" czy dowolnej kwoty wg wlasnego uznania na potrzeby opraw itp... Nie to, zebym ja nie chcial zaplacic - na pewno to uczynie, lecz lepiej chyba, zeby robili to ludzie dobrowolnie niz "z przymusu" bo to troche brzydko pachnie roznie pojmowanym "socjalizmem", ale w tym nie ja a Czarek jest specjalista : )))

Jakby funkcjonował oficjalny fanklub, to można by sobie na jego konto wpłacać dowolnie pieniądze, z odpowiednim dopiskiem i byłby w miarę porządek. Może z racji tego, ze w lubelskim żużlu coraz lepiej fanklub jak feniks odrodzi się z popiołów :D i rozwiązanie, które teraz proponujemy byłoby doraźne.
Jednak ma swoje plusy i dlatego jest propozycja, żeby była to określona kwota, a nie kto ile da wg uznania. Powód jest prosty..jeśli szaliki zamawia 100 osób, a smycze dajmy na to 300 to i tak jest z tym dużo zamieszania, ciągle ktoś coś pisze, zmienia, dopłaca, rezygnuje, pyta, a jakbym miał jeszcze od każdego odejmować tyle ile trzeba i dodawał sobie na kartce kto ile dał, to ciężko jest to ogarnąć po prostu. No ale to jest propozycja i może ulec jeszcze zmianie, jeśli znalazłoby się lepsze rozwiązanie lub grupa zapaleńców znów założyła fanklub, co jest oczywiście sytuacją pożądaną ;)

Czaroo

#1773 Postautor: Czaroo » 11 stycznia 2012, o 15:47

Hayden pisze:Moze lepiej podac informacje, ze przy realizowaniu zamowienia bedzie MOZLIWOSC wplacenia "paru groszy" czy dowolnej kwoty wg wlasnego uznania na potrzeby opraw itp... Nie to, zebym ja nie chcial zaplacic - na pewno to uczynie, lecz lepiej chyba, zeby robili to ludzie dobrowolnie niz "z przymusu" bo to troche brzydko pachnie roznie pojmowanym "socjalizmem", ale w tym nie ja a Czarek jest specjalista : )))

Pierwsza taka osoba która wyraziłaby niezadowolenie z tych...ile? 10%? w cenie szalika na tego typu cel powinna mieć zakaz jego noszenia...dobra, przesadziłem ale nazywanie tego przymusem jeżeli ktoś chciałby to tak nazwać byłoby dziwne...ale faktycznie niektórzy i resztę z restauracji zabierają co do grosika, a wymagają Bóg wie czego...
Ja tam się podpisuję pod tym...aha czapki fajne, ja wolę jednak kratkowaną od szarej ;)

Awatar użytkownika
michal5555

#1774 Postautor: michal5555 » 26 stycznia 2012, o 14:37

Cześć. Może ktoś planuje akcję z szalikami ? Do rozpoczęcia sezonu trochę zostało, ale patrząc na to ile akcja z czapkami trwała to można by było już coś organizować. Podejmuje się ktoś w tym roku ?

Awatar użytkownika
KeslleY
Junior

#1775 Postautor: KeslleY » 26 stycznia 2012, o 15:31

Nie bój nic, wszystko będzie :)
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."